Kocam telefonunda sürekli bikinili manken kadınlara bakıyor. Bana karşı çok ilgisiz. Ne yapmam lazım :( ?

1 yıllık evliyiz severek evlendik, ben onu bu kadar seviyorken onun için saçım süpürge ederken o telefonundan bikinili kadınlara bakıyor. Yemeğini yapıyorum onu mutlu ediyorum hiçbirşeyi eksik değil çamaşırları hep ütülü. Beni önceden çok beğenirdi ama beni artık beğenmediğini düşünüyorum ben aynı ben ama hep güzel fizikli taş gibi kadınlara bakması beni üzüyor. Ve bana karşı çok ilgisiz. Ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Aynısını ben yapsam ben suçluydum, bana o.. der kapının önüne koyardı. Erkek yapınca elinin kiri değil mi.!! Ben onun için neden çabalıyorum ki aynısını ben yapsaydım o benim için beni kazanmaya çalışacak mıydı hayır beni direkt kapının önüne koyacaktı.
Güncellemeler
+1 yıl
O başka kadınlara bakmak yerine bana gelseydi karıcım biraz kendine bak seni daha güzel görmek istiyorum deseydi dikkat etmeyecek miydim kendine tabiki edecektim. Ama insanlık onda ne gezer, bir de dindar olacak, ben dindar değilim ama bunu yapmadım.! İnandığın Allah ve kuran seni çarpsın. Hiçbirşey dinde de değil bunu anladım
Kocam telefonunda sürekli bikinili manken kadınlara bakıyor. Bana karşı çok ilgisiz. Ne yapmam lazım :( ?