Esim zor gunlerimde yanimda olmadi ve olmuyor.. sizce normalmi?

Merhaba. Esim benim zor gunlerimde hic yanimda olmuyor. Mesela bugun, kardesime seneler önce cin musallat olmustu.. cok kotuydu ve kardesimin o hallerini hic unutmadim unutmicam. Iyi degildi kisacasi. Ilac felan aliyordu.. ve iyilesti sukur. Fakat bugun annem aradi beni, baktim aglamaya basladi ve kardesimin yine iyi olmadigini soyledi.. bende cok uzuldum agladim. Burdada hickimsem yok zaten. bir esim var.. trye gelin geldim almanyadan. Annemin aglamasi, kardesimin yine hasta olmasi beni yerle bir etti. Hic iyi degildim bugun. Neyse esime mesaj yolu ile durumu anlattim. Uzuldu oda "güya" . Bugun isten eve geldi.. halimide biliyor. Baktim telde kardesi ile goruntulu konusuyolar. Eve oyle geldi.. yuzume bile dogru durust bakmadi.. gecti odaya. Benimde moralim sifir, ustum basim daginik , sacim acik (ev halim. tesetturluyum normalde) , suratim bir karis berbatim yani.. Baktim esim kamerayla benim yonume geliyor. Kayinvalidemde ekrandaydi.. bende el isareti ile dedim " git, baksana bana?" Oda dondu odaya. Bende o ara yemegi hazirliyodum, tepsiye koyuyodum yemekleri, yemek zamaniydi. Neyse. Kamera gorusmesi bitti bunlarin. Ben tepsiyle gittim odaya. Ve nemi oldu? Bana " Ulan neden konusmadin bizimkilerle, nazarmi degecekti!!! " kizgin ve ofkeli bir sekilde bana yaklasarak. Ben zaten iyi degilim. Sok oldum o boyle yapinca. Yanimda olacagina gelip bana bagirip cagiriyor. Uzerine birde kufr ediyor. Insan sevdiginin yaninda olmazmi kotu zamanlarinda? Resmen soka ugradim, agladim ne diyecegimi sasirdim. Ben hic iyi degildim nasil o halimle kamera karsisina cikarim? Birde adam tipimi hicmi gormedi? Birakin onu, ya ben bugun iyi degilim
Esim zor gunlerimde yanimda olmadi ve olmuyor.. sizce normalmi?