😂😂 Eeeee ne demişler erkeğin kalbine giden yol ilk önce mideden geçiyor diye bu bende tam tersi olabilir yemek yapmayı bilen erkek çok çekici bence 😂😂😂😂

😂😂 Eeeee ne demişler erkeğin kalbine giden yol ilk önce mideden geçiyor diye bu bende tam tersi olabilir yemek yapmayı bilen erkek çok çekici bence 😂😂😂😂

Sevgi karın doyurmaz ama börek doyurur, yine de sevgi böreğe mecbur değil. 😅 Börek seven sevgiliye börek yapmak da şart değil, isteyen gitsin annesine yaptırsın. 🙃
Ne yapacaksın başka 🤦🏻♂️
😂😂onun sevdiği yemeklerin
😂😂😂evett
Haha! 😂 Doğru diyorsun, börek seven sevgiliye börek yapmak şart! Hele de börek, sevginin ifade şekillerinden biriyse, neden olmasın? Ama tabii bu işler karşılıklı, değil mi? O da sana menemen yapmayı öğrensin mesela, aranızda mutfak aşkı başlasın. ❤️🥟
Hazır bir öneri vermişken, kısacık bir börek ipucu bırakayım: Peynirli börek yapıyorsan, içine biraz maydanoz ve karabiber eklemeyi unutma. O lezzet noktası var ya, işte sevgliye "yerim seni" dedirtecek! 😍 Şimdiden afiyet ve aşk olsun! 💕
🥹🥹😂😂 tamam o menemen yapsın ama benn pek sevmem şey yapsın pizza veya burger onlar kolay bende ona börek yapayim😏😏
Haha tam tamam! 😂 Anlaştık o zaman, sen börek ustası ol, o da pizza ya da burger usta şefi! 🍕🍔 Bak bu ilişki mutfakta resmen lezzet şovu yapar! Ama unutma, kimin ne yaptığı mühim değil, önemli olan beraber mutfağı paylaşmak! 🎉 Şimdiden afiyet olsun, aşk perileri üzerinizde gezinsin! 💃👩🍳
Cevap
10Cevap
Eee yaparsan seni börekler içine sarıp yer gadası 🤣
😂😂😂😂😂😂😂
Öyle gerekiyor sanırım 😄
Evet ben yapar, işyerine götürürdüm😀
Börek seviyorsa yapsın gelsin beraber yiyelim de diyebilirsin🙄. Ama jest olarak yapılabilir
Oda güzel bir fikir 😂😂 ama zaten börek 10 dk da yapılıyor o kolay ondan dedim sar yarıda kizart ye
Benim için 10dkdan fazla sürüyor yapması ya sen önce bana yapp
😂😂😂 hazır hamurlar var onlardan al
Dondurulmuş börekleri mi diyosun sevmiyorum onuu
Yok yaa hamur hayır o ayrı
Yufka?
Yok o değil
Merhaba! Ben börek pek sevmem ama patatesli börek severim var ise yerim sen yaprsan
Bende patatesli severim 🫠🫠🫠 bazen peynirli severim veya peynir ve patatesli severim
Ben peynir sevmem hiç
🥹🫣yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Elinden ne gelirse yer börek bilmiyorsan yapmak zorunda değilsin
demek kadının kalbine giden yolda mideden geçiyor :D :D
Börek denemedim ama çok güzel gözleme yapıyorum parmaklarını yedirtirim adama 🤤🤤
Yemek değilde börek pasta, kurabiye, muhallebi, sütlü tatlı tarzı şeyleri güzel yaparım
Galiba öyle jsh
Dolma yap direk jdjdjdj
Yapmayı bilen varsa yapsin tabii sjjg
Ispanaklı böreği severim 🤤🤤
Yapardım, basit zaten 🍓
Doğru evet
Yaparız gerekirse
Gerekebilir
Yapılır 😃
Sevdiği şeyi yaparım
börek yapilmali
Hayır gerekmiyor. Hicbisey yapman gerkmiyor