Sevgilim bana ilgi göstermiyorsun beni sevmiyorsun diyor?

Yaklaşık 2 yıldır bir ilişkim var sözlü falan değiliz henüz mesafe olarak da yaşadığımız şehirler birbirine uzan 11-12 saatlik bir mesafe var bu yüzden her zaman buluşamıyoruz en son görüşmemizin üstünden neredeyse 1 yıl geçti gelelim konuya ben bu zamana kadar sevgilimle ortak karar alıp ne diyorsak onu yaptım sözünden dışarı çıkmadım hala da öyle sevgilime sadığım her ne olursa olsun gözü dışarıda bir insan değilim bunu nasıl anlatabilirim ona? bir de üniversite okuyorum önceki senelerim bu kadar yoğun değildi ama bu sene çok aşırı bir yoğunluk oldu dersler ve ödevlerden kafamı kaldıramadım yemek yemeyi ve uyumayı unuttum artık ama sevgilimi unutmadım tabi yalnızca önceden herşeyini sorardım sık sık mesaj atar ne yapıp ne ettiğini sorardım fakat bu sene bu kadar çok üstüne düşemedim onunda işleri yoğunlaştı zaten gün içerisinde az konuşup mesajlaşıyoruz akşamları o boş oluyor ama bu seferde benim ders mesaim başlıyor çalışmam gerekiyor hal böyle olunca daha az konuşuyoruz bu yüzden sevgilim bana ilgi göstermiyorsun artık diyor bu yüzden senden uzaklaştım diyor beni sevmiyorsun diyor oysaki ben onu çok ama çok seviyorum vakitlerimin çoğunu ona ayırıyorum ders arası verip onunla konuşmaya çalışıyorum ne kadar zamanım varsa ona ayırıyorum daha fazlası maalesef ki elimden gelmiyor ne yapıcam bilmiyorum internet veya telefon ile ulaşabileceğim heryerden engelliyim sevgi böyle bir şeyle ölçülür mü? (ders çalışmamın amacı da okulumu erken bitirip onunla evlenmek)
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de diyor ki erkek gibisin daha az ilgilenmeye başladın erkek gibi oldun
Sevgilim bana ilgi göstermiyorsun beni sevmiyorsun diyor?