Bunda yalan söyleyecek bir şey yok ki güvenim zedelenir. Küçük ya da büyük bir yalan olsun ya da olmasın daha başka çok konularda yalan söyleyeceği anlamına gelebilir.
Bu kadar basit bi konuda yalan söyleyen biri daha neler söyler neler. Bide bu er geç ortaya çıkabilecek bir konu. Demek ki karşımda bir sırtlan var. Yani mum sönene kadar günümü gün eder başka avlar bakarım düşüncesinde.. Sırtlan olmayan bunun ilerisini düşünüp ortaya çıkacak bir konuda yalan söylemez.
Haha komik :D yani yalan bu eninde sonunda ortaya çıkar. Ayrılma sebebi mi iş konusunda yalan söylemek, bence değil. Böyle birşey için yalan söylenir mi allasen, görsele çok güldüm ya 😃 Adam haklı abii hahahah
Her bir yalanın ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. Öncelikle yalan söyleyen kişi önce kendini yalan söyler. Çünkü yalan söyleyerek aslında bir bakıma kendine karşı güvenini çürütmüş olur. Kendine bu tarz bir yalan söylemeyi yakıştıran bir insanla ilişkiye devam etmem. Çünkü her hata diğer hataların getirisidir. Bir hatayı ne kadar görmezden gelirsek o hata yavaş yavaş boy göstermeye başlar. Boy göştermeden işini halletmek lazımdır.
Bu kadar zekice cevap verirse görmezden gelirdim. İlk tanıştığınızda kendine şans yaratmak için bazı hatalara düşebiliyor insanlar.. hemen kesip atmamak lazım.
Böyle bir yalana ihtiyaç duymanı ne sağladı diye sorardım başta. Sonrasında duyduğum cümlelerin dürüstlük ve içtenlikle kurulduğuna inanır, bir kez daha benzer durum yaşanmayacağına dair ışık görürsem konuşur ve konuyu kapatırım. Bunları göremezsem bitiririm.