SEVGİLİM KAVGA EDİNCE KÜFÜR EDİYOR?

Merhaba arkadaşlar, sevgilimle 6. ayımızdayız. Ben ilişkimizin 2. ayında ona bir yalan söyledim, yalanı aşağıya yazıcam okumak isteyenler için ve her insan gibi o da yalandan nefret eder ilk ilişkisini bu yüzden bitirmiş. Benden bunu beklemediği için çok üzülmüştü kendisi zaten okb ve bana ağza alınmayacak şeyler söylemişti o zamanlar ayrıca canımı çok yaktın senden bunu beklemezdim neden böyle yaptın gibi ve bir daha asla sevgili gibi bir şey olmak istemiyorum seninle demişti.. :(

Ama ben kendimi anlatmaya çalıştım ona durumu açıkladım ve tamam dedi affedemem asla unutmam her tartışmada aklıma gelir ama tamam dedi ben de zamanlar düzelir dedim ve barıştık şimdi 6. ayımız oldu işte

Yalnız tartıştığımız zaman bana küfür ediyor, çok bağırıyor yalancı, or..., sana inanmıyorum falan diyor ve çok üzülüyorum bunu ona da söyledim sen bana değer versen bunları söylemezsin dedim :(
Bana okb olduğunu çok sinirli olduğunu ve bu tartışmalarda onların aklına geldiğini söylediklerinin birden çıktığını ama kendisini yalan söyleyen başka hiçkimseyi de affetmediğini bana çok değer verdiğini söylüyor sonra direkt özür dilemese de şirinlikler yapıyor güzel şeyler söylemeye çalışıyor komik videolar falan atıyor :(

Bana bu şekilde şeyler söylemesi beni çok üzüyor ama onu aşırı seviyorum, kendimden nefret ediyorum bazen bu dediklerine karşılık veremediğim için ama oturup düşündüğümde bana değer verdiğini gösteren o kadar çok şey o kadar uğraşı var ki bilmiyorum :( Keşke ona yalan söylemeseydim sizce değer veren bir erkek bu durumda nasıl davranır :(

19 yaşındayım o da 25
Güncellemeler
+1 yıl
Söylediğim yalan ise bana kızı gibi davranan bir amca vardı tatilde ve tur ayarlıyordu numaram vardı onda, bir gün wpden milli maç hakkında konuşmuştuk fakat sonra gece ne yapıyorsun dedi cevap vermedim ertesi gün çok güzelsin yazınca sevgilime gösterdim , daha önce hiçbir şey konuşmadık wpden dedim ama adam konuşmalarımızı atmış sevgilim çıldırdı tabii ilk başta ne desem bilemedim sonradan yalan söylediğim için özür diledim ama güveni sarsıldı:( Çok kıskanç olduğu için konuşmadık demiştim:(
SEVGİLİM KAVGA EDİNCE KÜFÜR EDİYOR?