Boga erkegi nasl kizlara asik olur?
asik olmasi icin nasil davranmak lazim ve nasil affeder?
asik olmasi icin nasil davranmak lazim ve nasil affeder?
Kolay affetmez kolay sevmez ve etkilenmez * severse çok sever ideal evlenilecek bir burçtur derler bende öyleyim :)))
Koly olmdgni bliyorum da napcmmm
Nasil biriydi ki asik oldun
O ask değil ki begeni bnce sadece
Gozleri guzl de ya huyu cok kotuyse
Yani dedin ya gozlerini cok bgendim diye. diyelim o kizla evlendin ama burnundan getrdi hayati. bunu onemsemyckmisn. aman gozu guzl bosvr mi diycksn
Mantigina uymasa ble yani sirf gozlerinden omrunu verirsin ilginc
O bska bsey. yani bir kiza sdce gorunusunden oturu ask olursun seversin oylr mi
En cok onemli olan sey ne
Zayif dyelim ama kisa. yuzu guzel
Sen bgen diye demiyorum. merak ettim boga zevkini
Yani de bogalarin istekleri ayni gbi diye sordum
Yok ya bogalar sevmiyo. surundur ancak pesinde dolanir ama asik olmaz ancak cok farkli olursan belki biraz dikkatini cekersin sonra yine de sevmez
O hayranlikmis bence de bu evli bogalar nasil evleniyo merak ediyorum. cunku zor yani bunlari ikna etmek
Duzgun derken kastin nedir
Diyelim bikc sevgilin oldu baya yakinlasmalarin oldu. birini tanidin. kiz da biseyler yasamis. kabul edermiydin yoksa hic sevgilisi olmayan birini mi isterdin
Çok dener ve çok saçma düşüncelerine kendilerini kaptırırlar :D Boğa erkeğini bırak o seni 2 ay sonra bulur
Umursamayinca yani gelir
Ben umursamamıştım sonra doğum gününde mesaj atmıştım sonra yumuşadı ve geldi :D
Benden once o msji atan olursa😂
Seninle konuşuyor mu? Sinirliyse konuşmaz :D :D Bide öyle tuhaf huyu var
Şu an konusmuyoruz ya. baska kizlarla takilio bence. ben asik olsun bana istiyorum ama zor gbii
Eğerki birini seviyorsa başka kızlara bakmazlar
Adam sevme ozurlu
Sevdiğinde güzel sever
Sevsin diye napim iste
:) Aşama halinde denediği her şeyi geçersen sever diye düşünüyorum
Galiba beni baya bir denedi ve kaldim
umursamaz ol
Msela nler yapym uzaktayiz
Uzakta olmanın etkisini bilemem tabi. ama ben boğa erkeklerini çok geveze bulıyorum ve umrumda olmuyorlar sonra fark ettimki bn öyle yaptıkça kıymete biniyorum. umursama onu yani mesajlarına hemen cvp verme. geçiştir. merakta bırak meraklılar. sonraaa ne olabilr düşünyrm😂 inanaılmaz öte detaycılar sen fark etmedi sanarsın fark eder. bu yüzden herşeyini hemn anlatma.
Ben de once umursamiyodum. snra bir baglandim. o da anladi. anlayinca gitmek istedi gitti de. tekrar bir donus nasil yapsammmm
işte onu anlamayacktı😂hiç belli etmcktn deli gibi sevsende. olan olmuşta. valla geri getrmk konusunu bilemcm. 😐
Tekrar umursamaz olmayi deniyorum du bakalim. esek inadi var bende. o bana asik olana kadar kendimi heder ederim😂
ahahha saplantı yapma aga sana zararı olmasın sonra😂 sen hangi burçsun
Basak yukselenim akrep😊ay napim sevdim adami
ahhah bende başağım nasıl oldu da umursamaz olamadın😂😂😂😂
Bliyosun takinti haline gelince umursuyosun. normalde hic umursamam yani😂
aynen ha takıntı konusunda haklısn 😂😂 en iyisi bn aşık olmayayım
Ay du seni takip edym. hic ayni burc arkadasim yok😊
et aga konuşak😂
eywallah aga😂
Cevap
4Cevap
Boga burcuyla 5 yilimi gecirdim. Secicidir cabalamayi sever. Kolay sevmez sevdimi birakmaz derdim ama birakiyorlar.. Birak o kossun arkandan
O da umursamio. yani oncdn umursuyodu. tekrr umursasin dye napcgmi blemedim
ustune cok düşersen sıkılır. yanlış bir hareketini mi gördü de umursamiyor artik? cok dikkatlidirler inceler herseyi detayina kadar 😁
Cok snrdan anladm beni bazi konularda denedigini. oyunu kaybettim galiba. ama ozur diledim
ozur de dilemissin zaten. Sessiz kal bakalim seviyorsa mutlaka yazar veya arar bide ondan bekle bir adim
Bn de sesszdeyim zaten ama ozur dilediten snra senin ne yaptgn belli degl dedi. senin cok belli zaten dedim bn de. snra bsy yazdi ama okumadm cktm
boşver boğa erkeğini ya
Haklisin da bosvrrmiyorum
tersi pistir seninki ne
Basak yukselenim akrep
Neden oyle dedin😊
Ay aminn😊😊
Aslinda bz de anlasioduk ama o birden benim ona baglandgmi anlayinca istemiyorum dedi fena agldm. sacmaldm. smdi umru dglm. numarami sildi. bn de bikc gun engellyp engeli kaldrdm. tekrr bir iki msjlastk. senin ne yaptgn belli değil dedi. senin cok belli dedim. benm belli dedi. dha da yazmadm
Bu durumda da basak bogayla olr mu😂
baska kizlarla takilio ama😊yani gecici
Sonunda bana donsun de 😂
herkes farklıdır
Bogalar cogunlkk ayni
ben bogayim ama farklı tanıdığım bogalarda burçlar genel özellikleri çok belirgin olmayabilir sadece varsayım
İlla degisiklik olur ama benzer de cok ozellkleri varmis
var tabi ama bunlara takılma. hurafe isi hep bir insanla ortak yonleriniz varsa bir şekilde olur. zaten yoksa boşuna ugras. eğer yas doğruysa senin o jenarasyon baya ergenlikleri bunlarla geçti anlamdan biliyorum :D
Yas dogru😂 uff
insanları tanı uymuyorsa boşver salla gitsin mutlak hak ettiğin karşına çıkar
aşkla burçları da bağladınız ya helal size hayatınızı burçlara göre şekillendirmeye devam edin
Ya uyuyo ama grcekten
Geri dondu mu nasil denedi seni
Boga erkegi secicidir
Nadir begenir
Bgenio tip olrl da huy olrk nasl bgenir
Tūrkçe'nin anasini sektin
Farkinda misin?
Turkceyi guzel konusurum ama uzunca yazmaktan skliyorum
Uyeligini iptal et allasen
Köstek
Hem allasen ne yaaa
Olmaz sıkıntılı
Olsun ya
Sen bilirsin senin burcun ne
Basak yukselenim akrep
Çok zor çatışma hali olur
Evet onun rahatligi beni deli ediyodu ama kafa olarak uyuyoduk
Ne zamandır çıkıyorsun
Konu biraz uzun detaylı ve açık konuşmak istermisin ok dersen gizlilikten çıkarım konuşuruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar