Flörtümüze ne sorup da konu açabiliriz?
Yaratıcı flört teknikleri biliyor musunuz KS CANLAR?
Yardımcı olursanız sevinirim 😄

Flört mulort bilmem de konuşmaya bahane arıyorsam bulurum bir şey o an 😄 şimdi aklıma gelmiyor ama o an gelir 😄
En basitinden " bana bir konu söylesene... Hakkında uzun uzun konuşulabilecek " diye mesaj atarım 😄 konu kendiliğinden açılmış olur 😄 başlarız konuşmaya 😂
Biz de flörte ne zaman öpüşürüz sorusuyla başlıyoruz, kaybetmemiz normalmiş ajsjsjs Şaka şaka teknik yok ama bu sitedeki kızlar bayağı iyi biliyor bu işi assdf
Çok hızlısın mod 😂
Maşallah genler kuvvetli 😂
Şarkı önerisi isteme. O önerir bir tane. Sonra "bu tarzda şu şarkı da var dinle seversin" dersin. Sonra karşılıklı şarkı paylaşmalar. Hard şarkılardan slowlara geçiş. Yaa ben de böyle bir aşk istiyorum demeler. Benim için flörtün olmazsa olmaz kısmı budur.
Mantıklı
Taktik yok olaylar gelişine gelişiyor.,
Karşılıklı duygu varsa zaten herkes konu açmak için çabalar.
Cevap
56Cevap
Onun sevdiği şeyleri sende sev, böylece konuşacak ortak noktalarınız olsun. Muhabbet olarak burçlardan, başınıza gelen kötü olaylardan ya da komik anılarınızdan bahsedebilirsiniz. Azıcık da eğleniyormuş gibi yaptın mı o konuşma sabaha kadar devam eder.. (Ülkece pro olmuşuz haberimiz yok ;))
Tebrikler 😂😂
Mesela sevgilin hastaysa hemen yanına git çorba yap sonra yanına yaklaş. Bana fazla yaklaşma hastayım sanada bulaşır der sende banada bulaşsın aşkım diyerek yaklaş xd: kiralık sevgili dizisinde yaseminden gördüm işe yarar
Ulan ciddi ciddi okuyup guluyordum. Sonunu okudum kahkahaya boguldum ahahah
Bende sonuna kadar kaale almıştım
Rüyamda seni görmeye çalıştım sana yazabilmek için ama görmedim haberin olsun diyip bir konu açabilirsin :D
Rüya işleri sakattt
Eğer ınstagramdan mesaj atacaksanız : ilk önce selam yaz daha sonra o görünce eğer sorun olmazsa bişey sorabilir miyim daha sonra eğer cevap verirse tanışabilir miyim senle tanışmayı çok istiyorum da (bu teknik facebook için de geçerli )
eğer numarasi varsa ilk önce nbr nasılsın felan diye başla ve ona olan ilgini belli etmeye başla
eğer konuşacaksan git konuş ona bişey bulamadım
Bu ne 😂😂😂😂😂
Şey bu biraz komik olmuş ama 😊 Böyle olmaz ki ☺
Bence en güzeli olarak ona olan hislerini söylersin ciddiyetini. Yanına gider konuşursun. Önce arkadaş olursun tanırsın hareketini gözlemlersin. Kızı mutlu etmenin en güzel yolu ona kendisini özel hissettirmektir.
Bu çok ergence selam nasılsın yazarım cevaplamazsa kendi bilir
Bana yapılmıştı hayır demiştim
ben genelde psikanaliz yaparım ve tutar, oradanda konu açılır zatende, alarm olarak kullanmada gayet etkili :D
nası yapiyon
@Behappy011 3 yılda öğrendiğim şeyi 1000 imgelik bir mesajda anlatamam tabi ama, kısaca, konuşurken belli bir kelime seçiyorum mesela, ne zaman karşımdaki kişi o kelimeyi kullansa gülümsüyorum, eğer kullanma sıklığı artarsa ilgilisi vardır, ona göre bende ondan o kelimeyi çalarım, ya da , fiziksel temas, kollarını çok hareket ettiriyorsa gergindir ya da heyecanlıdır, arada koluna dokunurum, sakinleştirmek için ve ona içinde bulunduğumuz durum ve konuya göre, onunla ilgili, bilmemi beklemediği bazı şeyleri, çaktırmadan bildiğimi gösterir ve sakinleşmesini sağlarım ya da o konuda hoşuma gittiğini falan söylerim.. uzun iş hocam, alarm iyidir
@clownfish hayır, ama kursunu veririm, istersen?
@Evinlevin teşekkürler, dediğim gibi varsa yardım isteyen elimden geleni yaparım
Bende hiçbir şey yaramıyor 😂 Tıkanıp kalıyorum
yardımcı olayım?
Şu saatte beni uyandirir misin diye ablama da diyorum. Ablamla flört mu ediyorum simdi?
Arkadasin birinden de rica ettim cunku sinavim vardi. Gec kalamazdim. Flort demek degil bu.
Flört teknigi de bilmiyorum ben. Cahilim :/
Cuma günü müydü o sınav 👀
Belki arkadaşın flört sanmıştır 😳
O ihtimali düşündün mü 😳
@animecigenç arkadaşın hiç öyle algiladigini sanmiyorum zira cok öküzün biri. Zaten beni kendine göre de bulmaz o.
@animecigenç siz mi eksi verdiniz?
Eski öküz bükücülerden kim kaldı be hesapsız 😄 sen onu yola getirirsin 😄
Ayrıca neden seni kendine göre görmesin ki 😨
Kendi çok mu iyi 😒😒😒
Bence cici çocuktur 😐 seni de kaldırmış sabah sınavına 😐 cici olmasa yapar mıydı hiç öyle 😇
Siz ne be 😒
Hayır ben değilim 😐 ben artı verdim şimdi bak 😐 inanmazsan ekran görüntüsünü alır atarım sana 😄
Sen o öküzü whatsappta sessize mi aldın acaba 👀
@animecigenç evet ben öküz bükücüyüm cidden doğru söyledin :)
İyi cocuk tabi demek ki ondan kendine yakistiramaz bizi :) onu da gectim kimse yakisiramaz
@animecigenç öküzlere tahammül kalmamistir belki. O sebeple sessizde olabilir :)
Kendine haksızlık yapıyorsun hesapsız 😐 bunu sana o çocuk da diyordur muhtemelen 😐 hatta üstünde çok duruyordur 😂
Çocuğu tanıdım sanki 😳 kanım ısındı öküze 😂
@animecigenç amaaan Orhan tamam neyse
Tamam sustum 😄
Foto atip sosyal medyada paylasim mi sence nasil diye sormak 😂
Evet mantıklı 😂😂
Hayallerimi süsleyen bey diye komikli flört taktiği denerim 😂
Aman hepsinin amacı yatak. . Olmayanı bulmak çok zor
valla ben bunu flört değil ama gerçekten uyanmak için genelde kız erkek bütün arkadaşlara söylüyorum malesef erkek arkadaşlarım benim gibi kalkamıyoruz lakin kadınların maşallahı var bu konuda sagolsunlar
Adını bilmediğim hoşlandığım biri vardı aynı dershane okuyorduk çocuğa dedim ki herkesin kullandığı şeyin sizde ki adı nedir? O da şaşırdı ve anlamadım Dedi bende adınız dedim adınız nedir o da güldü şu an sevgilim
@Tatilci_ teşekkürler
Sırtım ağrıyor bir ovalasana diyerek sevişme başlatan bir nesil olduk daha ne
Vallahi ya 2 konuşma ötesi hep atkı yere gidiyor
adımız çıkmış kardeşim, selamun aleyküm diyince bile sapık muamelesi görüyoruz :D ne taktiği
Arkadaşımla iddaya girdik, sizin numaranızı alırsam iddiayı kazanıcam. Rica etsem yardımcı olur musunuz? 😜
Numarası var da ilerlemiyor
Neden
cs go oynuyomusun sclash oynuyomusun beraber oynayalimmi
yoksam clash mı oynuyorsun :-) :-)
evet 😂
Ay ben de başlıcam oynamaya işe yarıyor mu
yok klan var 😂😂
yaramiyo ya anca bağimlilik yapiyo bide gelip güçlüler köyünü yikiyo deliriyosun 😂😂😂
Zaman kaybı desene 😂😂
sizde güçlenirsiniz işte daha çok oyuna baglanirsiniz :-) :-)
aynen zman kaybi😂😂
@hellogorgeus sen ne işine yarasın istiyorsun savaş oyunu bu :-) :-)
aynen zaman kaybı bir nevi ama çok iyi dostluklar da oluyor
aynen 😂
dilersen arkadaşlık yollarsın ziyarete gelirsin bende gelebilirim (derim ama zor klanda devrim yaptım :-) :-))
saolun ginede 😂
sende sağol bol şans
Oynadığı oyunu ben sevmiyorum ya 😂
uykuya dalana kadar msjlasmak o sabah uyandığında uzun mesaj okuması bence yeterli ama sabah erken kaldırmak bana göre değil acıkcası 😄
Aklına gelen işk şeyle olabilir. Sabit vir konu aramaç zaten oda istiyorsa fok balıklarını dahi konuşabilirsiniz.
En iyi dönemimdir flört dönemim. ilerisinede pek gidebilmisligim yok hevesim kaciyor 😄
Bu tarz seyler biliyorum ama hic bunu düşünmemiştim yaratıcı flört teknikleri diye :) Akısına bırakıyorum o an ne olursa :)
hahaha aynen ya 😂 ilk başlarda sürekli ben uyandırıyordum😂
Kızlar sadece tavır hareketleriyle ilgisini belli etmeli bence. Direkt yürüyünce erkeklerin hevesi kaçıyor, onlar kovalamak istiyor 😃
Haklısın
telefonumu kaybettimde bir calidirmisin demistim bben bikeresinde 😀😀
Telefon numarası öğrenmek için güzel taktik 😄
Taktik maktik yok
Bam bam bam
cok sevildi la bam bam in 😂 ne anladilarsa 😂
ohhaaa bana bir arkads bunu demisti ben tüm kiz arkadaslrimi uyandiirm dedi seni de uyandrumyim filan 😂😂
İçinden geliyorsa sabaha kadar sohbet edersin gelmiyorsa zaten yapacak birşey yok.
çok iyimiş bu, mesela bana ders çalıştırır msn. benim hatun böyle kafaladı beni
Bak erkek arkadaşın neden hoşlanıyorsa onun üzerinden yürü
Tavsiye edebileceğin rakı balık mekanı var mı?
zaten bunu sor 1 saat anlatır.
İçmiyor
Akışında olan seylerin kurallari standartlari yoktur.
her sabah benim uyanma saatimde uyanıp günaydın yazmaları sıkıldım 😛
Ne yapsalar yaranamıyorlar 😂
yaa sabah beni uyandırır mısın alarmı duyup erteliyorum da, seni erteleyemem. :) ;)
bunu hic dusunmemstm he cok mantkli 😅 bende hakkaten saflik var heralde ya 😅😂
Ayak üstü flörtleşip yürümeyi seviyorum anlık gelişiyor hoş oluyor 😂
Bana göre Google sensin,
Çünkü aradığım her şeyi sende buldum :P :D
bildiğim teknik yok seviyorsam kıza adımı söylerim kendimi tanıdırım ışık varsa o kız kendisi gelir. Böyle şeyler hop diye olmaz.
Senin kadar güzel bir kızı her gördüğümde kumbaraya 5 kuruş atsaydım, şuana kadar 5 kuruşum olurdu :D :D
Genelde doğaçlama takılıyorum belli bir tekniğim yok karşımdakinin karakterine yapısına göre ;)
Çorap giyer misin
Ekmek sever misin
Diyen olmuştu
Ayak fantezisi mi var acaba 😂
Bana söylenilenler bunlar
boyle seyleri ve taktikleri pek beceremem... sonuc malum kendimleym...
yarın günaydın mesajinı bekliyorum
Atıyor zaten
bunu çok yaptım lan hp ise yaradı a. k 😂😂😂😂
Bende deneyeyim barii 😂
Onun sevdiği bir şeyi hediye alabilirsin
Ben bunu denedim. Ters tepiyor
Gece rüyama girer misin 😂😂😂
nerde nezaman saat kacta 😄
Rüyalar tehlikeli 😂
benim ruyalarim masum dur ;(
eğer flörte niyetliysen, pat diye söyleyeceksin... sakladıkça ve uzattıkça arzuların şaşırır
Bir konu aç bilgili olduğun konu hakkında konuşmaya başla ama sıkıcı şekilde değil tutkulu bir şekilde.
beşikte kundaklı yattın mı dişini yastık altına koydun mu
ilk ne zaman regl oldun
göğüslerinde tüy var mı
baban namaz kılıyo mu
ilk telefonun neydi
:D falan
Flortunle konusacak bisey bulamiyorsan o flort zaten cok kisa ömürlüdür
Taktik maktik yok bam bam bam dkgkg
hehehehheeheh
Gördüğüm kadar mükemmelsen hadi şimdi bana kendini göster,
Eğer gösteremezsen, seni yapmacıklar listeme ekleyeceğim.
Seçim senin?
üçüde mi
Ay anlamadım 😂 Artı atıyorum 😂😂😂
en yapamadığım sey bu
Benim de😂
Cok süküur sap olmayi seviyorum ihtiyacim yok o yuzden😀
Artık sap olmak istemiyorum 😂
Ben memnunum hacıt 😂
cok hos bir sey ya ona sonsuz guveniyosun falan
Şimdilik güvenmiyorum 😂
İlişkide teknik işe yaramaz tam tersi mahfeder.
En sevdigin cumhurbaskanı
Futbol konuşurum hele şu sıralar tam transfer dönemi sabaha kadar konuşulur yani
ben flörtten anlamam işim fantezi gerisi bana uymaz :D
Hic beceremem flortu 😃
flört sıkıntısı çeken tek ben değilmişim -_-
Seni tanımak istiyorum yiğidim, beni mutlaka ara.
o bayatladi yiğidim markete iki koşu tazesini alda gel..
Evet bakkala git tazesini al bayatlamadı zaten
yaw he he
Ahaha saçma geldi bana😂
En çok alarm olarak kullanıldım 😃
bana ilginç geldin naber :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar