Merhaba Arkadaşlar ben lise sona gidiyom eşit ağırlık okulda aynı katta sayısal da bir tane kız var sevdiğim ağır başlı güzel bir kız bnde bir tane fake hesap vardı kıza burdan yazdım ama fake olduğumu anladı ondan sonra onu sevdiğimi söyledim oda eğer beni seven biri olsaydı bunu anlayacak kapasitedeyim dedi bnde bunu ona pek belli etmediğimi onun yanına gidip sevdiğimi söyleyecek cesaretim in olmadığını daha önce hiç kimseyle çıkmadığımı söyledim nasıl cesaretim yok yha die biraz kızdı ondan sonra biraz kaygılarım ın olduğunu ben ne kadar harama düşersem benimle evlenecek kişide o kadar harama düşer dedim sen kimsin bunları düşünüyorsun değişik ama haklısın böyle devam et dedi meraklı biri olduğunu benim kim olduğumu sordu biraz konuştukça sonra zaten tahmin etmişti bnde söyledim kim olduğumu ondan sonra ne düşünüyorsun dedim hakkında kötü bişey duymadığı söyledi bize şans verecekmisin dedim oda sen daha önce böyle şeylerle uğramış biri değilsin bundan sonra da uğraşma gerek yok dedi bnde tamam dedim ondan sonrakız beni ne zaman görse yüzünde bir tebessümle nerdeyse sürekli bana bakıyo bunun bir kanki si var bizim sınıfta tenefüslerde beraber takılıyor koridorda ne zaman beni görse sanki kanki sine demişti kanki si bana bakıyo hani acaba kıza bakıyom mu diye bigün de yanlarından geçtim yine bakıyodu kanki si ondan sonra kız tebessümle döndü bana baktı tabi bn başım öne Eğik kız okulda beni görse ya kanki sine baktığımı acaba bana bakıyomu die ya da kendi bakıyo bigün kütüphanenin önünden geçerken yine sanki aşıkmış gibi baktı yani biraz şüpheleniyom sanki o da beni seviyo gibime geliyo kız benim onu sevdiğimi zaten biliyor kıza bir hediye alıp yapyığım saçmalıklardan dolayı Özür dilerim seni seviyorum ama bunu bu şekilde söylememeliydim desem olurmu
Güncellemeler
+1 yıl
Kızın beni sevdiğinden şüpheleniyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar