Aşk ilişkilerin de hep böyledir zaten Oğuzhan Koç'un da dediği gibi ''Her aşk gibi bu da bir gün biter." Biten bir ilişki sonrası bırakıp giden midir asıl kaybeden yoksa kalan mı? daha basit bir soruyla bırakan mı daha acı çeker yoksa kalan mı.
Terkeden.
Terkedilen.
Her ikisi de.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce?
Terk eden mi olmak acı verir, yoksa terk edilen mi?
Tabi terk edilmek daha çok acı verir. Düşünsene biri seni istemiyor, sevmiyor ya da daha başka şeyler oluyor ve seni bırakıyor. Oldukça üzücü. Ama ben salaklığımdan mı yoksa acı mı seviyorum bilmiyorum ama terk edilmeyi tercih ediyorum. Çünkü karşımdaki beni bırakınca yapacak bir şeyim olmuyor. Ben bırakırsam pişman olma korkum var.
aslında bu sorunun cevabı basit ve biraz uzun. acıya bir puan verecek olursak terk edilen daha çok acı çeker ama bu acı geçicidir senin elinden gelmeyen bir şey olduğu için kalbinin onu sevdiğini ve bitmemeliydi inkarından başka bir şey yok ama giden bir kumar oynuyor başta çekse bile burnunun sızlaması gibidir umursamazsın ama çok kötü bir yanı vardır mezara kadar acaba pişman olacak mıyım sorusunu da seninle birlikte götürür. çok seven giden kişiyse ömür boyu unutamaz kalan kişiyse yeni birisini bulana kadar unutamaz tüm olasılıklar böyle
Terkeden basit bir şekilde olucağını düşünmüştür. Günler geçtikçe pişman olmaya başlar. Ve içini bir hüzün kaplar. Keşke dememek için terkederken iyi düşünmek gerekir.
şahsen ben terk edince daha çok vicdan yapıyorum eğer sevmiyosam artık onun benden soğuyup bırakması için her şeyi yapar onun beni terk etmesini secerim
En İyi Cevaplar