Öğretmenim benden mi hoşlanıyor ben mi büyütüyorum?

Merhaba arkadaslar ben 18 yaşında lise son sınıf öğrencisiyim. Bu sene matematik öğretmenimiz değişti. Uzatmadan konuya girmek istiyorum geçen gün öğretmenler odasına girdiğimde oda ayağa kalkmış gitmeye hazırlanıyordu beni görünce bana baktı ve kafasını çevirdi fakat normal bir bakış gibi gelmedi bana neyse sonra müdürün yanına gitti bende müdürün yanına gidecektim o girdi odaya biraz sonra ben girdim. Müdürle konuşuyolardı ve bende ona bakıyodum. Kafası öne eğikti ve kafasını kaldırıp bana baktı bende ona bakıp kafamı çevirdim. Zaten dersimizde onaydı. Derse girdik ben en önde oturuyorum ve dersiyle baya ilgiliyim dinliyorum cevaplıyorum falan öğretmen masasının üstüne oturdu bir kaç kez ve sanki bana bakıyormuş gibi hissettim. Ama ona baktığımda hiç bana baktığını görmedim. En önde olduğum için çoğunlukla dediğim şeyleri duyuyo ve hep cevap veriyo ya da dalga geçiyo espiri yapıyor. Sınıfımızdaki bir çocuk çok boş beleş konuşur o gün ona sinirlendim iste kendi kendime ona kızıyodum önümden geçti ve duydu. Sonra gelip kalemi önüme bıraktı ve gülerek soruyu sen çöz dedi. Çıktım çözdüm falan. Bir kerede soru çözüyorduk ben en öndeyim gene sıradaki soru zor olduğu için bakmıyorum soruyla ilgileniyomuş gibi yapıyorum falan ama hala öğrenci seçmedi bende kafamı kaldırınca bana bakarak sen çöz dedi. Aslında anlattıklarımda pek bir şey yokta bana baktığını hissediyorum çoğunlukla. Sizce ne düşünüyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplarınız için teşekkür ederim evet sanırım ben biraz hoşlanıyorum ve abartıyorum. Bana yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.
Öğretmenim benden mi hoşlanıyor ben mi büyütüyorum?