Çocukluğumuzda yaşadığımız aşk, aşkın en saf hali. Büyüyüp de değişince yaşadıklarımız da değişiyoruz. Hayat bizi farklı yerlere savurduğu için hiç unutamadığımız ilk ve çocukluk aşkımızla bir şeyler yaşayamadan yaşlanıyoruz. Peki yıllar sonra karşılaşsak o saflığı hissedip mutlu bir ilişki yaşayabilir miyiz? Yoksa karakterler değiştiği için olmaz mı o iş?
Yıllar sonra çocukluk aşkınızla karşılaşsanız bir şans verir miydiniz?
Çocukluk yıllarında başlamıştı ona olan aşkım. O zamanlar aslında aşk kelimesinin ne olduğunu bile bilmiyordum. Çok tuhaf bir sevgiydi. Onu düşünmeden yapamıyor onun içinde olmadığı hayalleri bile kuramıyordum. Anne baba sevgisinden bile öte bambaşka bir sevgiydi.
Aşk kelimesini araştırdığımda benim ona olan sevgimi açıklıyordu sanki. Artık bu tuhaf sevginin aşk olduğunu anlamıştım.
Hani derler ya çocukluk aşkı çok büyük bir aşktır. Bu söze katılıyordum. Onu gördüğüm günden beri kendimi unutmuş hep onu düşünüyordum. Her gece balkona çıkar ben ise hep onu izlerdim. Tıpkı ayın doğuşunu izlemek gibi. Ona olan sevgimi açıklamak istiyordum. Ama bir türlü ona o iki kelimeyi söyleyemiyordum. Utanıyordum ve korkuyordum. Ya istemezse işte o zaman yıkılırım. Seni seviyorum diyemeden yıllar geçti…
Artık büyümüş olgun birisi olmuştum. Daha fazla zaman kaybetmek istemiyordum ona duyduğum bu büyük aşkı onunda bilmesini istiyordum. Hala ilk günkü gibi heyecanlıydım. Karşısına çıkıp seni seviyorum diyecektim ama yine korkuyordum. Ya istemezse o zaman yıkılırım. ama içimde bu korku olsa da söyleyecektim kararlıydım. Onunla konuşma fırsatı buldum. Çok heyecanlıydım sesim titriyordu onunla konuşurken. Hiç beklemediği bir anda seni seviyorum dedim. Çok utandım ve hala korkuyordum. Ya istemezse o zaman yıkılırdım. Bu tuhaf durum karşısında çok şaşırdı ve durakladı biraz. Artık ağzından çıkacak sözleri bekliyordum. Hayatımın en önemli anı. Ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedi. İşte korktuğum cevabı duymuştum. Gözlerim doldu o an. Tek kelime etmeden arkamı dönüp uzaklaştım yanından. Eve gitmedim moralim çok bozuktu. Geceyi bir parkta geçirdim. Verdiği cevabı düşündükçe ağlıyordum. Bu kadar basit bitmemeliydi. Her ne olduysa 6 yıl sonra tekrar görüstük. yaza dügünümüz var 🤗
Kişiden kişiye değişir. Hayat sıtandartlarımız benim çocukluk arkadaşımla çok farklı. Biz olmayız. Ama zatem çocukken mantıklı düşünemiyor bazemde herkesin sevdiği birini, başarılı birini falan düşünmeden seviyoruz. Mantıklı ve kalıcı bir sevgi olacağını düşünmüyorum.
çocukluk arkadaşın çocuklukta kalması lazım. çünkü insanlar her yaş nerdeyse dönemlerinde evrim değiştirerek dönüşüme uğrarlar. kimsenin düşüncesi sabit kalmaz. senin arkadaşında çocukluğundaki gibi şimdi temiz birisimi acaba. şans vermeden önce tanımak lazım cancazım
Cocukluk askı.. onun cocukluk askıydım. ona şans verdim.. ama sevemedim sevmeye calıstım soguktu davransları yasıtım olmasna ragmen cok gülmezdi.. basi kapal diye onu sevemedigimi falan sandı.. biraz haklıydı baglanamamstım ben ona o bna cok fazla baglanmıştı.. cocukken red oyu almış benden aslnda cocukken verdigim karar en dogrusuymus keske bir dha bulasmasaymışım.. benimkide biraz salak aşkı gibi oldu neyse hikayem bu verilmis sadakam varmış..
cocukluk askimla degil ama cocukluk askimin kuzeniyle tanistim hem de bir tesadüfler silsilesi sonucu cok sevdigim arkadasim kendisi bir gün cocugun fotografini gosterince sen emin misin bu benim kuzenim ya oldu sonrasinda samimiyetimiz artti tabi 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cok isterdim hemde :) cok sacma sapan biseyd3n ayrildik ben evlendimde evli oldugumu bilmediği zaman karsilastimizda sadce çocuk gibi agladigini seyrettim halen icimde dert olmustr aglayisi yani ne bilim gercegi imkansiz olmasini da sanmiyorum evli su anda ve benim ismim le ayni olan biriyle evli ALLAH daha cok mutlu etsin onu.
Büyüyünce ayni hisleri hissediyomuyuz ki. Ben hala görüyorum selamlasıyoruz konusuyoruz arada. o kadar degişmişiz ki. Hala severim insan olarak ama o kadar eminimki oda ayni düşünüyor. Olmaz yani zannetmiyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
23 sene sonra çocukluk aşkımla tekrar konuştuk (beni normal bir arkadaş olarak faceden ekledi) bikaç defa buluştuk 3 ay sonra nişanlandık, farklı ülkelerdeydik zaten, 2 senelik bir beraberlikten sonra aile arası eğlence yaptık, beraber memlekete temelli dönüş yapmaya bikaç ay kala ayrıldık mutlu sonu getiremedik..
hayır. 8-11 yaşları arasında masum sevgiliydik. o benden 1 buçuk yaş büyük. Memlekette aynı apartmanda kalıyorduk hergün oynuyorduk. Hatta o annesinin gelinliğini giydi ben gömlek kravat evlendik oyunda. Gerçi gerçekte te 26 sene sonra gelinlik damatlık ile eğlence yaptık bir resmi nikah eksik kaldı. O evlenip hollandaya gitmiş boşanmış 6 senedir yalnızmış hiç haberim yoktu. Bende o ara 2 sene önce boşanmıştım oda normal arkadaş olarak ekledi beni faceden. Asla evlenmem diyordu bende seni alayım diye takılırken bir anda eski aşkımız alevlendi. Ikimizin de ikinci evliliği gibi oldu bir süre beraber aynı evde kaldık falan. o hollandada ben almanyadaydım şu an o evini başka şehire taşıdı ama hollandada bende iki bavul ile türkiyeye temelli geldim.
vermezdim cocuklukta kalmis sonucta ayni hisleri Şu an nasil yasatabiliriz araya zaman girmisse ustelik cogu yasanmisliklar gecmisin golgesinde kaliyor
2 gün sonra karşılaşacağım.. Kendisi ilk aşkım olur:). Bir ara fotoğraf göndermemi istemişti kendisi merak ettiği için.. Annesiyle iletmişti bunu. Çok dikkate almadım ama nedense heyecanlıyım
vermezdim olucagi olsaydi zamaninda olurdu zaten zannetmiyorum yillar sonrs mutluluk olucagini... sen oyle yaptin ben bunla ciktim bunlari anlstmak icin mi sans verecem😂😂😂😂
Hala o kadar guzel hulahup cevirebiliyosa cikariz 😄😄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Muhtemelen karakter olarak cok degismisizdir. Belki oturup konusmak, bir kahve esliginde eskiyi yad etmek isterdim sadece. Ama sans vermek o muhabbetin durumuna bagli.
Çünkü tek taraflı sevginin hiçbir anlamı yok. Sen sevgini onu yıllarca bekleyip düşleyip belki gözyaşları ile besleyip büyüttün. Yıllar sonra aklı başına gelip seni sevmeye başlamışsa önce o da içindeki sevgiyi büyütmek ve seni hak etmek zorunda. Yoksa sen seversin o üzer.
Hayatımda bir kişiye adım attım. O da benimle çok mutlu olduğuna eminim. Ama farklı olduğunu düşündüğüm sebeplerden dolayı karşılık vermedi. Bir gün üzülüp hata ettiğini anlayıp belki dönecek, belki yazacak belki de hiç aramayacak bilmiyorum. Ama geri dönerse ve hala yalnızsam yaşadıklarımı en azından anlamasını isterdim. Bunu nasıl kısa zamana sığdırırsın bilemiyorum. Başarırsan en güzeli olur.
En İyi Cevaplar