Şafak 228 :( daha yarısı bitti ama sanki yıllardır sevgilimi görmüyormuş gibiyim.
hasretlik cok agir geliyor artik bana :( bitmeyecekmiş gibi sanki buu :(
hasretlik cok agir geliyor artik bana :( bitmeyecekmiş gibi sanki buu :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu en aza indirmek yine senin elinde.bu şafak allah'ın izniyle biter elbet. fakat sen bu zamana kadar biter misin asıl soru burada. erkek arkadaşınla yeterince sık konuşabiliyor musun ? sana her şeyini anlatma gereksinimi duyuyor mu ? duyuyorsa bu kötü. Çünkü orada depresif ruh hali içerisinde olup hayatı yeşilliklerden ibaret olacak. seni de aynı ruh hali içine en az konuştuğunuz süre kadar sokacak. Bunlar seni ne yönde etkiliyor ?
erkek arkadasımla gunde 3-4 defaa yarım saatten fazla konusabılıyoruuz rahat yanı santralde duruyor kendısı aksama kadar o kadar.genelde o bana moral vermeye calısıyor.herseyını anlatma gereksınımıde duymuyor ne yazıkki.. sordugumdada uzulme dıye soylemıyorum oyle herseyı soylesem sen orda yasayamazsın dıyor .. arada bır dıyor 2 dag arasındayım her gun aynı 30 kısıyı goruyorum dıye ama cokta uzatmıyor bu konuyu. kendınden cok bana moral verıyor :)
Sorun aslında günde 2,3 saat konuşmanız. bunun farkında değilsin belki ama bu bu şekilde devam ettiği sürece ne sen onun orada oluşuna alışabilirsin ne de o askerliğe adapte olabilir. hiç konuşma demiyorum ama hiç bir şey olmamış gibi de konuşmayın. Doğanın kanunları var. Bizim doğamız şuan askerliği, evlenmeyi , okumayı vs .. gerektiriyor. Gerekçeleri yok sayamazsınız. sayarsanız bir şeyler yolunda gitmez. sana bu sürenin bir ömür gelmesi gibi.
farkındayımm sorun oldugunun ama elden bırsey gelmıyo ben kapatmaya calıstıgımda ne o ıstemıomusun konusmak gıbı laflar edıyo oyle bı dusuncem olmuyoo tabıkı yanı ama bırsey denmıyor ıste. o yuzden kapatma konusunu o acıyo her zaman. ben kapatıyorum dedıgımde garıbıne gıdıyo kendısının. :S
Askerdeki bir adama kapatıyorum diyemezsin. Ama bunun önlemlerini alabilirsin. Bu konuyu eğer karşındaki gerçekten anlayışlı bir insansa onunla konuşmayı dene. ama anlayışlı değilse ya da asker psikoljisiyle seni yanlış anlama ihtimali yüksektir ki bu senin ikna kabiliyetine de çok bağlı bir durum. Sen ona bunu anlatmak isterken o seni 'gözden uzak olan gönülden de ırak olurmuş derlerdi, inanmadım. hakikaten doğruymuş' tarzında da anlayabilir. bu hiç iyi olmaz
ben 3 askerlik yaptım valla öylede bir bitiyor ki.. tabi takarsan kötü gözün hep saatte takvimde.. saliseler saniyeleri, saniyeler dakikkaları, dakikalar saatleri, saatler günleri, günler ayları, aylar yılları kovalıyor ama nasıl kovalıyor akışına bıraktığında bir bakıyorsun bitmiş.. şöyle bir geriye bakıyorsun aradan yıllar geçmiş ve bir girdiğini birde çıktığını htrlıyorsun.. (((((:
ne guzel bır anlatımmdı buu boyleee :))
Cevap
12Cevap
oha polis dövsen 6 ay ceza alıyosun:d şaka şaka :D geçer ben gittim 460 ilk günün hatırlarım bitiyor yapıcak bişi yok bekliceksin!
aynen yapacak bırsey yokk galıba gun gun sayıncada gerılemıyo bu safak:))
kardeşim o şimdi türk askeri nelerle uğraştını bir tek askerlik yapanlar bilir! sen beni dile üzme onu sadece say başka bişi yapma beklemeden geçmez sorumuda ceevabımıda en iyi cevpa seç bari:D
Geçen sene Şubat ayında askere gittim ve ilk günümü hatırlıyorum dün gibi. Bitmeyecek hiçbirşey yok ömür bitiyor şafak dediğin nedir ki :)
umarımm oyle olur :))
Nerede askerlik yapıyor erkek arkadaşın ?
Batman'da
Çok da doğuda değilmiş sıkma canını birde barış süreci hesabı olaylar şu an bir nebze azaldı. Bende Şemdinli Beyyurdu Karakolunda yaptım bak bitti geldim birde benim bekleyenlerimi düşün. Şimdi bütün olanları unutmaya calısıyoruz 2 ay olacak yarın geldiğim :)
ne guzell ya :) ins bizimkide gelir bir an öncee...
Gelir gelir merak etme sen içini ferah tut ve birbirinize sabretmeniz konusunda yardımcı olun zaten birşey kalmamış yarısına gelmiş. Eğer izine gelmediyse izine gelmeyi düşünüyosa 140 gün kadar kala gelirse bittiğini anlamaz bile bende öyle oldu ve hızlı geçti. İzine gelmeyi düşünmüyorsa da imkanı varsa izin bırakma gibi erken terhis olur :)
Uzmanlık sınavları ıcın subatta ıznınıde kullandıı :) sınır bozucu olan bı durumda bu :)
Uzman olarak kalacaksa daha büyük sıkıntı o şafak bitmez :D
vazgecırme cabalarındayım :D:D
Hangi sınıfta erkek arkadaşın Jandarma/Piyade ?
neeeee 228 mi naptın sen ya geçermi hiç o zaman çok karanlık daha şafak neyse bekle bakalım sabrın sonu selametmiş :D
sağol yaaa :))
sabrın sonu selametttt ınsallahhh :)
amın ınsallahh. Allah butun sevenlerıı kavustursun :))
onlarada hayırlıııı sevgılı esler nasıp etsınn Allah :)
:DD
şafak doğan güneş olur ..sayılıgün cabuk gelir gecer... bir bakmışsınız evlenip 3-4 cocuk sahibi olmuşsunuz... bir bakmışsın torun tombalak sahibi olmuşsun ... zaman cabuk ilerliyor...!
Şafak muhabbeti hicbir zmn bitmez tek teselli dua etmektr ve ileriye degil gecmis gunlere bk sen daha baslayali 1ay anca olmus olsaydi ne olackti bide bunu dusun yariyi gecmis ne güzel iste
evet tek tesellim yarıyı gecmesı :)
Yariyi gecmis ne güzel orada dhada rahatlamistir onun acisindanda bir dusun askeriyede ne kdr eski olursan o kdr rahatsn demektr :)
evet baya rahat ama o hasret yokmuu ahh.. o olmasa hıc sorun degıl yanı ne kadar olursa olsun beklenır :))
Beklemekte zor askerlik yapan icinde zor ne olursa olsun sen onun yaninda ol hic mi hic sinirlenme ona aurilma konusunu felanda sakın diyim acma cunku askerlik psikolojisi bambaska oluyo .s
evet 2 taraf ıcınde gercekten zor.. her zaman yanındayım ayrılma konusunu asla acmadım sımdıye kadar o en kuuck tartısma sonrasında bıle bana ayrılık deme ne olur dıyoor her defasında.. ayrılık demeyecegımı adı gıbı bıldıgı halde hemde... :/
Çünkü gerçekten zor bir yer askerlik ayrilik kaldirilamaz orada bnide bkleyen olmustu sonuna kdr
hımm ayrıldınızmı sonra.s
Geldigim gun ayrildik .s
off .s cok zor bırseyy .
Zor olmaz mi beter bişey
Allahh kımseye yasatmasın..
Amin amin bende sana o yüzden soyluyrm ondan nefret etsen dahi birakma gelsin kafasini toplasin birakacaksan kafasını topladiktan snra birak
Bizde bitmez diyorduk ama bir sabah arkadaşlarım şafak doğan güneş dediler inanamadım. Saymayacaksınız sayarsan bitmez işte.
her gun safak kac dıye soran bırısı sevgılım ama :)) saymak zorunda kalıyorum :)))
Sorarsa bilmiyorum az kaldı de.
Denicem :)
:))) dene bencede.
Allah yardımcın olsun :)
sagol canım. :)
öyle bir gecerki anlamasın bile :d
inşş:)
yeterki sabır et
sabrediyorumm . bu sabır sonuna kadar gıdecekmı bakalım :)
gider gider :))) izne gelince hasret giderirsiniz merak etme
ıznı yok ne yazıkkı kullanmak zorunda kaldıı :))
he ozaman sen git askerdir malum asker canı neler ister :)
nasıl çekiyorsun sen o askerin kahrını ?
sevıncee cekıosun ıstee :)
evet kaprisleri cok fazla oluyor ama suyuna gıtmek gerekıyor bazen... ılk gunler kavgasız bır gunumuz yoktu ama artık duzeldı. gercekten zor. ama sevınce de ne olursa olsun katlanılıyor..
10 aylık sevgılıyız :) 20 gunluk sevgılıyken askere gıttı :)
askerden sonra ayrılan cok oldugu ıcın bende korkuyorum ama umarım sonuna kadar gıder..
Sayılı gün çabuk geçermiş :)
öyle derlerdee hıcte oyle degıl bee :))
one öyle silah numarası gibi
Bitmez bu sayı, hepimiz ölücez.
bıter allahın ıznıyle kavusursun sevdıgıne
ınsallah.
Sayılı gün çabuk geçer derler..
Sabret biter, Bekleyen özel hesabı
Biter
bitmez be..
Biter biter..:D
insalahh :)