Güncellemeler
+1 yıl
Ya bilmiyorum bir yandan aklıma kötü şeyler de geldi özellikle arkadaşımla konuşunca ama bir yandan da kondurmak istemiyorum ama ne düşüneceğimi bilemiyorum Benden büyük çocuğu var adamın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Orta yaslara giren erkeklerde genc kızlara karsı bi yonelim var zaten. Hocan oldugu icin de max böyle samimiyet kurabiliyo böyle yapıyo. Hoslantı falan degil basit ilkel kurlar iste. Yüz verme mesafe koy iğrenç ya
Sana yürüyor olabilir, tr de sapık çok ama sende boş değilsin sanki ona karşı
Hayır benim sevdiğim biri var zaten hatta flörttük bir ara 20 yaşında kendisi
O yaşta adamdan nasıl hoşlanayım
Bunu mutlaka ailenizle paylaşın çok anormal bu yaklaşımlar. Bunca olay varken o adamın değil öyle dokunma vs belli bir mesafe ile yanınızdan geçmesi lazım sapık baya bu adam
Bilmiyorum gerçekten aileme anlatamam
Çok sorun etmemiştim ilk başta ama 2 3 dür sarılınca garibime gitmeye başladı
Bence haber verin konduramadim demissiniz de çoğu kendine bunu konduruyor sizden büyük çocuğu olması da bunu yapmayacağı anlamına gelmez bence söyleyin daha vahim şeyler olmadan
Kızım sen canım mısın sevgi diyo bir de utanmadan, pedefoli bu. Aklın küçük basmıyor
En başlarda dokunmuyordu sadece sözlü atışıyorduk ve çok sevmiştmi hocayı Şimdi de emin olamadım o yüzden kafam karıştı sadece neden kızıyorsun
Kizarm kardeşim yasimdasin. sen küçük olup bazı şeyleri gormeyeblrsn ama baaban yaşındaki adam sevebilir mi az akıl, oturup üniversite sınavına hazırlancagn yerine ne. diyosn , yani yapacağı şey bellidir taciz etmek oynatmak elinde, az gözünü aç uzak dur. haberlerde hicmi gormuosn kızlara noluyo. ya da hocanı sen yanlış anliyosn sevgi saniyosin ama değil emin ol. Üzülürsün
Seviyoruz derken aşk anlamında demedim ki senin en sevdiğin hocan olmadı mı abla o anlamda dedim yanlış anladın galiba sen
Aşk anlamında anladm
Hoşlanio mi dedin ona kızdım. Hoslanamaz emin ol yanlış anlmissin
Hocam sapık mı yazmak istemedim o yüzden öyle şey oldu
boş ver düşünme
öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği kirletmiş bu varlık arkadaşın çok haklı
Olum bu yeni nesil bildigin fantezici
Ne zaman okudun daha yeni attım
Işık hiziyla okurum
belli
Bakışlar ne sekilde
Bilmiyorum ya sürekli beni gördüğü yerde gülmeye başlıyor
Bugün arkadaşlarla duvara yaslanmış sohbet ediyorduk yine bana bakıp güldü geçerken
Bununla alakalı size çok soru sorup konuyu analiz etmek lazım masum olabilir de
olabilir bilemedim
Yazar mısın dmden
Xper seviyesi yeterli değil diyor
Takip at