Kahpe insanlar varsin yata kalka büyüsün.
Biz ali kinik'in şarkılarında sigaramizi çekeriz
Ali kinik. Bir çay köy gelirimusta.
Kardeş bişi yapmana gerek yok o yalnız zamanında senle uğraşacak zaten sen onla konuşma adam yerine koyma yeterli. Bende aldatıldım 3 ay filan oluyo yaklaşık ama çok şükür ki atlattıktan sonra daha iyi bir hayat yaşıyabiliyosun. İnş sende öyle olursun
Bizim arkadasi anlattin simdi sen o da bir tarz bir sey yasadi verilmis sadakamiz varmis demek ki evlenmeden once degil evlendikten sonra koyar adama ama yine de ailesinin karşısına gecer iyi bir soverim onlara
Ses kaydı yap sana aşkm canim derken sonra bunuda git sevgilisine dinlet selfie çekilin bunuda sevgilisine göster... bu intikam almaktır o sevgilisi de terk eder.. ama kendi fikrimi sorarsan ayrıl ve Allaha havale et... Hayat kendisiyle ilgilenir 😒
Çok zor bir durum... ama şöyle düşün her işte bir hayır vardır Allah korumuş bence ya evlenince ortaya çıksaydı... Allah herkesin kalbine göre versin senin hatan değil... insanlara cok değer verince kim olursa olsun sonuç hüsran olabiliyor... Allah hayırlısını nasip eylesin cümlemize inşallah 🙏
Amin Allah herkesin karşısına doğru insan çıkarsın inşallah... est sağol 😌
vayyy orospuya bak hele... zaten çok sinirliyim bugün yapılır mı lan böyle bir pislik ne kadar sövsen az töbe töbeee... boşver beee ayrıl gitsin elbet cezasını çekecektir yanına kalmaz merak etme ilahi adalete inanırım ben
iyiymiş :D hak etmiş yani
Cevap
20Cevap
Boş ver kardeş masraftan kurtulmuşsun. Aldıysanda eşya falan iade etme yeni eşine sakla. Kahpeye yapacak birşey yok :D yolu açık olsun dicen
Hiiç bozuntuya vermen haberim yokmuş gibi yaparım sonra alır yatağa atarım paramparça eder başımdan def ederim.
Kötülük yapan kötülüğe uğrayandan daha zavallıdır çünkü vicdan azabı onun en büyük cezasıdır
Öyleleri de çok bencil oluyor ama bu yüzden insan kendi kabuğuna bile çekilebiliyor. Keşke neye sebep olduklarını görebilseler
O zaman başta söylediğim şey onlar için geçerli olmuyor ve anladığım bir şeyi daha söylemeliyim ki vicdanı olmayan insanla uğraşılmaz çünkü sen ne yaparsan yap ne söylesen söyle onlar hep daha kötüsünü bulurlar
Allah belasini versin derim. agzina geleni de ve ayril😏
😂😂😂😂 iyiyms
Ne demek ne yaparsınız? Basarım tekmeyi. Umarım harcama yapmamışsındır. Ve bundan sonra kafana dank eder de kadınlara zırnık para harcamamayı öğrenirsin. Şu paralarınızı kendisine harcaamyı bir öğrenemedi erkek milleti.
Erkekse çükünden tavana asmak kızsa kellesini koparmak lazım
Oo cok sert olmus bu ben simdi gunaha sokmak istemiyorum seni. Benim yapacaklarim bende kalsin.
Agzına gozune s*****carım tum öasrafları ondan tahsıl ederım
bu acı sana bişeyler öğretti işte. veya şöyle düşün huylu huyundan vazgeçmez evlendikten sonra aldatmasından daha iyi önceden taniman?
aynen hem paranida harcamadan anlamişsin böyle düsün uzulme kanka
Suç isleme sebebi gel gelelim kimse icin h. yatmaya değmez esya paralariyla günümu gün ederdim
Yapacak cok sey varda bosver buyukluk sende kalsin. Kurtulduguna sevin.
evlendikten sonra olmasından daha iyidir, canlar sağolsun.
maddi olarak zarar ver kredi cektir bir seyler uydur
bütün eşyaları alır bir tarafına monte ederdim
hiç bir sey yapmam sal gıtsın?=
Verilmiş sadakam varmış derim :D
o mobilyayi munasip biyerine so. karim
Kicina tekme ardindan beddua
hiç bir şey oluruna bırak
Oha pislik kız, hicbişi yapma ayrıl değmez
Tazminat davası açarım ske ske alırım o parayı
sakat bırakırım. onu da sevgilisini de.
İnsanların karakterini bilemezsin yazık olmuş
Çaktırmam, gerekeni yaparım.