Cok pismanim kocami cok uzdum 😢😢😢😢 ?

Selam. Ben 1yillik evliyim esimin ailesiyle birlikte yasiyoruz. Severek evlendik evlendigimiz gunden beri hep ailesi yuzunden tartisiyoruz. Ben agliyorum ya ayri ev ya bosanma diyorum oda ev tutucam diyo konu kapaniyo ve bir daha hic acilmiyo. Hergun ayni. Bende dertlesmek icin kocam ve ailesiyle olan sorunlarimi kendi ailemdekilere anlatiyorum ve sonradan kocama karsi ihanet etmisim gibi cok buyuk vicdan azabi cekiyorum. Gecen gun esimle beraber benim dayimlara gittik esim dayima sakayla karisik bu cOk mizmiz surekli agliyo sikayet ediyo dedi. Bende bir volkan gibi patlayip saydirmaya basladim. Senin ailen yuzunden boyleyim dedim ailesinin bana yaptiklarini anlattim dayim yengem ve cocuklarida ordaydi. Ve simdi yine cok kotu pismanlik icindeyim esime karsi. O benim her istedigimi yapiyo bir dedigim iki olmuyo ama isin icine ailesi girince deliriyorum. Esimle aram simdi iyi ama ya dayim gelirde esimin ailesiyle konusur esimle aram bozulursa cok korkuyorum esimi cok seviyorum ama bu anlatma huyumdan vazgecemiyorum. Ve dayimin yaninda onu cok kucuk dusurdjm onun yaptigi sadece susmak oldu. Cok bunaldim artik bu durumlardan ne yapayim bilmiyorum en cokta dayimin gelip ortaligi ksristirmasindan korkyorum
Cok pismanim kocami cok uzdum 😢😢😢😢 ?