Dövme yaptırıcam annemle babam kabul ediyor. Anneannem sorun çıkartıcak gibi duruyor?

Öncelikls herkese merhaba pazartesi günü dövme yaptirıcam randevumu aldım. Annemle babam izin verdiler bir sorun yok ama bu sabah anneannem aradi havadan sudan konuşurken konuşma esnasinda dovme yaptiracagimi soyledim ( söylemez olaydım) anneannem modern bir kadındır günah falan olayı yok yani , birden yok yaptıramazsın yaptırmayacaksın sakın kahrolurum çok acıyormus diyip ağlamaya başladı. Açıkçası üzüldüm ve annemi arayıp ikna etme potansiyeli çok yüksek aklını karıştırabilir ve şu an çok hevesliyim annemle babamda izin vermişken sorun çıksın istemiyorum zaten 2 gün sonra randevum.2 hafta önce en yakin arkadaşım yaptirdi annemde o yüzden şu an sıcak bakıyor. Ben şu an ne yapmalıyım sizce anneme kalkip anlatsam niye söyledin şimdi yaptirdiktan sonra söyleseydin diyip kızıcak. Dün akşam babaanneme de söyledim o hiç böyle tepki vermedi yaptirdiktan sonra görüntülü ara merak ettim dedi hatta. Benim tahminim anneannem annemi vazgeciricek gibi. Telefonda emir kipiyle konuştu bildiğiniz. Annenle baban izin vermis anneannenin karismasi sacma diyeceksiniz şu an bana da öyle geldi ama yaşlılığa bağlıyorum. şu an ne yapmalıyım bir çözüm yolu bulun lütfen.
Dövme yaptırıcam annemle babam kabul ediyor. Anneannem sorun çıkartıcak gibi duruyor?