Arkadaslar saclarımın uç kısımlarında sarı ombre vardı geri kalan yerleri kendi rengimdi (koyu kahve) benn küllü kumral istedim hatta resim gösterdim. yani hiç kızıl turuncu yansıma olmayan soğuk bir renk. gidip direk küllü boya sürdü sacı acma işlemi yapmadan sarı olan kısımlar küllü oldu fakat benim dogal kahve olan yerler çikolata kahvesi karamel turuncu gibi oldu. İnternet'e bile yazıyor kpyu renk sacları küllü yapmak için sacı önce sarı yapmak gerekli ki hiç kızıl yansıma olmasın ve parasını da verdim sizce kerizlik mi oldu bu bunu girip anlatmak istiyprum bakım burda bile yazıyor Burda bile yazıyor
Kuaför hatalı değil mi param bosuna gitti ne yapmalıyım?
Kızıl yansıma olduğu haldede fix yapabilirdi , yapmadıysa birşey bilmiyordur o , 9.11 nevacolor al kendin boya daha iyi
1
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fix ne demek Nasıl yani kızıl olunca tekrar mı boyasaydı? Kendim nasıl yapıcam ama önce sacımı Acıp yapmam gerekmez mi direk mi sürüncem sizin dediğinizi?
https://i.hizliresim.com/AnkBq0.jpg güneşte daha turuncu okuyor bu karanlıktaki hali , lütfen yardım et ya kac gündür ağlıyorum saclarım konusunda cok hassasım o adamı gidip boğmak istiyorum o derece 😢😢
Kızıllığını 9.11 ile alabilirsin biraz da açılabilir 30volüm oksidan kullanırsan. Evet izmirdeyim Şirinyer ve bucada 2 şubemiz var yazın İstanbul'a geliyorum makas bebek şubesi eğitimlerine
Boyanın içinden çıkanlarda var ama genelde 20volüm. Sen en iyisi hobi gibi biryerden al , nevacolor 9.11 , 1-2 tüp bide 30volüm oksidan 500ml veya 1000 ml toplam 10-15 lira falan ,
Ama yine aynı sey olmaz mı benim önce o sacı bir temiz Acıpayam böyle platini yakın sarı bir sac yapıp sonra boya sürmem gerekmiyor mu. direk sürünce tutmuyor
https://i.hizliresim.com/bkBGqV.jpg benim istediğim renk bu bunu nasıl elde ederim içine biraz da yeşil katsam? Gratiste nevacolor yok o markayı hiç bilmiyorum koleston ya da loreal boya alsam olur mu kuaförden korktum ben kendimi yapıcam
İneternette söyle yazıyor %30 luk oksidan direk saca uyguluyor 30 dk bekleyip yıkıyor sonra boya yapılıyor ya da ertesi gün simdi kafam karıstı ben öyle mi yapıcam yoksa boyanın içine mi karıstırıcam? birinci yöntem daha mı etkili kusura bakma ilk defa sac boyuyorum ve neredeyse hiç bişey bilmiyorum İnternet'e bakıyorum ama pek net değil
Anladım yani karıştırmam daha dogru boyayla oksidanı anladım tesekkurler ederim sizin dediğiniz gibi yapıcam. en yakın zamanda malzemeleri almaya gidicem. ama mesela %40 oksidan daha etkili dimi o ayrı uygulandığında daha farklı sonucu olur
%40 o saçı açmak için açıcılarda kullanıyoruz boyada değil , ha fakat kullanırım diyorsanda alev topu gibi başın yanar kaşınır. Gerek yok 9.1 boya 30luk işini görür , saçın fazlaysa 2 tüp al
Hayir gidecektim sonradan bosverdim cunku iyice yipranacakti ama keske gitseydim sen hakkini ara icinde kalmasın evet kullu istiyordum igrenc bir sari cikti ortaya kizillar vardi kimse begenmedi. birdaha buyuk konusmayayim asla gitmem kendim boyadim kullu kumrala. simdi goren inanmiyor benim boyadigima.
Kendin nasıl becerdin ki acıcı kullanmadan nasıl iğrenc sarı oldu diyosun ki? Hayır ben rahat edemem salı tam bir hafta olucak o zaman gidicem hesap sorucam benim sacımı bos yere yıpratmaya hakkı yoktu ben bunu rengi yapamam deseydi ben tamm derdim ama evet yaparım dedi kızıl rturuncu olmaz dimi acılınnca dedim hayır olmaz dedi gayet emin aldı boyadı acıcı kullansaydı ben Şu an kumral saclara sahip olacaktım tek seferde , ama simdi kumral yapmak için acıcı kullanıcam ve sacım iki kez yanmış olucak onun yüzünden tek seferde olcagı varken. kendin nasıl yaptın tarif yazar mısın nasıl bir renk oldu benzer bir foto koyabilir misin lütfen yardımcı olun sacımı konusunda cok hassasım
Kozmetikciden boya aldim sadece naturel olanlardan baska birsey yapmadim bir kac kez ust uste boyayinca zaten kullu kumral oluyor aciciya gerek yok zaten cok acik bir sariya dönmüstü. Kesinlikle git hakkini ara derim ya da parayi al hic birsey yaptirma daha cok yanacak. Hic biri hakkiyla yapmiyor bu isi ben denk gelmedim cidden
En İyi Cevaplar