Nasıl bir çelişkidir bu onunla bununla yatıp kalkıp, namuslu eline kız veya erkek eli değmemiş insan arıyoruz. Önce Sen aradığın insan gibi biri ol ki karşılaştığın zaman o insanı haketmiş ol.
NOT : Herkesin duygularıyla oynamaktan da vazgeçin bedeli ödenmiyor gibi gözükebilir fakat elbet bir gün ödüyorsunuz.
''Kimi yanında arıyorsan, önce içinde bulacaksın.'' sözüne katılıyor musunuz?
Karşındakine önce insan gözü ile bakmalısın kendine yapılmasından hoşlanmadığınız bir şeyi yapmamalısın sen ne erkeksin ne kadın önce insansın hak yemeyeceksin, hani hepimiz Allahtan korkuyoruz ya insana baktığında Yaradanı göreceksin ki zarar vermeye korkacaksın
Korukuyorlarmı bunu sorgulamak lazım. Domuz eti yemekten korktukları kadar kul hakkı yemekten korkmayanlarla sarmalandı dünya. Kimse kimseye düşünmez oldu , saygı kalmadı toplum dejenere oldu örf adet bitti tek umursadığımız cinsellik oldu. kadın değersizleştirildi şiddet ve tecavüz olayları artmaya başladı. Erkek dir ne yapsa yeridir mantığı devam ettikçe bu olaylar artarak gider ve bunun küçük bir uzantısı erkek bkir olmasa sorun olmaz ama kız yaparsa kıyamet kopar sonuçta ikisinede zina günah değilmi.
10 yillik iliskimi yeni bitirdim , herseyi yasadim. Simdi tertemiz ufak bir kizla tanistim kizin ilk tanistigi erkegim bende ona benim icin ilksin dedim👌🏻😁aynen yedi
En İyi Cevaplar