İnternetten tanıştığım kıza aşık oldum ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, internetten bir kızla tanıştım 1-2 aydır rutin konuşuyorduk baya cümle yazıyordum iltifat ediyordum sonra o dediklerime sadece random atıyordu bende kırıldığımı dedim o da kırdığı için birdaha random atmicağını söyledi yanlış anladı ben onun cevap vermesini öyle random atmasını istiyordum neyse bu alınmış takıyor seni üzdüm falan diye ben affet falan dedim ses atıyordu önceden atmaz oldu ses at dedim atmicam uzatma artık kaç gündür bunu tartışıyoruz dedi tamam ama sende düzel dedim hep soğuk oldu benim canım sıkıldı belki de sevmiştim dedim şaşırdı sevmiştim? Falan dedi bende basbaya sesini dinlemeden duramıyorum değişik bir ruh oluştu bende kendime şaşırdım dedim belki de anlık bir hoşlanmadır falan dedim öyledir bu kısa zamanda ne çabuk oldun dedi bende bilemem kalbim bilir dedim o İstanbul'da yaşıyor ben akdeniz civarında yaşıyorum dedi ama aralarda dünyalarca mesafe var dedi bende dedim o da benim zorluğum sen takma dedim sonra şaşırdı öyle konuştuk işte napmalıyım çaresizim kız düzelmiyor kısa soğuk oluyor ve üstüne sevdiğimi söyledim daha bir şaşırdı napmalıyım? 😑
İnternetten tanıştığım kıza aşık oldum ne yapmalıyım?