Eğer öyle ise neden şu ana kadar herkes beni çirkin buluyor?
Sevdiğim kız dahil
Sevdiğim kız dahil
insanları dış görünüşüyle yargilayanlar içi kararmış insanlardır. Kimsenin fikrini umursama kardeşim ve sana tavsiyem arkadaş çevrenizi degistir. eğer cevren sana 'çok cirkinsin' diyorsa ve kalbini kiriyorsa ileri ki zamanlarda daha da acitacak ve canını daha çok sıkacak şeyler söyler veyahut yaparlar. Bu da benden sana tavsiye olsun
ya bıktm ben artk bu gün gelrken 2 kız yine bakp güldüler dalga gecer gibi okul çıkısı müdürün yanına gidicektm bekliyodum 2 tane kız vardı biri aşagılar gibi bakıyodu hep yüzüme arkamdan bu bebe kim diye sorup durdu sonra fotografımı cektiler habersz bakp bakp güldüler zaten hep cirkin bulunuyorm arkadaslarm tarafndan moral 0 yani annem okula gelmş hoca işim var deyp salmış basndan daha neler neler bir görsen sonra benide müdür bekletti beklett bir sürü sonra işim var deyp gönderdi kmsenin yüzüne bakamıyorum artk
Zaten bazı kadınlar çok yakışıklı erkek sevmez, itici bile bulanlar var ve yanında barındıramaz.
Sana gelince sevgilin böyle söylediyse seni down etmek içindir, gözün kayamasın diye, Mobing uygulamış resmen :d:d:DD
He sevdiğin kızsa eğer çok da durma üzerinde. Yitirme özgüvenini
Görecelidir. Matematiksel olarak sizin söylediğiniz şey bir hipotez. Hipotezinizi örnekler vererek ispatlayamazsınız. Sözün özü bir gün bu hanım efendilerin içinden sizi çirkin bulmayacak birisi (belki birileri) yüksek ihtimalle çıkacaktır. Ben de hiç yakışıklı değilim ve söz konusu hanımın karşıma çıkacağı anı bekliyorum esasen.
Kardeşim ben fotograftaki gibiyken zayıftim ve yakisikliydim ama kilo alınca hayatım kaydı bence zayıf olmak en doğrusu bu devirde kilolu olmak para etmiyor
Cevap
9Cevap
Troll değilsindir inşallah. Yorumlarda gördüm de bakıp gülüyorlar falan bence o kısımları biraz salladın. O dizilerde oluyor. Şimdi şöyle söyleyeyim. Erkekler gerçekten güzelliğe önem veriyor fiziğe yüze. Ama kızlar buna asla bakmıyor belki ilk adımda biraz. Sonra ahlakın edebin huyların devreye giriyor. Allah aşkına dünyanın en yakışıklısı bile 10 seneye çirkinleşmeyecek mi?
tipim yüzünden paranoya oldum bu güb biri karsıdan gelirken yüzüme baktı ekşitir seklde yolunu değiştirdi asla trol değilm
Öyle düşünme. Benim için güzellik ışıktan ibaret (cinsiyet ayrımı olmaksızın). bir insan parlıyorsa güzeldir. Hareketler, konuşmalar hiç de yamana atılcak şeyler değil. Her insan eşsizdir. Kendine güven arkadaşım
Goreceli degil, guzellik kavramini empoze ediyorlar (medya, TV, magazin vs)
Göreceli tabi, kimine esmer, kimine beyaz ten çekici gelir.
hayır bence geneldir duygusal düşünmediğin mudettce
Görecelidir. Anneme sorsalar abimle benden yakışıklısı yok :D
Nasıl bakarsan öyle görürsün. Onlar çirkin bakıyor demek ki sorun Sen de değil.
Göreceli evet. Hepsi kör olabilir.
bence herkes kör olamaz demek ki çrkinm
Çirkinlik daha mi iyi
ben öyle bşey mi yazmısım?
ben yakısıklı oldugumuda söylemedm :/
aslında tam tersi ben de kendimi çok çirkin görüyorum
evet
Ay o kötü be
Tabikide görecelidir
Değildir elbette.
İçin nasıl onu de?
saf temz
oyle mi dedi
öyle ama düşün çirkinsen kimse seni tınlamaz sosyal hayata atılamazsın telefonunun şarjı hep doludur ne arayanın olur ne mesaj atanın kimse seni umursamaz bile birileri aralarında gülüştüğünde mesela acaba bana mı güldü diye paranoya olursun insanlar yüzüne imrenerek bakar telefonuna gelen tek mesaj fatura reklam vs olur ki artık onlarda sesii soluğu kesti
bu benim ama umrumda değil herkesin cani cehenneme
senin için dememstm örn verdm sadece
asosyallik bu
düşün mesela hep arkadaslarn senin üzernden sakalar yapsa gururun kırlmaz mı
yaptilar zaten nosverdim
evet yalnizlik super
değil.
Evet
Hayir
Göreceli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar