Aklında biri varken başkasıyla sevgili olurmusunuz?

1ay önce okuldan biriyle tanıştım ve sevgili olduk aradan cok zaman gecmeden ilk zamanlar her zaman iyidir sonra bir var yok arası oldu ilişkimiz ayrıldım sonra tekrar barıştık biraz zaman gecınce bir kaç sözler paylaştı özlemekle ilgili bnde aklında biri var başkasını seviyor olarak düşündüm sordum vardı artık yok biraz zaman ver bna dedi bir kaç gun konusmadık bitirmeyi kafama koyduğumda oda bitirmek istedi bnle yapamadığını üzmek istemediğini filan söyledi ayrıldık bir kaç saat sonra hayatında başkasının oldugunu ögrendim yıkıldım ayrılmak zoruma gitmedi bana sevgiliyken soguk davranmak yerine yapamadığını söyleseydi ve ayrıldığımda geri barısmasaydı bu zoruma gidiyor ona karsı sevgiguven die birsey yoktu sadece anlam veremedim bir his vardı benden ayrılınca eski sevgilisiyle unutamadığı sevdiği kızla barısmıslar onu goruyorum cok mutlu ama ben hak etmedim bana yasattıgını ben yıllar önce sevdiğim adama kalbinde ben varken baskaların duygularıyla oynama üzme demiştim peki neden beni üzdüler? Aynı okuldayız aynı ortamda olmuyorum artık onunla arkadaslarıyla konusuyoruz bunu bna yakıstıramamıs yanlış mı yapıyorum ortak arkadaşlarımız var sonucta onunla konuşmasakta peki sizce ADAMLIK BU MUDUR? UNUTAMADIĞI SEVDİĞİ BİRİ VARKEN HAYATINA BİRİNİ ALIP ONA SORUMSUZ DAVRANIP ÜZMEK Mİ? SEVEN SEVDİĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN KALBİNDE SEVDİĞİ VARKEN BİR BAŞKASINI HAYATINA ALIR Mİ SEVDİĞİNE İHANET EDER Mİ?
Aklında biri varken başkasıyla sevgili olurmusunuz?