Merhaba arkadaşlar,
Benim 8 aydır sevgili olduğum doğu sınırda uzman jandarma olarak görev yapan sevgilim var.
Şöyle de bir sorunumuz var.
O da bende yıllar önce sevgili durumlarından çookk acılar çekmiş insanlarız. 8 ay önce bir şekilde yollarımız kesişti ve sevdik birbirimizi.
Ama onun asker psikolojisimidir nedir bilmiyorum sorunları var:(
Benden vazgeçemediğini vazgeçmek istemediğini aynı zamandada bizim evlenmemizin imkansıza yakın olduğunu söylüyor.
Sebebini sorduğumda bana asker arkadaşlarının durumunu anlatıyor..
Doğuda köy evinde yapamazsın.. orada hiç dışarı çıkmaman gerek.. asosyal olacaksın dayanamazsın diyor:( bazı geceler yalnız kalacaksın dior... Vs.
Arkadaşlarının çoğunun bu durumdan boşandığını anlatıyor.. senin hayatını karartamam diyor:(
3 yıl sonra doğu görevi bitecek batıya gelecek..
Yazın nişan yapsak senin ailen 3 yıl bekletmez diyor ki ben beklerim. Bu durumlar onu çok karamsar yaptı.. böyle değildi öncesinde..
Asker olduğu için çok anlayışlı davranıyorum
Oda bunun farkında ki sürekli senin gibi birisini daha bulamam diyip duruyor.
Sık sık böyle triplere giriyor onunla konuşup biz bunları aşarız diyorum. O an hallediyoruz.
Bazen benimde kırıldığım zamanlar oluyor ama o hiç beni arayıpta gönlümü almıyor.. ona kırıldığım zamn ben aramasam aramıyor:((
İlişkimizi hep benim üzerime yıkıyor ve bunuda biliyor.
En son 10 aralıkta konuştuk beni üzdü biraz. arayıp bir özür dilese bitecek ama aramadı yine
:(( 9 gün oldu aramadı.. yine benim arayıp birşeyler yapmam gerekiyor ama nereye kadar?
Psikologa gitmesi gerektiğini defalarca söyledim ama psikologlara inanmıyor
Kendine olan özgüveni sıfır..
Bende aramamakta ısrarcıyım. Merak ediyorum arayacakmı.
Ne yapmam lazim?
Onu psikologa göndermek için nasıl ikna edebilirim?
Benim de bir onurum gururum var
Onu yalnız bırakmakta istemiorum..
Off işte durumum böyle. Kafam allak bullak:((
Benim 8 aydır sevgili olduğum doğu sınırda uzman jandarma olarak görev yapan sevgilim var.
Şöyle de bir sorunumuz var.
O da bende yıllar önce sevgili durumlarından çookk acılar çekmiş insanlarız. 8 ay önce bir şekilde yollarımız kesişti ve sevdik birbirimizi.
Ama onun asker psikolojisimidir nedir bilmiyorum sorunları var:(
Benden vazgeçemediğini vazgeçmek istemediğini aynı zamandada bizim evlenmemizin imkansıza yakın olduğunu söylüyor.
Sebebini sorduğumda bana asker arkadaşlarının durumunu anlatıyor..
Doğuda köy evinde yapamazsın.. orada hiç dışarı çıkmaman gerek.. asosyal olacaksın dayanamazsın diyor:( bazı geceler yalnız kalacaksın dior... Vs.
Arkadaşlarının çoğunun bu durumdan boşandığını anlatıyor.. senin hayatını karartamam diyor:(
3 yıl sonra doğu görevi bitecek batıya gelecek..
Yazın nişan yapsak senin ailen 3 yıl bekletmez diyor ki ben beklerim. Bu durumlar onu çok karamsar yaptı.. böyle değildi öncesinde..
Asker olduğu için çok anlayışlı davranıyorum
Oda bunun farkında ki sürekli senin gibi birisini daha bulamam diyip duruyor.
Sık sık böyle triplere giriyor onunla konuşup biz bunları aşarız diyorum. O an hallediyoruz.
Bazen benimde kırıldığım zamanlar oluyor ama o hiç beni arayıpta gönlümü almıyor.. ona kırıldığım zamn ben aramasam aramıyor:((
İlişkimizi hep benim üzerime yıkıyor ve bunuda biliyor.
En son 10 aralıkta konuştuk beni üzdü biraz. arayıp bir özür dilese bitecek ama aramadı yine
:(( 9 gün oldu aramadı.. yine benim arayıp birşeyler yapmam gerekiyor ama nereye kadar?
Psikologa gitmesi gerektiğini defalarca söyledim ama psikologlara inanmıyor
Kendine olan özgüveni sıfır..
Bende aramamakta ısrarcıyım. Merak ediyorum arayacakmı.
Ne yapmam lazim?
Onu psikologa göndermek için nasıl ikna edebilirim?
Benim de bir onurum gururum var
Onu yalnız bırakmakta istemiorum..
Off işte durumum böyle. Kafam allak bullak:((
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar