Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. O sözü söyleyenin samimiyetine inanmıyorum.
Bir insanın ilk dış görünüşüne bakarsın. Kimsenin kalbinin güzelliği dışına yansımıyor, kimsenin ne olduğunu ilk bakışta bilemezsin, alnında mı yazıyor? Seni birine çekecek olan ilk görüntüsüdür. Bu kadar net.
Ha tanıdığın biri olur, güzel olmaz ama seni zamanla farklı yönleriyle etkilemeyi başarır, kendini sevdirir. Bu da olabilir.
Detayda paylaştığına da katılmıyorum.
Evet dış görünüş önemlidir, ben bakarım ve önemserim. Ama bu karakterini önemsemediğim anlamına gelmez.
Valla aptal, boş konuşan, sorumsuz ve kibirli bir insan dünya yakışıklısı da olsa benim için bişey ifade etmez. Ki çok yakışıklı olduğu halde bana itici gelenler de oluyor. Bir insanın konuşması, düşünceleri, tavırları falan çok önemli.11 Yorumla- +1 yıl
"Kimsenin kalbinin güzelliği dışına yansımıyor, kimsenin ne olduğunu ilk bakışta bilemezsin, alnında mı yazıyor?" dediğin gibi, burada haklısın. O halde ne yapmak gerek, kimseyi dış görünüşüne göre yargılamamalıyız. Önce oturup bir tanışalım, tanıyalım. Dışarıdan gördüğün gibi değil, hiçbir şeyini bilmiyorsun. Tanıdıktan sonra olur olmaz, saygı duyarım o zaman...
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Siz bunları söyleyip duruyorsunuz ama bak güzellik/yakışıklılık göreceli kavramlardır. Tipe bakmayan yoktur diyorsunuz eyvallah ama biri kendince yakışıklı bulur gider 100 kadın 1000 kadın da çirkin bulur. Güzellik insanın gözündedir, bakan gözdedir. Ve birşeyi unutuyorsunuz ki bunlar kısmen de içgüdüsel davranışlardır.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılwww.walldevil.com/.../...norwegian-girls-women.jpg
Bak bu Emilie Nereng'in konuşması, hareketleri falan tam bir kalbi güzel insan imajı çiziyor. Görüyor musun, içinin güzelliği yüzüne yansımış.
Var yani öyle şeyler, bakma sen.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. erkek umursamıyor yakışıklı veya çirkin kafası rahat
12 Yorumla
Soran+1 yılumursayanlarda var cok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
+1 yılDışı güzel olan insan her yerde sevilir heryerde ön plandadır. Güzel bir kız ölse 1 ay haberlerden düşmez. Önemli olan iç güzellik derken herkes ilk görüşte dış güzelliğe bakıyor çirkinse pas geçiyor iç güzelliğe mecbur kalınca bakılıyor bide hem dışı hem içi güzel varken insanlar niye sadece içi güzeli tercih etsin ki
11 Yorumla- +1 yıl
haklı
Ne alaka yahu. Benim sevdigim kisinin tipini arkadaslarim falan begenmiyor. Ama begenmemeleri umrumda degil. Dis gorunusle falan alakasi yok. Yeter ki cirkin ya da yakisikli uzak durmasin, gelip tanismak isterse tanisirim. Bos konusan, herseye yerli yersiz gulen vs boyle insani sogutacak tiptense tabi uzaklasirim ben de ondan. Mesela cok gulduren neseli erkeklere karsi hemen bir sempati olur bende. Kendine ceker. Yeter ki insani sogutmasin kendinden.
10 Yorumla
+1 yılBenim sevgilimi beğenen hiçbir arkadaşım yok ama benim için belkide dünyanın en yakışıklı erkeği. İnsan sevdiği zaman çirkin bir insan bile o kadar güzel görünüyor ki gözüne. Güzel kalbi, merhameti ve düşünceli oluşu beni onun yanında tutan. Yoksa çekilecek çile değil belkide bir arada olmak.
33 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏
- +1 yıl
@enricobolathe @birand26 😊🙏🏼🙏🏼
+1 yılevet bu konuda haklısın ama herkes yanına yakışan birini ister ama zaten önemli olan karakter karakter olmadıktan sonra tip ya da maddi açıdan iyi olması önemli değil. yanına yakışandan kastim bakımlı bir erkek hani diyorlarya bakımlı kız istiyoruz bu sadece koz için geçerli değil erkek içinde öyle nasıl bakımlı kız güzelse bakımlı erkekte aynen öyle
10 Yorumla
+1 yılYaniliyorsun bence. arkadas seciminde bile insan kafa dengi ariyor. dis gorunusu guz diye baglanti kurmuyor genelde. ki kaldiki bu sevme sevilme meselesi. insan meyvenin bile icini yoklayarak aliyor. sevgide de yoklaniyor. nitekim dzgun bir bayan ya da erkegin fziksel gorunumu bile belli bir seviyeye kadar goz ardi edilebiliniyor eger karakteri dzgunse ve az da olsa gorunumu sana uyuyorsa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. bu konuyu acman ıyı olmus kımse demesın ıcı guzel olsun bılmem neyı guzel olsun tıpsız erkek her zaman kaybeder kızlar bakmaz anca soyle bakar cebı doluysa evet bakar ama para ıcın bakar yanı tıpsız erkegı kımse kolay kolay beyenmez nadırende olsa bazı kızlar cırkın erkekte sevıyo ama yuzde 90 tip olsun diyor asagıdakı yorumlaa bakılırsa soyledıklerım dogru cıkıyor LANET OLSUN BU ADALETSIZLIGE
08 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılBu siz erkekler icinde gecerli ben kac kere kendim okudum burda kizlar erkekler nasil kizlari sever diye erkeklerde ici guzel olsun yeter diyip gecistiriyodular ama bu gercek degil hepimiz bunu biliyoruz HICKIMSE BIR INSANIN IYI ya da KOTU OLDUGUNU BILMEZ ILK GORUSTE, YANI SANA ASIK OLURSA BU TIPINLE ALAKALIDIR.. Hada sonra seni tanidiginda devam mi etmek ister yoksa bisey yapmazmi ona kalmis bisey
00 Yorumla
+1 yılKendinizi sevmekle alakalıdır. Yakışıklıyım, boyum da 1.60, kime ne ki? İnsanlar ne derse desin, umurumda mı? :D Böyle olmalısınız. Kendinizi yakışıklı görün, niye çirkin olasınız ki? Bir de böyle bakın, bakış açınızı değiştirin.
Kimse çirkin değildir, o kendini bilmiyordur o kadar.00 Yorumla
+1 yılAynı tabloyu kadınlar için de yapın bence.
Zira insanlık olarak bakarsak hepimiz bok gibiyiz özümüzde.
Bok gibi olmayan istisnalar da mutsuz.
Bok olanlar musmutlu.
İki yüzlülük yapmayın! Kadını yüzü gözü güzel diye sevip sonra "ulan bu kadınlar hep paraya bakıyor. " demeyin.
Sanki sen ruhuna aşık oldun. Delirdim yine neyse...20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılTipe cok onem veren bir insandim. Egolu ve cirkin birine asik oldum kendimden emin olamiyorum nasil bir salaklik yaptim diye. Cunki ortada bir karakterde yok. Hergun kafayi yiyorum pofff. Cok buyuk konustum cokkkk..
13 Yorumla- +1 yıl
ayni benim duruumumdasin
- +1 yıl
@jasminesreb napsak 😵
- +1 yıl
hic bir fikrim yok 😞
+1 yılKatılıyorum ama kızlara üzülüyorum bu kadar kategoriye böldüğünü için ben şahsen sadece 2 kategoriye ayırıyorum becerebilir miyim beceremez miyim diye :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben tipe bakıyorum yalan söyleyemem ulan sizde tipe bakıyorsunuz tipe bakmayan insan kaldı mi
12 Yorumla
Soran+1 yılheh soyle durust olun yani
- +1 yıl
yürü be 😀
+1 yılalakası yok benim sevgilim yakışıklı değil herkes soruyor tip yok para yok neden onunla devam ediyosun yani kısaca size denk gelmiyo
10 Yorumla
+1 yılAynen ya kalbi güzel olsunmus arkadaş arıyorum sanki. O adamı opucem o adama sarilcam bir ömür gecircem içimden gelmedikten sonra neymiş kalbi güzel olsunmus. Geçin bunları bence ben inanmıyorum
20 Yorumla
+1 yılbunları yazarken keşke önce çirkin ama kalbi güzel kızı sevmiş olduğunaı bizleri ikna etsen? çünkü bu sözleri söyleyende afedersin ATTT GİBİ KIZLARA ASILIYOR GENELDE
20 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklerin aşkına âşık olur. Tipine göre davranıyorsa şayet, ya erkek kadını sevememiştir yeterince ya da kadın ile erkek daha yeni tanışmıştır. Üçüncü olasılıktan da... kadınların aleyhine oluyor burası
00 Yorumla
+1 yılkalbi iyi olsun tabi aort damarı sağlam olcak bikeree sonra kan kırmızısı olcak bir kalp oyle bir kıpkırmızı... kılcal damarları kıvrım kıvrım olcak boyle... öptümmü kalbi durcak kalp önemli tabi cinim :D :D
01 Yorumla- +1 yıl
İşte buradaki mevzuyu anlayamamışsınız siz. İçi iyi olsun derken, ciğerlerinden bahsetmiyoruz. İyi insan olsun, temiz kalpli. Vicdanlı, merhametli, egoist olmayan, bencil olmayan... Ben iyi birisini istiyorum, dış görünüşü zaten iyi, onda sorun yok. Kimseye çirkin demem, haddime değil. Herkes güzeldir, bakmasını bilene.
Yeter ki kişiliği iyi olsun, insanlığı...
+1 yılGüzellik gorecelidir. Hem sağıma soluma bakiyom hep tipi okadar iyi olmiyan biri güzel kizi kapmış. Kızlar ilgi sever, anlayış, saygı, zeka, eğlenceli, ağzı iyi laf yapanları. Bunlari basarirsan zaten tip ikinci plana kalır.
00 YorumlaBasta tipe bakmayan yoktur ama o gozle bakmadigi birine asik olursa tipin onemi kalmiyor.
10 YorumlaEvet çünkü bende o şekilde bakıyorum olaya, resimdeki gibi değil
10 Yorumla
+1 yılben tipe öyle çoooooook önem veren birisi değilim zekadan etkilenen bir kadınım tip tip tip ay güzellik geçici ruhun eskimesin yeter.
20 Yorumla
+1 yılSonuçta bir ömür geçireceksin illaki dış görünüşü hoşuna gidecek yoksa geçmez o ömür. Tabi kalbide dış güzelliğinin yanında daha güzel olacak ki aşık olacaksın.
00 Yorumlazaten bir insanı tanıyıp onunla konuşmamız için önce onun dış görünüşünü beğenmiş olmamız gerekir, yani kalp güzelliğine giden yol tipin güzelliğinden geçer :):)):):))
00 Yorumlakizda erkekte ilk dıs gorunuse bakiyor kimse tanimadan nasil bir kalbi oldugunu bilemezki :))
tanimak istedigine gorede hosuna gitmistir goruntusu diye dusunuyorum :))00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılbir de sey var
zengin-çapkın--playboy
Fakir-capkin--abaza30 Yorumla Kalbi güzel olsun ya değil de sırf yakışıklı diye birine bir şey hissedecek veya yaşayacak kadar basit bir insan değilim ve hiç bir zaman da olmadım şükürler olsun ki
00 Yorumla
+1 yılTamam sırf yakışıklı diye birisiyle olmam ama dışını beğenmediğimin içini de pek merak etmiyorum ne yalan söyleyim şimdi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEli yüzü düzgün olduktan sonra daha doğrusu boyu posu kişilik daha önemli tıp bir yere kadar goturuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen mesela delice aşık oldum
tip falan değil kalbine
ama
404 found !!!
O da başka birini seviyor10 Yorumla2 yıllık ilişkim var ilk başta sevgilimi pek beğenmiyordum ama onu o olduğu için sevdim
20 YorumlaBak kardesim dis gorunus sarayin disi. Sarayi begenirsin kapisini iter iceri girersin. Sarayin ici cirkinse, sarayin guzelliği gözünde kalir mi.
00 Yorumla
+1 yılSaçma bir genelleme. Kalbe bakan erkek de vardır kız da vardır. Sanki dünyadaki tüm insanların niyetini biliyorsun da böyle konuşuyorsun...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Erkek gözüyle kız kulagıyla severmiş. Kızlar için pek önemli olmasada erkekler için kesinlikle dış görünüş önemli
00 Yorumla
+1 yılValla ben neye göre aşık olduğumu bilmiyorum bir anda kör ediyo insanın gözünü aşk hangi özelliğine göre aşık olduğunu bilmiyorsun
00 YorumlaTıpkı erkekler gibi kızlar da ilk dış görünüme bakar. Ama sonra karakteri kötü ise çoğu kadin bırakır o şahısla konuşmayı bence.
00 Yorumla
+1 yılGayette kalbinin güzelliğine bakıyorum. Buna kimseyi inandırmak zorunda değiliz. Allah görüyor bir tek o şahit bu duruma...
00 YorumlaYakışıklılık veya güzellik sadece çekicidir. Gerçekten aşık eden karakterdir. Karakterini gösterirsen zaten severse sever.
00 YorumlaGörünüşe göre yargılıyor herkes kalp falan Fas'a fiso bir güzel kız düşün geğiriyor ona laf etmezler ortalama bir kız düşün onu hemen yererler ✌🏻
00 Yorumla
+1 yılHerkes deyip genel konuşmayın ya.. herkesin aklını kalbini mi okuyorsun... tipten daha önemli şeyler var hayatta adam olmak gbi 😏
00 YorumlaBen insan sarrafıyım işim gereği binlerce insanı gözetim altın da tutuyorum tip çok fazla önemli değil benim için kalbi iman ve vicdanlı olması bneim için önemli
00 Yorumla
+1 yılBenim erkek arkadaşım (eski) öyle dönüp bakılacak biri değildi ben onu kalbi temiz olduğu için seviyordum ama öyle değilmiş. İç güzellikte işe yaramıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Demekki ic guzelligide yokmus
+1 yılMesela ben yakisikli degilim ama , bir problem yasamadim 😂
10 Yorumla
+1 yılResimdekide biraz ağır olmuş ama. Kalbi güzel diye katlanılsa davinsan ister istemez kıyaslama yapıyor
00 Yorumla
+1 yılKadin-Guzel-Cirkin
Az konusuyorsa- Şirin- Kezban
Cok konusuyorsa- Çekici, tatli- Kezban
Hic konusmuyorsa- Sıkıcı ama olsun- Kezban00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkız ya da erkek olarak nitelendirmemeliyiz hemen hemen herkes önce dış görünüşe duruşa bakmayı tercih eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimin önce kalbini sevdim sonra adım adım her yerini sevdim. Tipine bakmadım. Hatta arkadaşlarım bana hep çirkin o nasıl bakarsın ona falan gibi itamlarda bulunurlar. Pek aldırış etmem. Çünkü dediğim gibi önce kalbini sevdim sonra her yerini :)
00 Yorumla
+1 yılDış görünüşe önem veriyor popüler kültürün yeni nesli. :) ama ben hala kalbe önem veriyorum. :)
11 Yorumla
+1 yılKatılıyorum
Bırak yakışıklı olana gitsinler
Sonra da "hamileyim napıcam" sorularınızı görüyorum :D
No problem00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim eski sevgilim çirkin olduğuna rağmen seviyordum hala da herkes bana diyor ki nasıl öyle bir tiple çıktın dediklerine rağmen daha çok yakışıklı geliyor bana
10 Yorumla
+1 yılher iki cins içinde dış görünüş önemli.
geçeceksin bunları.10 Yorumlabir keresinde bir kız bana tipini seveyim araban var demişti :D
00 Yorumla
+1 yılKardesım malesef doğru işin ilginç yanı bana yakışıklı derler ama hiç sevgilim olmadı
bir yerde terslik var00 YorumlaTipine bakıyorum kalbi diye iki yüzlülere inanma 😊
00 Yorumla
+1 yılBen, kalp yeter gerçekten yeter dış güzellik neye yarıyor arkadaşlar valla çok saçma bir düşünün?
00 Yorumla
+1 yılYakışıklilığin verdiği bir çekicilik olduğu doğrudur ama gönüle hitap etmiyorsa bin kusur bulunur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. tipe bakar sonra gorur gununu ama
herkesi yalanci cikarmayin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılBen şu an ki, sevgilimin resmini bile görmeden sevmiştim. Genelleme yapmak saçma. 😏
02 Yorumla- +1 yıl
I know dude 😏
+1 yılzaten ilk bas dis görünüse bakiyolar sonra hersey geliyo
00 Yorumla
+1 yılDogru polyanacilik oynuyorlar fakir edebiyati yapiyorlar 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Evet kalbi güzel olsun, bu durumda sözlüm beni tercih ettiğine göre yakışıklımıyım ne
00 Yorumla- Devamını Gör (141)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne