Öyle biriyle işim olmaz. Hasta olur insan sürekli sebze tüketmekten. Doktorlar bile ara sıra et tüketin diyor. Bazı aileler yapıyor bu hatayı çocukları hasta oluyor bir gidiyorlar doktora bu çocuk hiç et yememiş, hatta bazı yerlerde bile yaşandı bu olay ailenin kasıtlı olarak çocuğu hasta etmek bakmamak gibi şeylerden çocuğu alınan aileler bile oldu devlet tarafından. Vejetaryanlık psikolojik bir rahatsızlıktır hastadır bu insanlar akli dengesi yerinde değildir. Mesela ben hem et hem sebze yiyorum.
vegan bir eş hmm B12 eksikliği hmm.. ya ben et oburum yine evlenirdim ama onunla yeşillik yedikten sonra canım çok yedim galiba bir yürüyeyim markete falan bir gidiyim derim ilk gördüğüm lokantaya kendimi atar löp löp yapıp koşa koşa gelir yediklerimi biraz eritir sonra eşimle güzel bir film açar sarıla sarıla izlerim sevgi hiçbirşeye engel değil azizim sevenler anlar beni 🙂
Zaten kültür olarak orantılı bir menü kullanıyoruz. Onun da yiyebileceği şeyler olacaktır sofrada. Beni de kendine benzetmeye kalkarsa o zaman bozuşuruz; kendi yemeğini kendi yapmak zorunda kalır.
Sıkıntı yok ama mutfakta 2 katı zaman geçirmek zorunda kalacak... Ban aayrı kendine de ayrı yemek pişirmek zorunda kalacağı için... Et yiyen bir adam etsiz beslenemez... Kendisi istediği kadar etsiz istediğini yiyebilirim ama ben yiyemem...
Adam vejetaryense kadın kendine et yemeği yapar adama sebze yemeği. Kadın vejetaryense sebze yemeği yapar kendine adam da ya dışarıdan etli bişey söyler mangal yapar ya da annesi ona gönderir.
Sebze yemeklerini severim. Ama eşim vejeteryan diye bende et yemeyecek değilim. Ben yine eve eti alırım sebze yemeğinin yanında pişirsin bir zahmet😊Ben kendimde pişiririm farketmez
Tabiki evde et pişirilmesine müsaade ettiği sürece problem değil ama et yapacaksan bir kaç çeşit de ona yapman gerek ama zaten et falan çok sevmem ara sıra yerim sanırım sıkıntı değil.
Olmaz çünkü öyle bir kadınla evlenmem.. Çocuğun beyin gelişimidir filan.. Et yemeyen kadından zekii çocuk çıkma ihtimali çok az.. Bilimsel olarakta böyle yani
arada kendi yemeğimi kendim yaparım dedim lan :D ben dedim bunu, hayatımda ilk kez. heterolarla çok vakit geçirince böyle oluyor demek ki :D neyse arada kendime özel yemek yaparım diye düzelteyim.
Ben de vejetaryen olduğum için bu konuda oldukça şanssızım sanırım. Pek sıcak bakılmıyor görüşlerden anladığım kadarı ile , hiç vejetaryen bir erkekle de tanışmadım evde kaldım sanırım.
En İyi Cevaplar