kızları çarşaflı erkekleri normal bir kadın görse bile bakıyolar görmedim böyle şehir
Cevabın nedir?
+1 yılSemt semt farklılık gösterir dostum bu. Mesela İstanbul'da istiklal caddesinde dünya kadar apaçi , arap , saçma sapan popçuları görebilirsin. Fakat caddeye bağlı sokaklara girdiğinde pek çok yer rock bar? :) caravan , dorock , rock-y... Fakat buranilarin 5 dk mesafe sonrasi tarlabaşı... Travesti ve tinercilerin mahallesi diyebiliriz... Yani sokak sokak bile farklilik gosterebilir bütün bir ili bu genelleme içine sokmaya gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılbursanın yüzde 90 nı ölye kardeşim bir mekan bile yok 3 milyonluk sehirde bir sokakta mekan var sadece
En İyi Cevaplar
+1 yıl1980 den buyana gençliğin getirilmek istenen seviyesine Bursa daha çabuk gelmiş
13 Yorumla
Soran+1 yılya kardeşim eskişehir antalya bir sürü şehre gittim bursa ortaçaga dönmüş ya
- +1 yıl
her taraf öyle olacak çocuklarımıza kızlarımıza cennet gibi ülkeyi cehenneme çevirerek bırakacağız ne yazık
Soran+1 yılbursa hepten bitik insanı bile yozlasmıs cok eglence yerlerini bile bir sokaga hapsetmişler
+1 yılyoo tutucu değilki ben cok gördüm şortla gezen ve hemen hemen her restoranda içki var kızlarında içtiğini gördüm cok rahatlar aksine bence semtine göre değişiyor İstanbul gibi mesela İstanbul'da sultanbeyli ve taksim bir değildir
29 Yorumla- +1 yıl
Bu soruyu soran arkadaş fakirlikten bursanın bir kaç köyünü gezmiş ondan böyle söylüyor..
- +1 yıl
fakirlik demeyelim de yetiştiği çevreden öyle görmüş ve yeterince gezmemiş diyelim belki imkanı olmamıştır
- +1 yıl
Kimse Türkiyemin hiçbir şehrini kötüleyemez! Arkadaş bursada carsaflilara bile bakiyorlar diyor abaza diyor. başkasının gönderisinin altına hiç karı kız yok diyor. kim abazaymış hala farkında değil Allahın magandası.
Soran+1 yılya şaşırıyorum ya yargılamara bak kafaya bak gittigim yerde ne bir cafe vardı ne bir dogru dürüst insan tamammı begenmedim bu kadar kötü bilmezdim nülifer dedidginiz yerde normal sadece yüzde 10 luk yerde cafe tarzı şeyler olması çok kötü
- +1 yıl
gokte ararken yerde buldum :D
- +1 yıl
demek ki neymiş önyargı kötüymüş 😏
- +1 yıl
Bidaha bursaya gelmemen üzere. İstanbul daha güzeldir senin istediğin gibi karı kız vardır
Soran+1 yıl@SinirliDomates_ izmirdeyim ben 2 gün zor dayandım şehri kötüledim ama ne bileyim bana çok ters geldi yaşamak için iyi bir şehir degil bence bursa o kadar şehir gezdim en dagınık kötü diye bilirim yani gerçekleri söylerim sende begenmezsen sölersin bu işler böyle
- +1 yıl
İzmirde mutluysan istediğin gibi kafelerde karı kız varsa sakın çıkma ordan kal orda
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılben bursada okudum oyle bır tabloyla cok karsılasmadım. algıda secıcılıgınızden olmasın.
21 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyom iyi bir şehir diyemem
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
17Cevap
Yıldırımın evden işe işten eve ay sonunu zor getiren insanların oldugu yerde sen ne sosyalliğinden bahsediyorsun? o kadar paran varsa eglenecek mekan çok anladıgım kadarıyla laf olsun torba dolsun
13 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyomki ben bir cafe dahi yok ot taraflarda eglenmek normal ihtiyac izmirde bütün mahallelerde var bursada sadece bir yerde orasıda pahalı
Soran+1 yılfatih sultan mehmet bulvarımı ne oraya gittim 2 milyonu aşkın şehirde sadece sadece tek bir sokakta var cafeler üstelik pahalı izmire göre
+1 yılBursa'da sadece yıldırımın bazı yerleri öyle diğer ilçeleri öyle değil Bursa gayette rahat bir şehir sen 10 kili görmüşsün 3 milyondan bahsediyorusn dostum yanlışın var
14 Yorumla
Soran+1 yıl3 milyon şehir yüzde 90 nı ölü bir sokakta sadece var cafe falan 3 milyon şehir için eglence kültürü yok kardeşim
- +1 yıl
Yanlışın var sen farklı yerdesin sanırım ya da Bursa'yı bilmeyen birisi yönlendiriyor seni eğlence kültürüde var aktivitede var
Soran+1 yılbilmiyom kardeşim şehri gezdim izmirde 100 tane varsa bursa da 10 tane vardır yani çok çok az
Soran+1 yılbir de pahalı çok
+1 yılBursanın tutucu bir il olduğunu da ilk senden duyuyorum.
24 Yorumla
Soran+1 yılneden sosyal ortammı var cafe var eglencemi var cübbeli sarıklı tipler var hep
- +1 yıl
Sende tutucu iller yara mı yapıyor?
Soran+1 yılyok ama yasasaydım büyük yara yapardı
- +1 yıl
Bencede yaşama da zaten.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bursayi kötü lanse etme. bursa büyük bir şehir istiyosan bikini giy gez kimsenin umrunda olmzsin
17 Yorumla
Soran+1 yılnormal kadına nasıl baktıklarını gördüm bikini giysen düşünemiyorum
Soran+1 yılya ne alakası var kafaya beni bilmeden nasıl yargılıyorsun tanıdıgım var bursada geldim yanına hadi ordan git yazma bana
- +1 yıl
Uffff @hellomisS lafı fena koymuşsun helal olsun. 👍
- +1 yıl
hellomis e katılıyorum her şehrin tutucu bölgeleri vardır
- +1 yıl
hellomis kusura bakma hani alltta kalmazdın sen
+1 yılBursanın neresine gittiğine bağlı her şehirde böyle bir yer var. Güzel Türkiyemin güzel şehrini kötülemek sana bana düşmez
212 Yorumla- +1 yıl
Abaza diyosun bursa halkına kendin karı kız yok diyosun keşke baban dışarı boşlsaymış
- +1 yıl
Aynen öyle..
- +1 yıl
@hellomisS heykel sehrekustu geceleri in cin top oynuyor fsmdeki alkollu mekanlar ciddi anlamda kaliteli degil gorukle desen ogrenci bitirmis gorukleyi
- +1 yıl
@hellomisS belli sen bursa disina cikmamissin
- +1 yıl
@hellomisS canakkale neresi?
- +1 yıl
@hellomisS bursada yasiyorum ben ama memleketim canakkale
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum her yer öyle insanları gectiler kedi köpeklere sarkıntılık eden var cins ırk ayrımı yapmıyorlar artık nefes alsın yeter bunlar hep uckuruk işte :)
02 Yorumla
Soran+1 yıltek tük kız var arkadaşım anlamadım vala bu kadar insan nasıl üremiş :D cafe yok bir tane bile bursayı bu kadar kötü bilmezdim
Cevap sahibi+1 yılKim don't like attı lan yazsın buraya :)
Bursa'nin bazi ilceleri ya da mahalleleri tutucudur. Genel olarak cok tutucu bir sehir degildir
14 Yorumla
Soran+1 yılyarısı tutucu gibi geldi eglence anlayısıda sıfır
Soran+1 yıl3 milyonluk şehir sadece bir sokakta var eglence mekanları onlarda epey pahalı böyle bir şehirden bahsediyoz insanıda pek işe yaramaz geldi
Bursa merkezin tutucukla alakası yok sen nerde dolaşıyosun
111 Yorumla
Soran+1 yıldemirtaşpaşa davutdede
Soran+1 yıldediler
Soran+1 yılbildigin türkçe konusyorlardı ama bursada yaşamıyorum
Soran+1 yılhe bir sik yok şehirde olsa sölerim dimi
Dostum nerelerde geziosun git sehir merkezine nilufere gorukleye falan da gor farki
21 Yorumla
Soran+1 yılyüzde 10 luk bir kısım yüzde 90 nı çöp
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah Allah öylemiymiş 18 senedir burda yaşıyorum ilk kez böyle bir şey duydum
10 Yorumla
+1 yılBursada hiç öyle bir tablo görmedim ben ama bazı mahalleri öyleyse bilemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. adamlara güzel kardeşim diye diye herifleri sikopat yaptınız. :D
00 Yorumla
+1 yılNe alaka dostum bence yanlışın var. En kaliteli süt dilimleri bursada
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel var ama çogu çirkin kız sayısada az
- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılNeresinde n bahsediyor sunn
03 Yorumla
Soran+1 yılyıldırımda bulundum ama genel olarak
- +1 yıl
Şehrin doğuşu.. biraz muasstip ailelerin oldguu yer evet
Soran+1 yılşehir genel olarak iyi degil
+1 yılNe güzel işte daha ne istiyosun D
03 Yorumla
Soran+1 yılnesi güzel
- +1 yıl
Karına kızına bakan laf atan olmicak işte daha ne istiyosun.
Soran+1 yılİzmir içinmi konusuyoz
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. yobaz mal dolu anasını satayım ya
06 Yorumla
Soran+1 yılkarı kız yok kardeşim mekan yok bu nasıl şehir böyle
- +1 yıl
@hellomisS hajskdhaskjdh inan senden daha bursalıyım ben dedemin annesinden beri bursalıyım kim daha bursalı tartışmayalım pişman olursun
Soran+1 yılizmirden geldim dogu illeri bile iyi bursadan bursa kadar kötü degil heryer çarşaflı cübbeli tipler ögrenci şehrini rüyanda görürsün sen
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBen bursayi bir turlu sevemedim
01 Yorumla
Soran+1 yılsevilecek bir yanı yokki zaten :D
Bursa tutucu bir şehir değil
214 Yorumla
Soran+1 yıldegil mi neden ben öyle göremedim acaba
Soran+1 yıldemirtaşpaşa
- +1 yıl
bir bana mesaj atsana kardeş bidaha gel demirtaş paşaya oturup sohbet muhabbet edelim
Soran+1 yılbilmem şehride gezdim ama begenmedim cafe yok
Soran+1 yılvar sadece orda var ama başka bir yerde yok koca şehirde sosyal şehir degil bursa
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılgel izmire anlarsın belki
Soran+1 yılben gördügümü sölerim bana göre tutucu
Top bursa babanız eses
00 Yorumla
+1 yılKonya=Bursa o zaman haha.
01 Yorumla
Soran+1 yılkonyayı bilmiyom ama bursa çok tutucu kilte cüppeli çarsaflı eglence hayatı sıfır
+1 yılkızları iyi yapıyormuş da erkekler iyi değil
09 Yorumla- +1 yıl
Aynen yapiyolar
- +1 yıl
Ortunmeleri iyiymiş dedm fesat olmayın
- +1 yıl
Ne yani onların canı yok mu
- +1 yıl
Kapaninca ölü mü oluyolar
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
O zaman İzmir e antalyaya istanbula git oralarda hayvanlar daha medeni
- +1 yıl
Ne diyor sen
- +1 yıl
Anlayana
Soran+1 yılbilmem orda karılara aç gibi bakmıyolar bursada gördüm nası bakıyolar
+1 yılyobaz milleti
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen çok tutucu eglence anlayısı sıfır şehir
+1 yılSen daha rizeyi görmemişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılgitmedim bursada hiç iyi degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBursada misin kardesim?
01 Yorumla
Soran+1 yılyok 2 gün zor durdum
Bursa cunku
01 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar kötü bilmezdim
+1 yılyanlışın olmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılniye
Gizli Üye(30-35)+1 yılciddi misin?
024 Yorumla
Soran+1 yılyeterince degilmiyim sence
Cevap sahibi+1 yılenteresan
Soran+1 yıleglence anlayısı yokki şehirde neden böyle düşünmeyim
Cevap sahibi+1 yılyalnız benim bir bayan arkadaşım var Şevket Yılmaz hastanesinde doktor. bir ara ziyarete geldim öyle dediğin gibi Çarşaflı falan çok az gördüm
Soran+1 yılorasını bilmiyom çogu yerini gezdim eglence anlayısı yok koca şehirde çarşaflı cübbeli kaynıyor kadınlara bile nasıl bakan tipler gördüm ben
Cevap sahibi+1 yılYıldırım mudanya falan gezdim daha çok
Soran+1 yılyıldırımda zaten çok kötü görmüsündür o zaman sende
Cevap sahibi+1 yılya da 1 yıl geçti üstünden farkı olmuş olabilir
Soran+1 yılbilmem ama berbat sosyal şehir degil zaten
Cevap sahibi+1 yılorda mı yaşıyorsun
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılyaşamak için yeterince kötü degil mi
Cevap sahibi+1 yılgezmek için iyi yaşamak için demiyorum
Soran+1 yılo yönden fena degil bak yaşamk yönünden desen İzmir kepçeyle döver
Cevap sahibi+1 yılyok İzmir fazla rahat şehir orda yaşamak istemem
Soran+1 yılizmirdemi yaşamk istemessin
Cevap sahibi+1 yılaynen