Ben 1 kere yedin ve Yeni oldu 1 yıllık ilişkim vardı ve ben çok seviyordum ve yavaş yavaş kötü davranmaya başladı yalanlar bahaneler üretmeye çalışıyordu oyalamaya başladı en sonda ayrılmak istediğimi söyledim bana yalvardı özürler diledi yeminler etti ve düzelceğini söyledi ve 1-2 güne kendisi labeli bir şekilde ayrıldı çok zoruma gitti çok koydu ödettim ama o ayrı
İlişkilerinizde Yediğiniz ya da attığınız en büyük kazık nedir?
bende çok seviyordum benden ayrılmak istedi benimde hatalarım vardı kalbini kırmıştım bir kaç kere eski sevgilimin barışmak için yalvardım çok süründürdü beni sonra zamana bıraktım dedi neyse bu süre zarfında hiç sallamadı iplemedi umrunda değilsin havası yarattı tabi kıskandırmalarını söylemiyorum dayanamadım en son bende bir daha nasılsın bile demeye cesaret edemedim. Öyle bitmişti lakin harbi içime oturmuştu be bir kişi nasıl bu kadar değişir diye seviyor işte insan...
aga sadece kafama bir şey takıldı bu kız beni özelden birine arayıp tanışabilirmiyiz diye işletmeye kalktı biliyordum onun olduğunu o kadar canım yanmıştı ki bilmezliliğe vurdum ve bakarız falan dedim. Öncesinde beni telefondan bile silmişti sonra ekledi sonra özelden arattırdı sonra yine sildi mesaj vermek için tekrar ekledi ve duygulu şeyler yazdı ve hala daha kayıtlıyım bilmiyorum niye yapıyor derdi ne çıkamadım işin içinden ama aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum niye sence?
Sana yemin olsun 2 ay ayrı kaldık özelden aradı hep hep özür diledi en sonda barıştık sma bir ilişki bitince bitiyor ben ailemle tanıştırdım ciddiydik Allah belamı versin affettim azıma sıçtı Altan Altan neler yaptı kim bilir be
keşke barışmasaydım diyorsun dime aynen en güzeli unutmak ben anlamıyorum abi niye acaba hem istemiyorlar hem de geri dönüyorlar ya da kendilerini hatırlatıyorlar. Kardeş madem döndü neden bunları yaptı hiç sordun mu
Aga zor biliyorum koyarda Canında yanacak ama barışma be sonradan yine olcak aynı şeyler yine üzülcek bırak imkansız kalsın ben çok pişmanım yalvarır özür diler seversin barışırsın sonra olan yine bize
Aga benimki mesela her bokunu kabullendi elimde olmadan sana soğuk davranıyorum kırıyorum farkındayım ama elimde değil diyor ee düzelt kendini diyorum şans istiyor daha beter sıçıyor azıma Of be aklıma geldi ya
Aynen ben 2 ay eve kitlenmiştim kendimi neler yaptım kafamı kırdım duvara vura evlenecektik sözde askerden sonra şu an yaptıklarının hepsıni gördüm üzmüyorum kendimi her aklıma geldiğinde Allah'a havale ediyorum bu bana yetiyor
ben kız milletini anlamıyorum daha önceden bir sevgilim vardı 1.5 sene sonra bana geri döndü ben seni istemiyorum dedim bekleyeceğim dedi seni çok seviyorum dedi sen ne zaman evlenirsen ben o zaman artık vazgeçerim dedi inanırmısın aradan 1 ay geçti başka biri ile el ele gördüm kardeşim vallaha da billaha da güvenmiyorum bu kız milletine ya...
Ben toz konsuramıyoeum ondan yapmış galiba ama düşünmek bile istemiyorum Bir erkek bir kızı mutlu etmek için ne yaptıysa hepsini yaptım yemedim yedirdim gezdirdim evine bıraktım hepsini o hiç bişey yapmadı valla
Görünce zaten beynim durdu.. Algılamakta zorlandım uzun bir süre. Sonra telefonu fırlattım suratına tükürdüm kardeşim dediğim insanın. Sevgilim olan iti de sildim direk tek kelime dahi demedim.
En İyi Cevaplar