Peki siz mesleğiniz konusunda yalan söyler miydiniz?
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

insan boyle bir konuda neden nasıl yalan soyler anlamış değilim, günümüzde sosyal aglardan dolayı herkes kendisini daha degerli daha ünvan sahibi daha zengin daha olmadıgı gibi gösterme derdine düştü bence bu tür yalanların en büyük sorunu gelişen bu sanal dünyaya insanların hazır olmaması, küçüklükten beri hayallerini ideallerini gerçekleştiremeyip, oyle davranmaya çalışması. Çevrenin toplumun kendince düşük meslek grubu görüp kişilerin meslegine göre önyargıyla karakter analizi yapması, insanların birbirini meslegine göre küçük görmesi. Aslında çok üzücü bir durum, şahsen ben sevgilim mesleği konusunda yalan soylese ve bunu ogrensem anlasam ne yaparım bilmiyorum, İlk önce kendim düşünürdüm acaba ben yanlış birşey mi yapptım kendisini küçük mü gördü de boyle bir yalana ihtiyac duydu diye. Bunu yüzüne vursanız inanılmaz bir çöküntüyle o psikolojideki bir insan herşeyi yapabilir ve yapanlarda mevcut, bazı yalanlar gün yüzüne çıkınca insanlar bunları kaldıramıyor. Allah kimsenin başına vermesin. Herkes kendisi olsun, bu dünyada herkes CEO yönetici doktor avukat pilot işyeri sahibi olacak diye bir şey yok, olmamalı da zaten, kaos olur dünya düzeni bozulur, Her meslek harikadır yeter ki kişi onu sevsin, mutlu olduktan sonra insan isterse yolda tezgah kurup kitap satsın, isterse temizlik personeli olsun, ne kimsenin kimseyi mesleginden dolayı küçümsemeye ne de kimsenin kendi işini önemsiz görmesine hakkı yok. Sabahları toplu taşıma araclarına bindiginiz de sürücüye günaydın ya da kolay gelsin demek, yoldaki bir temizlik işçisine kolay gelsin amca abla abi demek, girdiğimiz bir magazadan çıkarken yardımınız için teşekkür ederim demek, kolay gelsin demek, hayırlı işler demek kimseye birşey kaybettirmez ama emin olun o insanlara mesleklerini küçümsememeleri mutlu olmaları için bir sebep verir.
Bu güzel yorum için teşekkürler :)
Bağişıklık var yalana bişey olmaz😎
Yalana izin verirsin yani =/
İzin veren kim söylenmiş şeye napcaz artık vuralım mı?
Ayrilabilirsin misal. s
O Allah'ın emri 😏tabiki
Teşekkür ettim hayri 😄
Rica ettim 😄
Neciymiş de söyleyememiş diye merak ederim. Ama kirilan guven toparlanmaz.
Benim işime sevgilim inanmiyordu ilk maasla inandi skdmdmddk
Yetkili birine benziyorsun galiba. Çayçı boşluğunuz var mıdır. Hemen basvurabilirim asd
Bende çok güzel çay demlerdim =/
Doluymuş. s
Sgk varsa gerisi teferruat..
Ama yalan var =/
Pembedir o..
Koyu pembik ama =/
Şımarıyorum..
Sana şımarmak bile yakisiyor iki gozumun çiceâgi 😍
Cevap
14Cevap
Ticaret yapıyorum demişti, müteahhit çıkmıştı adam. :)
Gerçi yalan sayılmazdı pek:)
Pekte yalan değilmiş aslinda 😅
Vardır bir sebebi mantıklı bir açıklama beklerim tabi
Cay getirsin sana sorun morun kalmaz 😂
Bu kadar da mütevazi bir adam =/
İşte bu kadar da acımasız. s
Ayrılırım..
Ama işinden dolayı değil, bana yalan söylediği için. Çünkü her meslek kutsaldır, ama yalan kabul edilemez , affedilemez
ben kendim yalan söylemezdim karşımda ki söylese ben bunu öğrensem sebebini sorardım fakat güvenim kırılirdi daha kolay guvenemezdim o insana
mesele mesleği hakkında yalan söylemesi değil sadece yalan söylemesi güveni ayna gibi parçalar sonrada birleştirmeyi başarsan bile aynı göstermez
Belki sırf mesleği yüzünden onu yargılayacağımı düşünüp yalan söylediyse fazla takılmam ama onun haricinde anlam veremem. Ne gereği var ki.
Valla gif çok alakasız lakin bu konularda bana kimseler yalan söyleyemez
Brad Pitt'in yakisikliligini görünce ondan başka koyacak bir şey göremedi gözlerim 😂
yo alakalı bence ama tamamen tesadüf sanırım angelina Jolie ve brad pit filmi bay bayn smith tamda soruyla alakalı film iki si sevgli evli ve ayrı kurumlarda giZli ajanlar ama bir birlerinden saklıyorlar bunu ikiside gizliyor 😊😊😊
Aaaa bak o filmin gifini kullanabilirdim =/
güzel bir film izle mutlaka izle
Kac defa izledim. s
konuyla ne alakası var dediğinde niye bir açıklma yapmadım 😄😄
Çünkü gifte ki Brad Pitt filmi Fight Club..
olabilir sonuç olarak bu adamda sevgilisine işi konusunda yalan söylemiş 😄😄😄
Hayır. S
ne hayir 😄
Bişey sorabilirmiyim
Evet?
profil resmi ni nerde çekşndin? 😕
Ayvalık/Şeytan Sofrası
manzara çok iyi 😊
Evet öyleydi :)
iyi pozda vermişsin
öldürmenin yolunu arardım onlar aynısını yapmıştı😀
Komik olur küserim😄🎈
Bende kuserdim 😄
direk yolumu bakarım.
Haklısın bu konu hassas çünkü
Doktorum deyip amele çıkması gibi mi 😒
Yani olabilir
Her türlü yalana karşıyım
Ne güzel
Çok güzel
Adam sanki uyuşturucu baronu :D
Kahkaha attim ahshhs 😂😂
Yalan iyi bir şey değil. Kalp meslek seçmiyor.
Kesinlikle öyle
Yalana yer yok ayrılırım. Ben de söylemem asla. :)
Soylemezsin 😄
yalanla başlayan ilişki yalanla biter.
Amacı neymiş sorgular gerekirse ayrilirdim
Neden böyle yapti diye dusunurum
bir ilişki de yalana yer vedirmemeye çalışırım
Konusu önemli değil, yalanın affı olmaz
isyerine gider karsisuna cikardim
Yalanı affedemem.
Helal 😍
Hayat kadını olmasında sıkıntı yok :)
Kavga çıkar
Yakışır asd 😄