Sevgilim bana yetersiz geliyor, herkes benim onun yanında çok güzel kaldığımı söylüyor ve bende fiziksel olarak fazla beğenmiyorum onu. Ama kendisi beni çok seviyor ve benim için uğraşıyor onunla sevgili olmamın sebebi de bu yani beni sevmesi ve şans vermem. Bende ona karşı bir şeyler var ama bu ne bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak birine sans vermek onu direk reddetmekten daha da kotu sonuclar dogurabiliyor. gercekten dis gorunusu de sana az cok uyuyorsa yani sevebilecegin bir tiipse senin guzel olman bisey ifade etmiyor. bana bunu hep soylediler ama ben o adamin karakterini cok sevmistim. ve senelerce surdu iliskimiz. tabi bu bendim. ama cok ucuk bir fark var ve gozune batiyorsa zaten miillette bunu fitilliyor. keske o Zaman hayir deseydin. hayir ksura bakma ama birbirimize uymuyoruz deseydin.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma demedim ve denemek istedim ya Bak ben yıllarca birini sevdim ve o beni hiç sevmedi konuşmadı bile bende başkasına aynı şeyi yapamam direk kestirip atamam. Ya beni kimse bu kadar sevmedi böyle değerli hissettirmedi Böyle düşündüğüm için şimdikini tanımaya çalıştım ve sevgili oldum. Yanındayken mutluyum huzurluyum başımı omzuna katınca dünya duruyor sanki
Cevap sahibi+1 yılTamam. seviyorum huzurluyum diyorsun. gercekten o da sana deger veren duzgun bir insansa bir kiymeti kalmaz bnce. degistirebilecegi bir fziksel gorunumunden rahatsizsan bunu nazik bir sekilde ifade edebilirsin. yoksa da sevince kabul ediyor insan her haliyle. ayrica bayanin fiziksel olarak biraz onde olmasi daha iyi en azindan kaymetme korkusundan erkekler cekiniyor daha tedbirli davraniyor.
Soran+1 yılKulakları en büyük sorun ve değiştirmeyiz
Cevap sahibi+1 yılYani estetik olmali tas catlasa onun icin.
Soran+1 yılOlur mu sence ya da ben çocuğu nasıl ameliyat ol derim
Cevap sahibi+1 yılYani tabikide diyemezsin. bu zamanla olucak birsey.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevme boşver. Bunlar varken bakma ona bence.
68.media.tumblr.com/.../...1oIz7Z1rq5h24o1_500.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılBunlar kadar yakışıklı olmasına gerek yok ama
- +1 yıl
Zaten türkiye de yok
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. kaybedince anlarsın. ayrılda dene. birde başkalarıyla ilgilenirkern onları mutlu etmek için çırpınırken. aklımdayken umarım senden ayrılır. hak etmediğini düşünüyorum.
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle düşünüyorsun, yazdığım 2 cümleyle tüm şeyi anladın bilmiş mi oldun
Soran+1 yılBeddua etmen gerekmezdi yinede
Soran+1 yılYa Bak ben yıllarca birini sevdim ve o beni hiç sevmedi konuşmadı bile bende başkasına aynı şeyi yapamam direk kestirip atamam. Böyle düşündüğüm için onu tanımaya çalıştım ve sevgili oldum. Yanındayken mutluyum huzurluyum başımı omzuna katınca dünya duruyor sanki
- +1 yıl
sana bunu dünyada sadece bir kişi verebilir. bunu herkesle başrabilsen buradaki çoğu insan hatta ben bile senin bulduğun şeyi arıyoruz. sana ben beddua etmedim. sadece uyardım. bak kardeşim. hayat insanın eline aşk sevgi ne para iş bir iki defa şans getiriyor. ya bunu değerlendirirsin. ya da başka birinin mutluluğunu izlersin. bak etrafına her zaman yakışıklı erkek güzel kızla mı beraber. bir insanı beğenirsin. Ama seni sadece sana verdiği değer mutlu eder. huzuru buluyorsan doğru yerdesin. kulağını kapat etrafa. kapını kapattığında herkes dışarıda. Hatta annen baban kardeşin bile başka bir hayatı yaşamaya devam edecekler.
Soran+1 yılTamam abi sağol söylediklerini baya düşündüm haklısın, insanlar hep konuşacak önemli olan benim ne hissettiğim, ben her gece odamda ağlarken o insanlar uyuyorlardı hiçbirinin umrunda değildim şimdi de mutluluğum onları ilgilendirmesin
Soran+1 yılŞansı var deniyoruz ama işte dediğim gibi dış görünüş sorun ya beni geçtim o bile başında çok umutsuzdum, sen bana nasıl baktın diyor
Soran+1 yılNeyi yapmim
sevgilin ile fotografı özelden atarsan yardımcı olabilirim belki
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz ama tarif edebilirim
Soran+1 yılAyrılınca yeni birini düşünmüyorum zaten ben derslerine önem veren biriyim o yüzden 4 yıldır kimseyle çıkmıyordum. Bununla da 1 aydır çıkıyoruz ve kendi hislerimden emin olsam mesela kesin sevmiyorum desem ayrılırım ama yok bilmiyorum işte yanında mutluyum huzurluyum kendimi iyi hissediyorum şimdi bile özledim onu
- +1 yıl
lise sondasın heralde cünkü derslere lise döneminde önem verilir ve verilmelidir.
bence çok bağlanma çünkü üniversite var önünde her türlü insan bulursun. Belki daha cok begendigini de bulursun. ünide aynı yere gitmesseniz o iş yürümez. ama ilişkilerini devam ettiren istisnalar da var tabi ama onlar birbirlerini seviyorlar.
kısacası ününde üniversiteden de öte bir hayatın var. Hayatına daha cok erkek girer cıkar senin elinde, düşün... kendine bak ona bak olur mu olmaz mı?
neden lerini kagıda yazarsan somut olması açısından daha iyi olur sonuç daha net ortaya cıkar. :)
Soran+1 yılNasıl nedenler yazim kağıda
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
13Cevap
+1 yılŞimdi sen cokmu güzelsiniz
Yav altın kaplama olsan ne yazar
Bu ne kibir ya
Allah insanları yaratıyor
Allah insanları ete kemiğe büründürmüştür
Kulu kim oluyor da
Şu cirkin şu güzel diyor
... bence sen o çocuğu hak etmiyorsun10 Yorumla
+1 yılPeki diyelim ki sevgilin çok yakışıklı çok uyumlusınuz bir gün başına bişey geldi ve tüm güzelliğini kaybettin sevgilin de seni terk etti bu durumdan memnun olurmuydun? Dış güzellik gelip geçicek illa yaşlanıcaz bu kadar önem verme
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha 18 yaşındayım sence yaşlılığı düşünmek için erken değil mi
- +1 yıl
Geleceğini düşünmek zorundasım
Soran+1 yılO zaman ayrılıp derslerime bakmam lazim
- +1 yıl
ne yapacağını en iyi Sen bilirsin
+1 yılhareketlerini sana olan ilgisini begeniyorsun ama bunun yanında fiziksel olarakta begenmek istiyosun en doğal hakkın ama begenmesende sevebilirsin yoksa yakısıklı olmayan erkeklerin yanında olan kızlar neden var?
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bende tam olarak böyle düşünüyorum ama beğenmediğim birini nasıl severim onu bilmiyorum
- +1 yıl
onunla daha fazla zaman geçirmeye bak belki ortak zevklerinizin farkına varırsın en önemlisi zaten birlikteyken mutlu olman ve iyi hissetmen
Şimdi yakışıklı olup seni sevmeyebilirdi de.
şu an belki gözüne hitap etmiyor olabilir ama kafan uyuyorsa eğlenebiliyorsan bırakman aptallık olur :D06 Yorumla
Soran+1 yılSen peki beğenmediğin biriyle beraber olur musun ya o da mesela beni tanımadan dış görünüşüme bakarak beni sevdi sonuçta
- +1 yıl
Şimdi bir kız vardı lise yıllarında kısa boylu ufak kafalı minyon bişi hani nasıl desem önüme 10 tane tip koysalar en son seçeceğim tip öyle düşün...
Gel zaman git zaman ben buna kapıldım tabi binbir türlü olayda vardı ya neyse işte demek istediğim eğer seviyorsan ister istemez güzel geliyor olmasa bile...
Ben gerçekten karaktere kafa yapısına dünya görüşüne önem veren bir insanım e tabi bunların yanında güzel olmasını da isterim o ayrı bir şeyde hiçbir zaman birini aramam bundan sonrada aramam biri çıkar karşıma normal bakarken zamanla sevdiğimi fark ederim...
Ben ne istediğimi biliyorum.
Sen biliyor musun?
Soran+1 yılSanırım bilmiyorum
Soran+1 yılKafamda karışık içim bir öyle bir böyle diyor şimdi ayrılsam mesela kesin pişman olurum
seni seviyorsa, onu sevmeye değer bence. istediğin dış görünüşü başkasında bulabilirsin ama sevgiyi bulamazsın. kaybetme derim çocuğu. artık kimseler sevmiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki dış görünüşünü nasıl hiçe sayarım ya o bile sen bana nasıl baktın çok umutsuzdum başında diyor
Soran+1 yılGiyime falan takılmam fazla en büyük sorun kulakları kepçe ve resimlerde çok kötü çıkıyor
Soran+1 yılBende bilemiyorum işte
+1 yılÇok yanlış şeyler bunlar sevmiyorsun birde sevmeyi bilmiyorsun tükürdüğünü yalarsın sonra haberin olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyi biliyorum ki o da birini sevince nasıl sevdiğimi biliyor bu yüzden onu da öyle sevmemi istiyor
- +1 yıl
Hayır sen birini çok sevebilirsin ama sevmeyi bilmiyorsun sevseydin eğer sevmediğin biriyle olmazdın çok yanlış kafadasın.
Soran+1 yılSeviyorum dış görünüşünü beğenmiyorum, bana hissettirdiklerini seviyorum
+1 yılKimseyi seni sevdiği için ya da tipi için sevme onu o olduğu için sev zaten o şekilde sevemiyorsan da uzatma daha fazla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılYazık günah cocuğa senin gibi sevgilisi var. Terket onu oynama onunls
15 Yorumla
Soran+1 yılYa oynamıyorum kimseyle, sadece dış görünüşünü takıyorum yoksa mutluyum seviyorum göz göze gelince bile kalbim hızlanıyor
- +1 yıl
Eee niye boş yapıyorsun zaman benimde erkek arkadasım için etrafımdakiler öyle diyor fakat brnim gözümde sevdiğim dünyanın en yakışıklı erkeği
Soran+1 yılYakışıklı olmayan beğenmediğin birini nasıl seviyorsun
- +1 yıl
İşte diyorum ya sevdiğim adamı beğeniyorum bana tipsiz gelmiyor benim için dünyanın en yakışıklısı
Soran+1 yılO nasıl oluyor işte
+1 yılBoşuna oyalama çocuğu bırak gitsin. Seninle harcadığı zamana yazık. Sevmiyorsan sevmiyorsundur bunun öncesi sonrası belkisi olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa seviyorum ama dış görünüşünü değil ya bazen kalbini seversin seni sevmesini seversin her şey dış görünüş beğenme mi
- +1 yıl
Ben de onu diyorum her şey dış görünüş beğenme değil. Ama sen sırf seni seviyor diye belki zamanla bende onu severim diyorsun işte bu yanlış. Sonradan sevme olmaz
Soran+1 yılNeden olmasın sen hep aynı kişiyi mi sevdin doğduğun günden beri
+1 yılbunu düşündüğün için bence sende ona karşı bir șey yok ya, "ȘANS VERMEK" diye bir șey yok arkadas, seversen cikarsin. sevmezsen cikmazsin bu kadar basit
03 Yorumla
Soran+1 yılBak ben yıllarca birini sevdim ve o beni hiç sevmedi konuşmadı bile bende başkasına aynı şeyi yapamam direk kestirip atamam. Böyle düşündüğüm için onu tanımaya çalıştım ve sevgili oldum. Yanındayken mutluyum huzurluyum başımı omzuna katınca dünya duruyor sanki
- +1 yıl
bende diyorum ki bunları yașayan biri, öyle bir yazıyla konu açınca absürd kalıyor
Soran+1 yılBiraz yanlış girdiğimi farkındayım ama direk olanı söyledim
Bence sen onun sana sevgisini ilgisini seviyorsun. Biraz olsun değer veriyorsan bırakmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet onları seviyorum o beni sevmese ilgimi bile çekmezdi kendisi ama yanındayken mutluyum huzurluyum
Soran+1 yılSonra peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılterket cocugu bence acıl olarak sen guzel kızzsın harcanma
00 Yorumla
+1 yılkendinden emin değilsen ayrıl bağlanmasın iyice sana😒
10 Yorumla
+1 yılGüzin abla ya da haydar dümen muamelesi yapma insanlara
02 Yorumla
Soran+1 yılBu ne demek
- +1 yıl
Posta köşesinde sorulan sorular gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sana çakıp çakıp eşya muamelesi yapıp doyunca tekmeyi basacak birisi lazım
00 Yorumlabeğenmiyorsun sevgilin. o nasıl iş yahu
05 Yorumla
Soran+1 yılDış görünüşünü beğenmiyorum sadece onun dışında yanındayken mutluyum
Soran+1 yılÇünkü dış görünüş her şey değil yanındayken mutluyum ve beni kimsenin sevmediği kadar çok seviyor, değerli hissediyorum kendimi
Soran+1 yılÖnemli ama her şey değil yani sadece dış görünüş yeterli değil sevmek için bunda da dış görünüş dışında her şey var
+1 yılsenin amacın sadece seks.
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama daha öpmedim bile kimseyi
- +1 yıl
yani kendini beğendiğin birine açtırmak istiyon ilk vuruşu
+1 yılFazla surmez bu iliski
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Cevabin sorunun satır aralarinda gizli
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu iste bir terslik var
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılSevsen beğenirdin. Sevmiyorsun.
00 YorumlaAyril sen ondan
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılAma mutluyum huzurluyum, belkide seviyorum kendim bilmiyorum nasıl anlicam of
Gizli Üye(25-29)+1 yılher sey tip degil
09 Yorumla
Soran+1 yılBencede ama işte dış görünüşünü beğenmediğin birini nasıl seversin
Cevap sahibi+1 yılsevmiyorsan birak oyalama cocugu. ablam cok guzel bir kiz ona gore cirkin bir cocukla cikiyor 4 senedir biz de cok diyoruz sen fazlasin diye. gozunde en guzel erkegin o oldugunu soyluyor ve evlencekler yakinda sevdigin zaman tipsizligi gorunmez ki demekki sevemiyorsun
Soran+1 yılYa seviyorum yanında mutluyum huzurluyum ama dış görünüş de önemli bence o mesela ilk başta beni tanımadan seviyordu neden dış görünüşümü beğendi çünkü ben böyle çok yakışıklı birini falan beklemiyorum zaten ama sadece yanıma yakışsın istiyorum
Cevap sahibi+1 yılyuzunu mu begenmiyorsun ya da boyu posu mu?
Soran+1 yılBoyu posu tam istediğim gibi, yüzünde dişleri kötü fırçalamaz mı insan hiç, kulakları kepçe, aşırı yakışıklı olsun demiyorum zaten ama böyle de olmasın
Cevap sahibi+1 yıldislerini yaptirabilir cok guzel tedaviler mevcut ayrica kepce kulak ameliyati da oluyorlar. demekki boyle seyleri henuz takinti yapmiyor
Soran+1 yılKulaklarını takıntı yapıyor ama haberinin olduğunu bile düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılhe anladim bakar belki kendine ne diyelim tipsiz olur bakimli olur eyvallah da yani bilemedim simdi
Soran+1 yılBende bilemiyorum işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılmadem sevmiyosun neden duygularıyla oynuyosun?
043 Yorumla
Soran+1 yılYa oynamıyorum kimseyle, sadece dış görünüşünü takıyorum yoksa mutluyum seviyorum göz göze gelince bile kalbim hızlanıyor
Cevap sahibi+1 yılgüzelsin ve onu kendine layık görmüyosun. çvreninde de bu düşüncede etlkisi var.
Soran+1 yılEvet aynen
Cevap sahibi+1 yılpeki. başka birimi var?
Soran+1 yılHayır kimse yok ama sürekli eski sevdiğim biri vardı onunla kıyaslıyorum. Bu bahsettiğim eski sevdiğim ben 2 yıl boyunca sevdim ama o beni hiç sevmedi şans vermedi ve bu süreçte kendimi çok değersiz hissettim sonra yeter dedim ve cidden unuttum görünce hiçbir şey hissetmiyorum neyse bunu unutmuşken tam şimdiki geldi benim için bir sürü şey yaptı kendimi değerli hissettim ve kimse beni bu kadar sevmemişti, sevgili olduk ve yanındayken mutluyum
Cevap sahibi+1 yılevet tahmin ettiğim gibi biri var. eski sevgilin. hep onunla kıyaslayacaksın. seni sevmemiş sana değer vermemiş ama sen onu unutamıyosun. bu böyledir sen seni sevni sevmezsin seni sevmeyeni istemeyeni sever unutamazsın.
Soran+1 yılNolacak peki böyle, ayrıca ben unuttuğumu düşünüyorum, kolay kolay aklımdan atamam bu kadar yılı ama bakınca eski hislerimden eser kalmadı bana gelmek istedi ben istemedim artık ona inancım kalmadı diye
Cevap sahibi+1 yılikilem içeridesin bu hep seni rahtsız edecek. gönlün eskisi diyor zihnin şimdiki.
Soran+1 yılHayır bak cidden kalbim artık eskisini istemiyor ben sadece bunla mutlu olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman düşünme böyle şeyleri eskiyi unut. çevredekilerin söylediklerini takma. sana böyle değer veren birini düşün saddece
Soran+1 yılÇevreyi boşvermiş kolay peki onu napacam fazla beğenmediğim biri sonuçta hani verdiği değeri düşün diyorsun ya
Cevap sahibi+1 yılneyini beğenmiyosun? sen çokmu güzel dikkat çekici biri misin?
Soran+1 yılHerkes öyle söylüyor ve bende kendimin farkındayım ya hatta sevgilim bile söylüyor sen nasıl bana baktın başta çok umutsuzum falan diye
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum. süper egoya sahip değilsin o zaman.
Soran+1 yılBunu dalga geçer gibi mi ciddi mi söyledin anlamadım, egoist miyim sence değil miyim
Cevap sahibi+1 yılyo ciddi söyledim eğerki egon yüksek olsaydı onun da dediği gibi bakmazdın.
Soran+1 yılAnladım ama dediğim gibi ben bana verdiği değere sevgiye bakıyorum ama sadece bu olmuyor ya herkes yanında gururla duracağı beğendiği biri olsun ister, hem o da beni dış görünüşümden dolayı sevmiştir başta tanımıyordu sonuçta
Cevap sahibi+1 yılburada sana hak veriyorum. kim derde de güzellik önemlidir i güzellik daha önemli diye koca bir yalan. birisine güzel yaa yakışıklı olduğu için bakar. sonrasında düşüncler gelir.
Soran+1 yılAynen öyle beğenmediğin birini sevmeyi bırak ilgini bile çekmez ama ben bir yola girdim ve kafam karışık
Cevap sahibi+1 yılben duygusal olarak yaklaştım. yakın zamanda terkedilmiş biri olarak.
Soran+1 yılAnladım o yüzden başta direk karşıdakini koruyarak girdin, siz neden ayrıldınız peki
Cevap sahibi+1 yılevet öyle oldu. uzun bir ilişki arada mesafe vardı. son zamanlarda ilgisizlik dolayısıyla ayrılalım dedi ben de tamam dedim ama özlüyor insan.
Soran+1 yılÖzlemez mi ya aklından çıkmıyor her an keşke tekrar olsak diye içinden geçiriyorsun o kadar alışmışsın ki onsuz hiçmişsin gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılevet ya sen de benim gibisin. keske soyle yapmasaydim keske boyle olsaydi diyosun hep. bir de arada eger baska birisi var mı dusuncesi. en kotusu bu
Soran+1 yılbir yandan da hala başka biri olamaz benden başkasıyla yapamaz diyorsun ama gerçek şu ki eğer sevseydi yanında olurdu sevgilin olurdu bırakmazdı
Cevap sahibi+1 yılxok haklisin aynen dedigin gibi. nasil bir sevgiymis bundaki hemen insan bu kadar yasanmisligi bir anda nasil birakabilir?
Soran+1 yılDemekki gerçek değilmiş sende seni sevmeyen biri için kendini harap ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılhaklısın son zamnlarda ben de böyle düşünüyorum hatta onu hiç aklıma getirmemeye başlaadım. napiyosun?
Soran+1 yılşu an kitap okumaya başlicam kitapları bu dünyadan düşüncelerimden kaçış olarak görüyorum
Cevap sahibi+1 yılgüzel fikir bende dizi izliyorum. hangi kitap? çok kitap okurmusun?
Soran+1 yılAşırı okumam ama boş zamanlarımın çoğunda okurum zaten ya kitap okurum ya ders çalışırım ya da uyurum hayatım bundan ibaret. Sarah Jio- Gündüzsefası. Hangi dizi?
Cevap sahibi+1 yılmonoton bir hayatın var benimki givi. ev iş dizi film benimki de. dediğin kitaba bir bakayım. vikings yabancı dizi film öyle takılıyorum. sen de severmisin?
Soran+1 yılKitaba yeni başladım o yüzden önermiyorum yani bir bilgim yok henüz konuya hakim değilim. Dizi izlemekten nefret ederim işkence gibi gelir zaten tv izlemem, arada film izlerim, yabancı dizi olarakta The Flashı izlemiştim sadece o da sıkmıştı birkaç bölüm sonra ama bitirmek için izlemiştim
Cevap sahibi+1 yılpeki. başka kitap önerebilirsin. ben hemen hemen bütün yabncı dizileri bilirim. flash bikaç bölüm izlemiştim banada sıkıcı gelmişti. arrow iyidi ama. film hangisini izledin en son sinemaya gidiyormusun?
Soran+1 yılFlashı öneren arkadaşım Arrowu da önermişti onu fazla beğenmeyince Arrowu da izlememiştim. Sinemaya Arada gidiyorum en son geçen hafta İkinci Şansa gitmiştim, sen?
Cevap sahibi+1 yıldemek arrow u beğenmedin? bence flashtan güzel. once upon a time var çok severim. sinemayıda çok severim çoktan gitmedim. en son inanılmaz örümcek adama gitmiştim. belki vezir parmağına giderim ya da çin seddi.
Soran+1 yılHayır yanlış anladın, bir arkadaşım Flash ve Arrowu önermişti bende Flashı izledim önce sonra fazla beğenmeyince Arrowu öneren aynı kişi sonuçta bu da öyle bir şeydir diye Arrowu hiç izlemedim
Cevap sahibi+1 yılanladım biraz daha düzgün geldi arrow bana. sen bu tarz aksiyonmu seviyosun? öneren arkadaşın kızmıydı?
Soran+1 yılErkekti, o zamanlar izlicek bir şeyler arıyordum boş zamanım fazlaydı o yüzden izlemiştim
Cevap sahibi+1 yılanladım. seni rahatsızmı ediyorum?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılpeki sohbet edebiliriz o zaman nerden?
Cevap sahibi+1 yılmerhaba
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. sevmiyor
00 Yorumla
+1 yılSakaci
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimi fiziksel olarak beğenmiyorum sevme ihtimalim var mı? Ya da seviyor muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler