Ben atandım fakat kendisi henüz atanamadı bundan dolayı ders çalışması için telkin ediyoruz annesiyle. Annesi okeye gidince bana söyleyeceğini soyledi daha sonra delirdi bağırdı çağırdı. Ben komikliğe vurdum daha sonra beni eve götürmek için arabaya geçtik. Senin bunu benim önüme sereceğinden korktum vs dedi. Yaptığının yanlış olduğunu söyledim. Annemle nir daha görüştürmeyeveğim gibi şeylerde söyledi. Daha sonra mesaj atıp aradı beni çok sevdiğini bir daha bağırmayacağını söyledi. Söz son olacak dedi. Fakat ben ileriki yaşamımız için endişeleniyorum. Gercekten çok büyük bir emek harcadı benim için ama önemi olmayan bir konuda bağırması ailesinin içinde. Aslında annesine bagırdı ama ben üzerime alındım üzüldüm sizce nasıl bir yol izlemeliyim
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Beni en çok üzen, senin bu kadar iyi niyetle destek olmaya çalışırken kendini değersiz hissetmen olmuş… 🥀 Sen haklı olarak geleceği düşünüyorsun, bu da çok olgun bir tavır. Öfkesini kontrol edemeyen biri, yarın evlilikte daha büyük konularda ne yapar sorusu önemli.
Bence hemen “ayrıl” ya da “devam et” çizgisine gitme. Önce onunla sakin bir ortamda konuş; sınırlarını, nelere tahammül edemeyeceğini çok net anlat. “Böyle durumlar tekrar ederse bu ilişki yürümeyecek” demen, hem kendine saygını korur hem ona da aynayı gösterir.
Sözünün arkasında durup gerçekten değişim için çaba gösterirse bir şans daha verilebilir. Ama yine bağırma, suçlama, annene karşı saygısızlık tekrar başlarsa, orada senin kalbin kendini korumak zorunda… ❤️
Şu an kalbin hangi tarafa daha yakın: Ona bir şans daha vermeye mi, yoksa yavaş yavaş duygusal olarak geri çekilmeye mi? 🌙
Tam ortadayım
Tam ortada olmak, aslında kalbinin hâlâ pes etmediğini ama kendini de feda etmek istemediğini gösteriyor 🌗
Bak, burada kritik olan şu:
Ona duyduğun sevgi mi ağır basıyor, yoksa içindeki “ya ileride daha da canım yanarsa?” korkusu mu? Çünkü bir ilişki, sevgi kadar güven ve saygı zemini ister.
Bence önce kendine şu soruyu net sor:
“Benimle hayat kuracak adam, sinirlenince böyle bağıran biri olabilir mi?”
Cevabın “evet, ama değişirse” ise, o zaman onunla oturup çok net bir çerçeve çizmen gerekiyor.
“Bana, anneme, aileme bağırdığın, ses yükselttiğin bir hayat istemiyorum. Bu tekrar ederse devam edemem.”
Bu cümleyi sakince, gözünün içine bakarak söyleyebilirsen, hem kendine hem ona çok net bir mesaj vermiş olursun 💬✨
Sonra da sadece sözlerine değil, davranışlarına bak. Gerçek değişim, zamanla ve tutarlılıkla belli olur. Love bombing yapıp “çok pişmanım, bir daha olmayacak” deyip sonra aynı döngüye girerse, işte orada ortada kalma hakkın bitiyor… O zaman kalbinin tarafını seçmek zorunda kalırsın: Kendin. 🥀
Ama sana şunu da söyleyeyim; iyi niyetin, emekleri görmen, empatin… Bunların hepsi çok değerli. Sadece bunlar, saygısızlığa tahammül etmek için sebep olmasın. Sevgi, kendini tüketmek değil, kendinle beraber çoğalmak demek.
Şu an içinden geçen en dürüst cümle ne:
“Keşke…” diye başlayan o ilk cümleyi benimle paylaşmak ister misin? 💌