Dövme yüzünden kız arkadaşımın ailesinin yaptıkları, önerileriniz?

Arkadaşlar 4 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşım artık ailesi ile tanışmamı söyledi okulun bitmesi ile istanbula geldiğim gün (dün) akşamı ailesine yemeğe gittim.Abisi annesi ve babası karşıladı beni.İçeri girmemle evde resmen bir matem havası oluştu sevgilim hariç tebessüm ederek konuşan yok hatta soğuk ve kısa konuşmalar havada uçuşuyordu.Masaya oturduk kız arkadaşım servis ediyor yemeği babası ve abisini sık sık koluma bakarken yakalıyorum.O sıra içimden eyvah eyvah dedim.Cidden ailesi yaşam tarzları itibaryle bağnaz olmadıklarını düşünürdüm lakin yanılmışım.Babası okulu bitirdiğinde o koldakilerle nasıl bir işe girebileceksin merak ediyorum dedi.Abisi dövmeye karşı değilimde senin kolun görünmüyor be kardeşim dedi.Kaynar sular kafamdan aşşağı dökülüyor tabi kız arkadaşımı kırmamak için kelimeleri tek tek seçiyorum.Babasına dedim ki efendim benim iş imkanlarım zaten yurtdışında.(Mekatronik Mühendisliği okuduğum için türkiyede iş imkanları sınırlı)Sorun olmaz yurtdışında dedim.Ben kızımı yurtdışına falan yollayamam eğer ciddiyseniz dedi bunun üzerine buradada bu dövmelerle kimse sana iş vermez kızımı açıktada bırakamam diye devam etti.Kız arkadaşım sus pus bana bakıyor en azından 2 çift laf etmesini beklerdim.Efendiliğimi bozmadan annesine teşekkür ettim yemek için kalktım geldim hepsi 10dk içinde oldu bu anlatılanların.Sevgilim arıyor dün akşamdan beri ağlayarak teselli etmeye çalışıyor babasının otoriter tavırlarından oda bezmiş durumda seneye okulum bitiyor ve yurdışına yerleşecektik evlenip herşeyim hazır bütün planlar kurulu ama bu dövme benim resmen hayatımı kaydırdı bu kadar sorun edebileceklerini bilmiyordum.Dövmeyi sildir diyecekler için dövme omuzumdan bileğime kadar kaplama bir dövme o kadar sevmeme rağmen dövmeyi sildirmeyi düşündüm dün geceden beri lakin çok iz kalıyormuş.Ne yapabilirim bu konuda ailesini nasıl yumuşatabiliriz?
Dövme yüzünden kız arkadaşımın ailesinin yaptıkları, önerileriniz?