18 yasındayım ailemden izinsiz omzumun arkasına dövme yaptırdım annem görürse çok kızar pişman oldum yaptırdığıma annemin görmesinden korkuyorum sizce ne yapmalıyım?
Korkunun ecele faydası yok. Bence yaptığın şeyden asla pişman olmamalısın. Bu sadece dövme için değil her zaman yaptıklarının arkasında durmalısın, hatalarından ders çıkarmalısın. Benim sana kızdığım tek nokta demek ki seçtiğin dövmeden çok emin olmadan yaptırmışsın. Keşke acele etmeseydin. Sıkılınca ne olacak şimdi?
Korkuyorsan niye yaptırıyorsun yok 18 e geldim artık kendim karar alırım diyorsan neden korkuyorsun kendinle çelişiyorsun
yasla alakasi yok resit olmakla filan ilk basta korkmuyodum yaptirinca bir korku geldi habersiz yaptirmasaydim keske diye cok pisman oldum
Yaptırmışsın zaten en fazla azar işitirsin tadını çıkar
Göster azarını işit. Ertesi güne normale dönersiniz.
inşallah ertesi gün normale döner de
İllaki döner. Dağları yerinden oynatacak değil ya:) alırsın gönlünü
sagol ya
Cevap
11Cevap
Elbet bir gün görecek görse bile her ne kadar kızarsa kızzın iş işten geçmiş olacak zaten. Yaptırmışsın dövmeyi geçmiş gitmiş zamanı geri alınmıyo
Dermacolor un kapatıcısı var dövmeyi %100 kapatıyor onu alabilirsin biraz pahalı ama ailesinin yanında dövme kapatmak amacıyla kullanan çok var
anneni tanımadığım icin bir sey diyemem 😬 ama dövme güzel bence 😂
Ben de yaptırdım ne alaka korkuyosan yaptırma eziko
Yetişkin insansın, izin almana gerek yok zaten. O vücut sana ait, annene değil.
Allah'tan korkmayip, anne'den korkmak da ayri bir aciziyet tabi...
Yaptırmadan önce de annen kızacağını biliyordun. Sildirmeğe kalksan hem zararlı hem de çok acıtır
Mevsim Kış bahara kadar saklarsın benim 2 tanesi de babamdan gizli 2 aydır saklıyorum
Yaptırırken bunu niye düşünmedin? üstüne fondöten falan sür ne bileyim şimdi :dd
bence güzel işçilik. ama yaptırdığına pişman olacaksın.
annen yakalamadan göster kına dövme de knk işe yarar
Yaptırdıktan sonra pişman olduysan annen inşallah görür
Allahtan korkmaz dövme yaptırırsınız annrnizden korkar dövme yaptırmazsınız
Senin ailene ssygın yok mu?
27 yaşımdayım kendi kararlarımı alabilecek yaşta olmama rağmen babam normal karşılamadığı için dövme yaptırmadım saygıdan
Bunun saygıyla ne alakası var? Göstermelik saygı mı olur?
1. si bunun saygiyla bir alakasi yok kendi ailenle benim aileni karistirma benim hesap verecegim bir babam yok sadece annem var ona sormadan yaptirdigim icin burda pismanligini cekiyorum sen ne anlarsin bak isine
Ne buluyorsunuz şu dövmede ya
İlla ki görecek erkenden göster bence.
Mutlaka görecek, bence sen önce davran.
Bedeninize gereksiz zarar ziyan. Sildir.
ne kadar kolay diyosun sildir diye..
Zor mu? Yaptırırken çektiysen acısını sildirirkende dayanbilirsin. Eminim.
yaptirirken hic acimadi
O zaman sildirirkende acımaz.
Kremler var çok etkili ondan. al kullan
Giyinirkem odanın kapısını kilitle
Merak etme geçer utancın
Kış geldi zaten kazak falan giy😂
ne kadara yaptirdin tatlim
Nerene yaptırdın
Soruyu hiç mi okumadın yahu😅
@Pipili-peri dikkatli okumamaşım
😁 lütfen dikkat edelim😋
Yaptırma ya