Bence narin olan tarafın öpülmeli güçlü olan değil. Ne diyorsunuz?
Kadınların eli öpülmeli
Erkeklerin eli öpülmeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ikiside saygı demektir.. mesela bir adam vardır çok babayiğittir, fakir dostudur, merttir erkektir (ama o erkek müsvettelerini kastetmiyorum erkeğin adını kirletenler) o adamın eli genç arkadaşlar tarafından öpülür.. bu bir saygıdır.. hanım vardır çok hoştur tatlıdır sevgi amaçlı öpülür ya da yaşlı tonton nine vardır elini öpüersin sevgini onun karşısında alçalıp o güzel eli öperek gösterirsin mutlu olur teyzecim boynum kıldan incedir demektir anlamıda yani bu örnekler çoğaltılabilir durum bu..
Kadınların eli güzeldir narindir kadınların eli öpülmeli
2. resimdeki kız aynı ben sevgilimle el ele tutuşunca durmadan öpesim geliyor öyle bir kere hızlı öptüm saati dişime geldi dişimi kırıyordum az kalsın😂 Sevgilimde benim avuç içimi öpmeye bayılır böyle yanağına elimi koyduğum an tutar eliyle dudaklarına götürür hemen 😊
Cevap
36Cevap
Kadının eli öpülür, lakin herşeyden önce elinin üstünü değil elinin içini parmaklarını ve alnını öpmek kadını yüceltir
Bunu kalıba sokmak yanlış bence.. Herkes herkesin elini öpebilir..
Kadinlarin. Hem. sevgiliyken hem bayramlasmalarda falan kadinlarin elini operim genellikle
Bu eşine karşi saygı ve Sevgının lezzettıdır ben karımın elını operım
Erkek adamsa kadın haliyle öper erkeğinin elini kadın hanimsa evine sevgi saygıyla bagliysa erkeğide öper kadınının elini
Bence erkeğin. saygı ve otorite daha çok erkeğe yakışır bir de kendinden yaşça küçük birinin elini öpmek biraz mantığıma ters. Avrupai bakamıorum bu tarz meselelerde maalesef
illa bir eli öpmemiz mi gerekiyor tokalaşsak olmaz mı?
Benim elim de narin bir kere öpmeyen pişman olur 😂
Yeri gelir kadının eli çok hafif bir dokunuşla aşkla kalbten ele elden dudağa giden hislerle öpülür, yeri gelir erkeğin eli sahiplenen koruyan gözeten erkeğin eli büyük bir saygıyla aşkla öpülür...
bizden yaşça belli büyüklükteki insanların eli öpülür saygı ifadesi olarak.
Kadınların tabi ki hatta ayaklarını öpmek daha çok hoşuma gider malum ayak fetişi olunca 😃
el öpme kadın erkekten ziyade yaşça büyüğe saygı ifade eder
o kişi büyükse sana canından da ailende de daha iyilikleri olmuşsa asla unutma ayağını bile öp
Kadınların eli öpülür, öpülür :)
gecen 20 yasında bır kızın elini öpüp başıma koydum :)
ben hergün öperim eşimin elini ama uzun vadede erkeğin eli öpülmeli
kadınımın avuç içlerinden öperim
Kadınların eli öpülür.
Aşık olmak erkeğe yakışır cünkü kadın zaten aşktır
avuc ıclerınden öperim
Erkeğin elini öp başına koy ne öyle :D
El öpülmekle saygı ve değer atfedilmez..
C şıkkı. Büyüklerin eli öpülmeli.
Kadının avuç içi opulur
Sevdikten sonra iki tarafta öpse gocunmaz..
Niye illa birinin elini öpüyoz ki
Sevdiğim adamın avucunun içini öperim 😊
Kim kimi öpüyosa öpsün...
ben anca bayramda akrabaların elini öperim
durumma göre degiişir
Dayıların eli öpülmeli
erkeklerin eli kadinlarin ensesi
Kadınların eli öpülmeli
eli opülmeyi hak edenlerinki...
Annelerin Derim ben
beyinsizlik seviyem.
Sende ne var