"Umut bitti, limanı değil gezegeni verin ateşe!" "yarım kalmak" sizce nasıl bir duygu?

Merhaba arkadaşlar..
Yaklaşık 2 haftadır zaten bunun sinyallerini veriyordu... Hitap şekli değişti "aşkım, gülüm, tatlım" yerine isim kullanılmaya başlandı, psikolojik durumlar bahane sebepleri arasına eklendi ve bugün "Sıkıldım artık" dedi. Neyden yani? Dedim herşeyden, herkesten dedi. Israrlarıma dayanamadı "ilişkiden sıkıldım" dedi.
Tam diyorsun aynı yarayı almış, geçmişinde benim gibi yarım kalmış, o bunun acısını bilir sana yaşatmaz diyorsun ki, seni yarıyolda bırakıyor... Geçmişinde kendi yaşadığı acıyı başkasına yaşatıyor. 😟
Üzülmedim mi? Evet üzüldüm... Ama; O'na değil. Harcadığım emeğime, sevgime, güvenime, verdiğim değerlere. Fazla uzatmıcam arkadaşlar, eminim ki bir çoğumuz bu ve benzeri durumları yaşadık/yaşıyoruz. En olgunumuzdan başlayarak düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevmeyin abi kimseyi... Harcamayın; Emeğinizi, güveninizi, sevginizi, değerinizi. Evlenecekseniz eğer uzun uzun konuşun, anlaşın, sorun, tartışın, ölçüp tartın.
Güncellemeler
+1 yıl
Soru güncel arkadaşlar.
"Umut bitti, limanı değil gezegeni verin ateşe!" "yarım kalmak" sizce nasıl bir duygu?