sevgilim 28 ben 23 yaşındayım. normalde bana karşı hep şekatli yumuşak başlı davranırdı ama bugün görüğümbir haber üzerine yaptığımız konşma beni feci rahatsız etti ve kafamı karıştırdı. onu böyle bilmezdim. kendisini aldatacağımdan değil ama genelde psikopatlar böyle şeyler söyleyenlerin arasından çıkıyor. aslında sevgilimi tanıyorum yani ailelerimiz de sürekli görşüyor biz de 5 yıldır 1 gün bile ayrı kalmadık askerliği dışında, ama kafam çok karışık. sizce bu konuşmaların kabul edilir tarafı var mı? ben zorba erkeklerden nefret ediyorum ve ilerde pişman olmak istemiyorum.
canım bence sen ayrılmak için bahane arıyorsun yani çocuk demiş öyle yapsan ben daha kötüsünü yaparım lafla demiş olabilir yani hayır yani sen böyle bir şey yapacak mısın ki koruyorsun anlamadım yani benim sevgilim mesela seni aldatsam dese seni öldürürüm derim mesela ama bu onu öldüreceğim anlamına gelmiyor saçma sapan düşünceler içine girme 5 yıllık ilişkini bu yüzden bitirceksen sen bence hiç sevmemişsin. ama sana karşı siddet falan uyguluyorsa bitirebilirsin ama bu konuşmalar ayrılmak için yeterli değil benim görüşüm.
ya sen sevgilini başka kızla aldattığını düşünüp sende sana ben öyle olsa şöyle yaparım dersin ama lafla yani sana öyle birşey yapacağı anlamına gelmiyor ki
Ben okurken korktum bu ne ya dedim ama sanırım kendince seni korkutmaya çalışmış. Onu en iyi sen tanırsın sen kötü bişey yapınca sana nasıl davranır dövcek gibi mi bakar yoksa 'merak etme herkes hata yapar' tarzında mı olur. Eğer dövcek gibiyse siz evlendikten sonra seni dövcegine adım gibi eminim o yüzden ayrıl ama öyle değilse bu dedikleri boş havadan başka bişey değil ayrılma sebebi yapma
Adam sana ayrıl ya da aldat diye bunları söylememiş ki. Seni sahiplenen insan için haklisin doğru söylüyorsun ben seni aldatmam evleneceğiz diyeceğine ayrılmayı düşünüyorum diyorsun. Öyle bir haltı yersen de bir zahmet katlan sonuçlarına yani. Çok şaşma şeyler düşünüyorsunuz bazen ya
Adamın gözünden bakabilsem bile haklı bir tarafını göremiyorum. Kaldı ki sadece döverim deseydi bile hoş olmaz. Aldattınız diyelim, intikamını nasıl alırsa alsın bu olanları düzeltmezdi. Ayrılın diyemem ama aksini de söyleyemem
Bu konuşmadan sonra ayrılırsan kafasinda kurup sana zarar verebilir. Bir süre sonra başka bir nedenle ayril bence ve evet ayril. Demek ki bir sey olsa sana aciklama ihtimali bile vermeden kezzap atacak amk* manyağı
Kimsenin kimseye böyle bir canilik yapmaya hakkı yoktur. Aşk evliliklerinde bile deli gibi cinayetler işleniyor ve dediğin gibi, senin sevgilinin kafasındakiler bu cinayetleri işleyenler, aklın varsa uzaklaş.
Bu tip erkekler farklıdır. Böyle söylerler, göz korkuturlar. Ama hele bir yap, ellerini dahi sürmezler. Ve bu tip erkekler çok duygusaldır. Nereden biliyorsun diye sorarsan, sevgilini çözmen için insan psikolojisi hakkında kitaplar okumanı tavsiye ederim. Çünkü benim okuduğum kitaplarda aynen böyle anlatılıyordu.
insan sarrafiyim arkadaş bu işi ticarete dökmem lazim bu tarz kandirdiklarim oldu tabi şaka maksadiyla yaptım ama bu eleman son mesajdanda anlasilacagi üzere gayet ciddi
Sadece konuşmaya renk katmış. Bunları bende diyordum da karşı taraftan kalpler öpücükler geliyordu sonunda. Zaten ben öyle yapacağım içinde demedim hiçbir zaman
Evlendiler ve bu kız bir gün sokağa çıktı, eski okul arkadaşlarından bir erkekle karşılaştı selam sabah nasılsın konuşuldu, bunu eşinin arkadaşı gördü ve kocasına yetiştirdi diyelim ki. Sence böyle konuşan bir adam kim o diye sorar mı? Direk "aldatılıyorum" piskolojisine mi girer? Ki aldatılan bir insanın da bunları yapmaya hakkı yoktur. Nasıl olsa aldatmayacağım diyip bu riske girer misiniz siz olsanız?
Önce adamın kafasının sağlam olup olmadığını kesimleştiririm, eğer geçmişinde piskopatlık huyları yaşanmışsa uzak dururum fakat olmadıysa dediklerini şakaya alırım
En İyi Cevaplar