Bu Kızla Sevgili Olmak İstiyorum Ne Yapmalıyım?

İnstagram tesadüfen biriyle konuşmaya başladım neyse tanışalım buluşalım falan dedim o da kabul etti dün cafe-bar olan bir mekan da buluştuk. 3 Saat çok güzel muhabbet ettik müzik-film-burç-okul-iş her şey den konuştuk baya samimi olduk beraber aynı kulaklıkla müzik dinledik biraz yakınlaştık tabi bu sayede göz göze falan geldik. Sonra hep göz göze geldik gözlerimizle saçma sapan hareketler yaptık :D 3 saat konuştuktan sonra kızla dışarı çıktık geziyoruz bazen koluma falan giriyordu beni takıcıya götürdü ordan kolye ve küpe aldım kendime kıza da almak istedim ama kız istemedi ordan sonra avm ye gittik gezdik orda da baya komiklik yaşadı yine sürekli koluma falan girdi bir de ben dikkatsizim beni sürekli çekti kolumdan tuttu falan. Sen alışveriş yapcaksan beni çağır boxerları bile beraber alırız dedi ardından yemek yedik barda hesabı ben ödemistim bu sefer ödemeye çalıştım kız asla izin vermedi her şeyi sen ödedin dedi kendi ödedi sonra yine gezdik çok yakın ve samimi fotolar çekindik kız giderken yanağımdan öptü öyle işte. Kızdan çok hoşlandım bir de gitmeden önce pazartesi bowlinge gidelim dedim kız da olur dedi. Siz ce ne yapmalıyım bundan sonra ki aşamalarda?
Güncellemeler
+1 yıl
Kız kaşar değil kesinlikle. Kız çok sıcakkanlı birisi ve kültürlü
Bu Kızla Sevgili Olmak İstiyorum Ne Yapmalıyım?