Söyleyin hadi en çok neye kırılırsınız veya ne olursa affetmezsiniz?

Söyleyin hadi en çok neye kırılırsınız veya ne olursa affetmezsiniz?
İlişkilerimde en çok beni kıran şey, dürüst olmamaktan kaynaklanan güvensizliktir. Birinin samimiyetine inanırken yalanlarla yüzleşmek, aramızdaki bağı zedeler. Ayrıca, duygusal mesafe ve ilgisizlik de ilişkiye zarar verir. Açık iletişim ve güven olmadığında ilişki sağlam kalmaz.
Duygularımın yalandan tavırlarla idare edilmesini bir daha affetmem.. Yalan söyleyip, umutlandırıp, değer veriyormuş gibi yapanı bir daha affetmem.. Canı cehenneme..
Güvenimi kırdı saygısızlık yaptı affetmiyorum
Sürünsün 😇
Mesleği gereği sürünüyor zatende normal hayatta da sürünmeye devam edebilir.
Teşekkür ederim 🌸
Karşı tarafın ilgisiz olması kırıcı olur
İlgi temeli zaten olmazsa geçmiş olsun
Cevap
14Cevap
Değersiz hissettirilmek ve anlaşılmamak
hiç bir şey kırmaz
Birşeyi yalnis anlayıp en olmadık yere getirip ben öyle mi dedim dedirip sonra bazen bir lafı kısa tutup hemen beğeni atıp gitmesi lafları yutup içten içe vurması
Ben artık kırılmıyorum😂
Esnersin ama 😂😂
anlaşılamamak , fedakarlık yaptığım halde görmezden gelinmesi , sevmemesi, zaman ayırmaması , hep beni suçlaması , empati kurmaması kırar
Kizin sevgilisi varken başka erkeklere asılması durumda çok kızarım kız erkeklere asilmasın ne yaparlarsa yapsınlar severim
Şu "banane", "ne yaparsan" yap veya umursanmamak beni kırar veya sevdiğim bir konuda dalga geçerse..
Yarı yolda bırakılmak… elimi bi kere tuttuysa sağlam tutamaması ilk zorlukta vazgeçmesi… ayrılmak için sudan sebepler üretmesi…
yanlış anlaşılmak ya da anlaşılmamak hak ettim degeri bulamamak
Nasıl öküz gibi seviyorlarsa artık not koyma ihtiyacı duymuşlar 🤣
Saygısızlıklık beni kırıyor hatta sinirlendiriyor egom yüzünden
Verdiğim değerin ve sevginin hak edilmediğini görmek, duygularımı ve vaktimi boşa harcamış olmak..
Saygısızlık yaptıysa yalan söylediyse ve verdiğim değerin karşılığını görmediysem üzer beni
yok sayılmak görülmemk değersiz ve yetersiz hissettirilmek , anlaşılmamak
Gereksiz kıskançlık beni geriyor, "tamam sen daha iyisin, yakamı bırak" demek istiyorum
verdiğim değerin, yaptığım fedakarlıkların karşılığını görememek. 99 yerimden bıçaklıyor beni 🥲
Yalan ve benim yanımda başka kızı övüp benle kıyaslaması
Yalan , hata yapıp gönlümün alınmamadı özür dilenmesin, birşeyini paylaşmaması vs
Yaptığı şeyin beni ondan koparacağını biliyor ve bizi riske atıyorsa, beni kaybetmeyi göze alışına..
Erkekler genel olarak kırmak için yaratıldığını düşünüyorum sebep yok varlıkları birer sebep 😂
Hepimiz değiliz ama 😂
Onu bilemicem efendim 😂
Arada kaynattın ama beni de 😂😂
😂😂erkek milleti katagorisi ne giriyorsun olsun o kadar
Kırıldığımı söylediğimde kavga çıkarmaya çalıştığımı sanması daha çok kirar
yanlış anlaşılmak ya da anlaşılmamak
Güvensizlik, saygısızlık.
ilgisizlik umursanmamak üzer
En çok yalan söylenmesine üzülürüm.
Hevesle bişey alatırke dinlenmemesi
2. Plana atılmak baya kırar beni
ihanet, yalan, saygisizlik