Alışamam deme, alışırsın çünkü... Elinden gelenin fazlasını yaptığın halde karşılık göremeyerek alışırsın... Defalarca kalbin kırılır, zamanla ona da alışırsın... Hatta zamanla unutursun bile bazı şeyleri. Sesini mesela, unutursun zamanla... Geçmez diye bir şey yok, her şey geçer bir gün. Geçmeyecek sandığın her şeye alışırsın. İsteyerek değil, mecburen alışırsın... Çünkü başka bir yolu yok bunun!"
Alışamam dediğiniz şeylere zamanla alıştınız mı sizi zorlayan neydi?
Alışmazmı insan? Ben bin tonluk ruhu, 110 kiloluk bedende taşımaya alıştım, yıllardır devlet tarafındam cebime tecavüz edilmesine alıştım, çok önceleri ardında kaldıklarımın, ruhuma tecavüz etmesinede alışmıştım, babasızlığa alıştım, küçücük yaşta piskolojisi bozuk bir annenin yaptıklarına bile alışmıştım, kim bilir daha nelere alıştım ya da alışırım haberim yok!.. insan bu alışır işte. 68.media.tumblr.com/.../...qiYLY1twc1mto1_1280.gif
Alışmak sevmekten daha zor geliyor :) Yazıklar olsun İçimde en güzel duyguları öldürene binlerce yüzbinlerce yazıklar olsun Benim değerimi anlamadan Allah canını almasın !
Mecbur vazgeçtim artık herşeyi yaptım anlamadı illa kendisi yaşayarak anlayacak seve seve vazgeçtim artık acı çeke çeke her yolu denedim ama mecbur kaldım ne kadar çok uğraşsam benim canım yandı ama Allah büyük yanına bırakmaz tek tesellim o artık
Hak ediyorsa et valla benim kabul oluyor alma mazlumun ahını demişler içim huzura eriyor herkes hak ettiğini yaşar belasını benden bulmasın kötü olur o yüzden Allahtan istiyorum.
Hiç bir şey için alışamam diyemem çünkü alışırsın o kadar sık tekrarlanır ki yaşadıklarına alışırsın sıradan gelir normal gelir hislerin kaybolur. Ölüm alır bu seferde zaman teselli eder yine alışırsın.
zorlayan bişey yok bilmek yeterli. kişi bir yere kadar yapar elinden geleni sonrasında onunda dışında gelişen etkenler vardır onlara müdahele edemez sadece kabullenir veya isyan eder ama yaşar yaşanması gerekenleri kural bu kaçarı yok
Hayat malesef her zaman istedigin gibi gitmez Gun gelir yasadiklarin seni baska seylere zorlar iter ve sevdiklerin sevenlerindende ayri kalirsin zor olsada alismak zorundasin ama cidden zor olur
En İyi Cevaplar