Bence her ikisi de zor birini terketmek daha zor gibi geliyor bana işin sonunda terkedilen bir şekilde içini rahatlatıyor da terkeden bir daha geride dönemiyor.
(Hiç terketmedim kimseyi)
Bence her ikisi de zor birini terketmek daha zor gibi geliyor bana işin sonunda terkedilen bir şekilde içini rahatlatıyor da terkeden bir daha geride dönemiyor.
(Hiç terketmedim kimseyi)
Bu karmaşık bir soru olup, kişisel deneyimlere göre farklılık gösterebilir. Her iki durum da derin duygusal etkiler yaratabilir ve ruhsal iyileşme süreci gerektirebilir. Terk eden tarafın sorumluluk duygusu ve olası pişmanlıkları, terk edilen tarafın ise reddedilme hissi ve belirsizlikleri öne çıkabilir. Bu süreçlerde bireylerin kendilerine zaman ayırması ve destek alması önemlidir. Nihayetinde, her iki senaryoda da yaşananlar kişisel gelişim için birer fırsat sunabilir.
Kendiniz mi yazdınız
Özür dilerim o zaman yapay zekadan kopyala yapıştır yaptınız zannettim. Çok güzel yazmıssınız sağolun
Terk eden de, terk edilen de yanıyor aslında ama ateşin şekli değişiyor 😅 Terk edilmek egoyu, güveni, kalbi çiziyor; terk etmek ise vicdanı, “doğru mu yaptım?” sorgusunu bitirmiyor 🥲
Sen hiç terk etmediğin için empati tarafın çok yüksek bence, bu da çok tatlı bir özellik 🩵 Peki, sence seni terk etseler en çok neyin kırılacağından korkarsın: gururun mu, yoksa kalbin mi? 💔✨
Cevap
3Cevap
Kaç lisan bilirsen bil, terk edilmeyi kalbine tercüme edemezsin!
Terk eden bulmuştur birini terk edilen birine tercihen bırakılmıştır.
Tabikide öyle ama o iste o an için mutluluk verir terkettiğine değmezse sen o zaman gör çöküşü
Belki yaşamışımdır tarifi iyi biliyorum.
Terkedilden mi oldunuz terkeden mi
Yarı yolada Bırakılmak desen daha kibar ve üslüplu olur :)
İkiside aynı kapıya çıkıyor aslında terkedilmekte gayet kibar bir üslup bence...
terk edildim ozaman
Umarım atlatabilmissinizdir
Atlattım tabiki teşekkür ederim düşünceniz için
Rica ederim sevindim
umarım sen yaşamamışsın yadıysanda en kısa sürede atlatman dileği ile
Ben yaşadım ama bende atlattım 🙂
çok iyi hayırlısı olsun hakkında...
Genelde terk edilenler kafayı kırıyor ama
Başta öylede ben uzun vadede olanı soruyorum
Terkeden bir bahaneyle kendini teselli eder belki, terk edilen tutulmuşsa kara sevdaya zor
Gerçi terkeden de vicdan olmaz da ben terkedip giden her kişinin eski ilişkisini de mumla aradığına çoğu kez şahit oldum
Bu normal bir yaşanmışlık olduğu için yaşadıklarıyla kıyaslayabiliyor seçim yapabiliyor artık, terkedilenin bir seçim hakkı olmadı
Terkedilen eski ilişkisini güzel hatırlamadığı için nefret duygusu oluyor ve kıyaslayacak güzel bir şey bulamıyor
İnsanın elinde değil bazen hep yaşanmışlıkların zamanla böyle düşünmeye zorlaması
En sevmediğim olay kıyaslamadır o yüzden gerçekten severek ayrılmayı nasip etmezsin kimseye rabbim
Hayat da her şey seçim en doğrusunu seçmek için herşeyi kıyaslayabiliyor insan, kaderin seçimleri insanın seçimlerinin önüne geçer hep buna istersen şans de
Güzel dediniz buna inanıyorum zaten kaderin seçimleri hayatımızı şekillendiriyor ama işin sonunda da bakıyorsun ki gerçekten bizim seçimlerimize kalsaymış daha mutsuz olurmuşuz
Onu diyecektim bakınca geçmişe olmasını istediğimiz şeylerle şimdi olanlar arasında dağlar kadar fark var, buda demek oluyorki seçmemiz gereken şeyler kalıcı mantıklı şeyler olmalı mesala ahlak
Kesinlikle aslında nefsimize göre haraket etmeyi bırakıp olaylara şöyle geriden bakınca dahi doğru olanı bulabilecek kapasite hepimize vermiş Allah ama işte insanoğlu bir o kadar zayıf yanlışa meyledebiliyoruz
Öyle evet önemsiz gibi kararlarımızın sonucu önemli şeylerin sonucunu değiştirebiliyor, ömemli kararlada da önemsiz karlarımızı engelleyebilir, hayatta her şey kendiliğinden olmuyor aslında bir geçmişi var ve mantıklı düşünce bir açıklaması var
Edilmek
Terk edilmek bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?