polisler neden kapalı kızlarla evleniyor ya da sevgili oluyor? ben açık bir kızım ama kapalılardan daha çok dikkat ediyorum giyimime, makyaj yapmıyrm, erkeklerle konuşmuyrm, açık saçık değilim bildiğiniz hanımefendi bir kızım. benim gibi bir sürü vardır elbet ama bakıyorum da çoğu ya süslü kızlara gidiyor diğerleri de kapalılara. neden bize bakan yok doğal güzelliği olan kız, zayıf , narin,çıtkırıldım, kendi halinde kızlara neden bakmıyorlar?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı. Böyle bir trend mi varmış? Hiç haberim yok. ''kapalı'' kız diye türbanlılardan bahsediyorsan eğer, öyle bir şey yok. Başına bir örtü takmakla kapalı olunmaz, ya da takmayınca açık olunmaz. Hatta durum aslında tam tersi.
Şu anda türban demek teşhircilik demek. Teşhircilik sadece açılarak olmaz, kapanarak çok daha iyi teşhircilik yapılır. Ama türban aynı zamanda ''ahlaki yönden iyiyim, dindarım'' mesajı da verdiği için hem teşhircilik hem de iki yüzlülük anlamına geliyor. Dolayısıyla türban takmayanlar kesinlikle tercih edilmeli.
Eğer polisler türbanlı tercih ediyorlarsa, bunun sebebi türbanlı olunca ahlaklı ve düzgün hanımefendi bir eş olur diye kandırılmış olmalarıdır. Sembolik yani. Türban takmayan kızlardan ise korkuyorlar aldatır alan diye, halbuki aslında tersi daha yaygın.13 Yorumla- +1 yıl
@BuzzKüpü Ortala bir türbanlı ile türbansıza bak. Türbanlılar açık ara daha süslü, daha çok parfüm boca eder, daha rengarenk ve parlak giymeye çalışır, daha bir yersiz özgüven sahibidir, daha bir ortam kızıdır... Yani türbansızlara oranla kendilerini çok daha fazla teşhir ederler erkeklere.
Ama işte masum delikanlımız kızın başındaki türbanı görünce kıyamazzz, toz konduramazz... Halbuki o kız nelerini götürmüştür de delikanlımızın haberi yoktur. Türbanı da bu yüzdens ever kızlar, ne yaparsa yapsın kamuflajıdır o türban, ve ne yaparsa yapsın diger düzgün kızlardan 1 adım öndedir ebleh erkeklerin gözünde.
Soran+1 yılDoğru yazmıssın kardeş
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnu sana şöyle açıklayabilirim. 80'li yıllardan itibaren İçişleri Bakanlığı hep muhafazakar hükümetlerin uhdesinde olmuştur. Koalisyon dönemlerinde dahi bakanlık sağ partilerce idare edilmiştir. Böyle olunca teşkilata polis alınırken imam hatipli veya namazında niyazinda olanlar tercih edilmiştir.
Böyle olunca polisler kendi aile çevreleri kapalı olduğu kapalı kadınları tercih ediyorlar. Bunun yanında teşkilattaki arkadaşlarının da çoğunluğunun kapalı kadınlarla evlenmesi mahalle baskısı oluşturuyor. Şahsen ben evlenirken çalışan kadınla evlenmeyi düşünüyordum. Ancak devrelerimin hepsinin kapalı kadınlarla evlenmesi benim üzerimde baskı oluşturdu. İster istemez bundan etkilendim. Halbuki çalışan veya tesettürlü olmayan kadınlarla evlenenlerden örnek alınacak evlilik yapanlar vardı.07 Yorumla
Soran+1 yılben mesela öyleyim ne var yani çocuğuma da bakrım, eşime, işimde namazımı da kılarım
Soran+1 yılbir şey merak ediyrm genç yaşta başladıkları için mesleğe ne istediklerini bilmıyrlar pek değil mi
Cevap sahibi+1 yılSon cümlen tam da konuyu izah etti. Dediğin gibi kişiliği karakteri oturmamış, hayattan ne istediğini tam olarak kavrayamamış 19-20 yaşında genç başkalarının soktuğu kalıba giriyor.
Soran+1 yılay ne kötü ya :( üzüldüm şimdi.
Soran+1 yılyazık bütün yük omuzlarında ide ölüme daha yakınlar Allah hepsinin yardımcısı olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin. Kolay değil tabiki.
Aslında para için yapılacak meslek değil. Gerçekçi olmak lazım. Vatan millet sakarya edebiyatı yapacak değilim. İmkanları iyi olan kimse polislige girmez. Herkes ekmek parası için bu mesleği seçiyor. Ancak bir müddet sonra parası için dahi yapılmayacağını anlıyorsun. O an geldiği zaman meslek aidiyeti mesleği bırakmana izin vermiyor. Ne pahasına olursa olsun artık bu benim mesleğim, ölüm de olsa devam diyorsun.
Soran+1 yılbiliyorum anlıyorum zaten böyle olduğunu
Evet yine bir 155 canim ya biz biktik sizden nedir bu uniforma sevdaniz sayenizde tum sivil kizlara supheli bakiyoruz bir polisle gozgoze gelseniz 155 diye aniliyorsunuz sakin sen kendinden pay bic deme canim bende polisim muhabbetleriniz yanimda cok geciyor ve tiksinc
014 Yorumla
Soran+1 yılforma sevdası ile alakalı değil benim neden hergün şehit olabilme ihtimali olan birini seviyim ki? başka düşüncem var ama zaten soğudum gerek yok ben de öğretmen olucam yani herkesin mesleği kendine
- +1 yıl
Sehit olabilme ihtimali olan birini neden seveyimki yani asklar ölümlü boyle dusunuyorsun tam bir 155 kafasi gercekten bir polisi sevebilecek yurek olsaydi sende bu lafi edemezdin zaten biz canimizi vatana sattik bizim anamizda babamizda vatanin her karis topragi biz ölürüz o toprak icin bizi sevecek insanda bizi boyle bilecek boyle sevecek yani yurek istiyor hayirli geceler.
Soran+1 yılçok güzel edebiyat yapıyorsun canım benim ama fazla egolu olma çünkü fazla terleticekler seni o zaman egon bir balon gibi sönücek demedi deme daha taze polissin 3-4 sene sonra alarsın canım benim. adam gibi olanları seversiz sevmesine de senin gibi egolular lütfen uzak dursun
Soran+1 yılkimseyi küçümsememeyi öğren bence hanımefendi bu millete hizmet ediyorsun sen !
Soran+1 yılTamam kardeş öyle olsun ne diyim ama böyle küçümsemen daşga geçmen çok itici eğer devletin adamısıysan ve bu milletin sayesinde paranı kazanıyorsan o insanlarla dalga geçmeye hiç hakkın olmaz ki seneye bende atandığım da söylemeye hakkım olmaz sonucta ekmek parasını milletten kazanıyor olucaz cebindeki silahta milletten yazdığım tahtada milletten olucak bunun bilincine varman dileğiyle
Soran+1 yılEvlencem kız sanane Allah Allah inat değil mi?
Soran+1 yılAhahah😀öğretmen kızla herkes evlenmek ister ahanda ben de ego kastım ne olucak şimdi
Soran+1 yılÇok meraklıyım bulsana bana birini lütfen ya Allahım ya lütfen yorum dahi atma gördük az önce konusmaya bile değmezsin
Soran+1 yılAy çok utandım ne yapsam ki şimdi en iyisi oturup ağlıyım ben seni şikayet etsem çok iyi olurdu ama neyse acıyorum sana daha toysun öğrenirsin
neden şu an ayrımcılık yapıyosun kapalı kızlar ve açık kızlar diye sorun bence sende seni ne ilgilendiriyor insanların yaşamı ve böyle bir şeyi ilk defa sende duydum biraz geniş bakın lütfen
17 Yorumla
Soran+1 yılgenelleme olarak konsuuyrm * çoğu öyle beni ilgilendirmez dedikodu yapmıyrm ya şunun kızı polisle evli falan diye
Soran+1 yılçok tanıdığım var öyle. mesela ablam kapalı bir sürü sevgili değiştirp duruyor aramızda 2yaş var ona söyluyrlar polis oğlum falan var diye çocuk benle yaşıt halbuki :)
Soran+1 yılkarşılastırma yapıyrm kötülemyrm ki kötlesem farklı olurdu sizde hani gardınızı nasıl alıcağınız şaşırıyorsunuz
Soran+1 yılsamimi gelmiyorsa cevap vermezsin bence cevap vermekle uğraşma hiç yorma kendini
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
Ulan kapalılara laf atanların mutlaka ya anası ya da ablaları kapalıdır. Edep lan. Yazık ya nasıl bir toplum olunmuz kapalıları seks yapan orspu yaptınız. Açıkları düzgün hanım hanımcık.. Hem açıklardan hemde kapalılardan istisnalar vardır bunu bilin. At gözlüğü takıp yürümeyin. Sana gelince Gizli Üye hanım. Bir insanın mesleği ne olursa olsun açık veya kapalı tamamen kendi tercihidir. Seni kimse beğenmiyor ve ya neden beni görmüyorlar , istemiyorlar gibisinden isyan etmende , kendini güzelim , çıtkırıldım , hanım hanımcığım , temizim demen de ayrı ego. Herkes hakettiğini bulur , evlenir ve yuva kurar. Ille de polis istemen de ayrı bir ironi zaten.. Kaç yaşındasın o da var.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılBizim askerimiz ve polisimiz ajanlarla dolu çogu kendi hakkıyla girmiyor ve dinci örgütlerle bağlantıları var. Bak nasıl fetö ve el nusra'nin askerleri kendini belli etti. Bunu ben demiyorum herkes gözleriyle görüyor.
03 Yorumla
Soran+1 yıliyide kapalı her insan fetöcü mü ya şu zihniyette yani benim annemde ablam da kapalı yani fetöcü mü
- +1 yıl
Polisler'den bahsediyorum.
- +1 yıl
Polis okulları fetö den dolayı kapatıldı. Bitti mi bitmez
+1 yılmadem bu kadar iyisin ve hanımefendisin polislerde kapalilarla evleniyor o zaman sende kapan tam olsun
17 Yorumla
Soran+1 yıldüşünmedim değil :)
- +1 yıl
tavsiye ederim yinede sen bilirsin
Soran+1 yılama sırf bu yüzden kapanmam düşünyrm kapalılığı namzında niyazında biriyim ama zamanı gelince inşallah
Soran+1 yılbu arada ben kendimi övmedm benim gibilerin durumunu söyledm
- +1 yıl
o zaman gelene kadar yaşayacağını nereden biliyorsun zamanı gelince inş dedin ya
Soran+1 yılkapalı olup makyaj yapmaktansa doğru dürüst aklım hiç bir şeyde kalmayıp tam bir tesettürlü olucam Allahın izniyle
- +1 yıl
Amin inşallah kardeşim en kısa zamanda yaparsın inş
sorun kapalı açık değil bence biraz farklı bak aile ortamına göre kız istiyor olabilir ve kapalı olan insanlarda daha fazla hissiyat duygusu olduğu için
00 Yorumla
+1 yılKardeş biz polis miyiz?
Ayrıca bu yaptığın ayrım, kişilerin kendi tercihleriyle ilgili. Kapalı ya da açık ayrımı yapmak doğru mu?
Sonra bozo nodon komso bokmoyooo dersin.01 Yorumla
Soran+1 yılDomom küçük hanım sonodo olgolndormoz hom kapiş
+1 yılpolis kapali asker acik secer. din kadar bulundugu ortamlar ve cevresi bunu gerektirir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir sozlume soruyum da geliyim :D gönül isi bu kardeşim bu bilemezsin. Nasibinde varsa gelir zaten çokta düşünme ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla kardeşim ortaları yok anladım ben
Cevap sahibi+1 yılvardır illaki ya sana öyle denk gelmiştir :)
+1 yılkapalilari edepli saniyolar halbuki alakasi sadece sus icin kapali simdiki kapalilar her boku turbanin altindan yiyolar..
122 Yorumla
Soran+1 yıltebrikler sesimiz oldun abicim
- +1 yıl
eline kuran'i kerimi alip ogrenmeye gidiyorum diye seks yapmaya giden kapaliyida gordum park kenarlarinda yiyisen kapaliyida simdikiler efendimizin buyurdugu giyinmis ciplaklar
Soran+1 yılben öyle olmcm
- +1 yıl
insaallah olmassin instagrama bakarsan gorursun bunlarin boy boy fotolarini
Soran+1 yılgöryrm
- +1 yıl
bu arada illa polis mi olacak 😂
Soran+1 yılyok değil de hani isterdim
- +1 yıl
polis okulunun onune git 😄
Soran+1 yılhe hiç işim gücüm yok
- +1 yıl
dayimin oglu ozel harekat polisi gel seni alalim kiz ariyolar 😄
Soran+1 yılaahah :) bizim memlekette de arayan çok
- +1 yıl
valla boy pos bide yakisikliki sorma kacirma bak 😊
Soran+1 yılahaha tövbe tövbe :)
- +1 yıl
gorev yeri Ankara ama mubarek diyarbakirdan gelemiyo sende gidersin oraya 😊
Soran+1 yılher yer bizim giderim sorun yok :)
- +1 yıl
tamam oldu bu iş yanliz cok dindarlar tv bile sokmuyolar eve haberin ola sonra demedin deme 😊😊
Soran+1 yılaaa olmadı bak şimdi
- +1 yıl
niye
Soran+1 yıltv iyidir
- +1 yıl
dayim gebertir sizi yeminle
Soran+1 yıl:) :)
- +1 yıl
😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. polislerin hemen hepsi akpli ve şeriatçı. saltanatın devamı için öylelerinden seçtiler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasip kısmet işi bu.. polis umarsın çöpçüyle evlenirsin.. o da insan sonuçta. dedigim gibi nasip bu işler.. yani kısaca hayaller paris hayatlar şırnak misali.. olur
03 Yorumla
Soran+1 yılkimseyi küçümsediğimiz yok kardeş adam olsun o yeter
Cevap sahibi+1 yılpeki.. allah kalbine göre verir inşallah
Soran+1 yılamin cümlemize
+1 yılpolis imanli olduklarindan kapali kizlari tercih ederler. Onlar icin acik saclilar dinsizdir.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) güldüm buna görüyoruz evet dışarda
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır öyle bir şey düşünmüyoruz =)) Bahtımıza kim çıkarsa
01 Yorumla
Soran+1 yılhele benim yaşımdakinler yeni mezun oluyor. bir bakıyorum sevgililerine garip garip tövbe yarabbim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski polisleri tenzih ederim ama akp döneminde polis olanlara hiç güvenmiyorum. Yakında IŞİD ci polis çıkarsa şaşırmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer açık kızı ahlak bürosunun yakaladıkları gibi zannediyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) bak haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaaş ları çok kapalı aklı başında ev kızları ile evleniyolar çolugu çocugu rahartca büyüyo akllılık yapıyolar
014 Yorumla
Soran+1 yılanlamdım dediğiniz
Cevap sahibi+1 yılpolisler 4000 tl maaş alıyor bu maaşla kadın çalışmadan ev geçindirilir ,
adamlarda ev kız kapalı kızla evleniyolar çalışan bir kadının kahrını çekmiyolar
Soran+1 yıltesettür anlamında demiştim
Cevap sahibi+1 yılev kızları kapalı olur genelde polislerde ev kzı ile evlenir
Soran+1 yılyo bende okuyan bir ev kzııyım :)
Cevap sahibi+1 yılen iyisi bende senini gibi arıyorum :) bende bankacıyım maaşım iyi eşimin çalışmasını istemiyorum ama okumuş olmasını istiyorum kapalı açık fark etmez :)
Soran+1 yılahaahah :) yok ben çalısıcam ama
Cevap sahibi+1 yılne okuyosun :) ömür boyu çalımasın ya araba ev alır bırakırsın
Soran+1 yılçocuk gelişimi okuyrm 3. sınıfım valla bilemicem hayırlısı ya
Cevap sahibi+1 yılya tam sitedigim kızsın walla :) nerde oturuyosun annni gönderiyim annenle tanısşnda talip olalım sana
Soran+1 yılahahah :) yok ben almıym seneye inşallah
Cevap sahibi+1 yılinş nasip :) var mı görüştügüün biri , inşbana da en kısa zmanda evlilik nasip olur en hayırlsı ile
Soran+1 yılsevgilim hiç olmadı ki istemem zaten elden ele gezmem
Cevap sahibi+1 yılbenimde hiç sevgilim olmadı ama ailem 4 tane kız buldu onlarla görüştüm iki bulşama filan bende sevgililige karşıyım
Polisim polisler dindarlari sevelrler ondan
010 Yorumla
Soran+1 yılhe bende oruç tutuym namaz kılıym bir kapalı değilim diye mi bakılmıyr benim gibilere kapalı çoğu kızın erkek kankası var benim mesela yok karşılastrmak istesek
Soran+1 yılöyle çünkü :)
Soran+1 yılaynen istyrm ama lakin onlar bana bakmıyor. genç yaşta mesleklerini eline alıp zorluk görüp adam olurlar diye isterdim
Soran+1 yılkimi anlatıcaksın?
Soran+1 yılhı tamam
neden kapalı olanlar kız değil mi? erkek mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılkız tabiki ama nedense seçim onlardan yana
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. onların tercihi bu vardır bir bildikleri
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi bilsinler
- Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunu Feto işe aldığı için...
00 Yorumla yo hiç öyle ayrım yapmıyorum şahsen ben
018 Yorumla
Soran+1 yılöyle öyle bakıyorum ben çoğu kapalılarla evli bazılarıda bol makyaj yapan tiplerle anlamdım gitti vallahi adam gibi adam diye isterdim polisten eş ama böyle kararlarını gördükten sonra vazgeçmeye başladım yazık yani her kapalı kız hanımefendi sanki
Soran+1 yılvalla ne diyim ki şimdi İstanbul gibi biryerde
Soran+1 yılinş. biri beni yanıltır
Soran+1 yıl20 yaşım
Soran+1 yılkardeşim yaşındasın
Soran+1 yılee sen 18sin
Soran+1 yıl:) hı tamam o zaman yanlış anlaşılma
Soran+1 yıl:) :) salaklığıma gül sağol yani
Soran+1 yılhı tamam hayırlısı
+1 yılDoğrusunubiliyorlar l
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaksalar zaten ben bakmam -pöh
034 Yorumla
Soran+1 yılneden pöh bey?
Cevap sahibi+1 yılYa herkesin baktığına ben nasıl bakıp bu benim eşim diycem ki, benim sayılması için gözelerinde bir ben olmam lazım değil mi
Soran+1 yılo zaman peçeli mi alcan anlamdım?
Cevap sahibi+1 yılYa ne alaka yere bakıp yürüyen kızlar var biriyle göz göze geldiğinde bile utançtan yanakları kızaran
Soran+1 yılvar da gören yok
Cevap sahibi+1 yılAnlamdım ki sne görsünler mi istiyorsun 😃 Zaten görseler öyle olmazsın dimi
Soran+1 yılvalla ben kendimi bildim bileli böyleyim yırtık olamadım hiç
Cevap sahibi+1 yılSitem ediyorsun ama, bu halinden şikayetçiymişsin gibi kalp önemli temiz tut bence, yırtık değilsin sonuçta
Soran+1 yılyok ya mutluyum ben böyle kedi beslicem ben
Cevap sahibi+1 yılKediyi herkes besler sıkıyorsa kaplan besle, farkın olsun
Soran+1 yılahaha güldürdün beni :) kaplanı nerden bulcaz peki?
Cevap sahibi+1 yılÖnce annende izin al kaplanı bulmak kolay
Soran+1 yılanneme kedi bile sokmuyr eve :) seneye mezun olcam kendi evim olucak o zaman alırm eve :)
Cevap sahibi+1 yılDuygulandım bak şimdi durup dururken ya, erkeğim ben ağlayamam yerime ağlasana biraz
Soran+1 yıl:) :) yok bu saatte olmaz
Cevap sahibi+1 yılAaa Şen'de benim gibi emojileri başa koyanlardan mısın
Soran+1 yılfarketmiyor
Cevap sahibi+1 yılBaşta olmadı Laz'ım değiş mi ama ya çünkü önce tepki veriyorsun emoji biye sondaki anlamdım
Soran+1 yılayarsızım işte
Cevap sahibi+1 yılOfff ne alaka ya sen beni anlamadın ki neyse kedi al sen
Soran+1 yıl:) tamam pöh bey bu saatten sonra kapımda dizilseler yine de evlenmem
Cevap sahibi+1 yılO neden kızım varsa isteyenin evlencen bide kaplan besliycen ohh Miss gibi
Cevap sahibi+1 yılbak kaplan dedim de aklıma bir hikaye geldi anlatim mi
Soran+1 yılyok hiç ben almıyım
Cevap sahibi+1 yılTamam
Soran+1 yılkadınları bile egolu şu mesleğin ya neyin kafası bu anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSen hiç kadın pöh gördün mü ben bile görmedim 😂😂
Soran+1 yılpöh değil ya :) normal polis çevikkuvet falan işte
Cevap sahibi+1 yılSen neden polis istiyon
Soran+1 yılyok bayım artık istemiyorum gençken mesleğini eline alıp, zorluk görüp belki adam olmuşlardır diye ama soğudum yeminle
Cevap sahibi+1 yılSoğuduğuna emin misin peki
Soran+1 yılböyle insanları gördükçe evet
Cevap sahibi+1 yılTamm ✋️
Soran+1 yıl✋🏻
+1 yılSanane
09 Yorumla
Soran+1 yılsorumdan sanane çok bilmiş büyüklerine saygı duy seni küçük ergen
- +1 yıl
Tamam teyze. Sana yalnızlığınla mutluluklar diliyorum. Elalemi kıskanmaya devam et ahshjd
Soran+1 yıl:) ah canım benim ya sen dert etme hani sütünü iç de yat uyu
- +1 yıl
Bir teyzeye göre fazla hadsiz konuşuyorsun ama sen olmaz böyle 😄 Böyle olduğun için evde kalmışsındır belki de ahshjd
Soran+1 yılyok yavrucum anaokulunda staj yapıyorum da artık çocuklara karşı tahammülüm kalmadı hadi koş yatağına bakıyım
- +1 yıl
Aynen çocuklarla uğraşa uğraşa psikolojin bozulmuş babamı görsen çocuk diyeceksin shdjdj İçin geçmiş
Soran+1 yılahahah :) olabilir artık bu bölümü okumasın kimse ablam dedidi dersin küçük kız
- +1 yıl
Ay tabi derim teyzeciğim. Kimsenin böyle olmasını istemem. Evlerden ırak ahshj
Soran+1 yılah şeker şey seni öpüyorum :)
Fetocu oldukları icin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. O insanlikla ilgili
00 Yorumlayine bir genelleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCemaatten cikmalar bence genel olarak oyle
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Polisler neden kapalı kızlarla evleniyor ya da sevgili oluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler