Arkadadaslar sevgilim askerde 6 aydır. Ona nasıl davranmalıyım nasıl konuşmalar yapmalıyim su 2 aydir falan sanki bni artk sevmiyor mus gibi hissediyorum bna yine eskisi gibi olsun istiyorum yardmci olun onunla nasil konusmaliyim neler demeliym :
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilimde asker bizim 36 günümüz kaldı Allah'ın izniyle yakında gelecek benden sana tavsiye olabildiğince onunla tartışmaktan kaçın dediği herşeyi yap şimdi bı kız olarak bunu soylemm ne kadar doğru bilmm ama biraz cinsel yönde ufak konuşmalar yap çok az çünkü orda seni sürekli düşünmesini hayal etmesini sağlar geldiği zaman karşında seni fazlasıyla özlemiş arzulayan bı adam goruceksin emin ol buna sonra sürekli sevdiğini söyle ona karşı hissettiğin şeyleri yaz uzun uzun mesela ona giydiğin onunda giyebileceği bı t-shirt gönder parfümünü de gönder ben sevgilime bunu yaptığım zaman bana dediği kelime şuydu sen beni bekleyerek benim için en önemli şeyi yapıyosun bundan sonra bu karşılıksız kalmaz gönderdiğin parfümü her gece yastigima sıkıp uyuyorum t-shirti giyip yıkamadan göndermiştim tenimin kokusu vardı onu bile saklıyor her sabah uyanınca senin tenin kokusunu cigerlerime doldurup öyle güne başlıyorum falan diyo hep sirinlikler yap mesela ona izle olduğunu hissettir
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir süre askeriyeye bağlı bir kurumda çalıştım mecburiyetten. İnan o psikolojiye büründükleri zaman yatılı okuldaki çocukların psikolojisine sahip oluyorlar (çatışma bölgesinde olmayanlar). :D
Kendi haline bırak, mümkün olduğunca onun aramasini bekle, sen ses etme. Arada bir ara ve kısaca onu sevdiğini ve ozledigini belirt yeter.
Eğer imkanınız varsa arada bir gidip gör.
Ve kendi haline bırak.00 Yorumla
+1 yılBu asker sevgililerinden bıktım ama yardım etmemekle kendimi suçlu hissediyorum o askerlik psikolojisi ile sivilde dinlediği müziği bile unutur disiplinli bir yer olduğu için o disiplini sanada yansıtır sabrı öğrenir aklındasın ama o disiplin etkisi ile öyle konuşuyordur nerede askerlik yapıyo
03 Yorumla
Soran+1 yılTammda niye kiziyon :)
Tekirdağ da askerlik yapıyor izne geldi 2 haftaligina 1 gun geldi sadece yanima zoruma gidiyor artik bnalma giryom- +1 yıl
Sıkıntı etme askerden gelmiş birinin kolundan çeken çok olur arkadaşları ailesi akrabaları o yüzden dir
Soran+1 yılUmarim askerlik bittikten sonra aramiza bir soğukluk girmez cok korkuyorum bu yüzden bir kac arkadasm var adam gibi askerlerini beklediler ve askerleri bittiktn sonra kizlardan ayrıldı lar
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu beklediğini hissettir ki bir bekliyenim var diye sürekli düşünsün seni
45 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler canım
Cevap sahibi+1 yıldaha xper 1 belki yardım felan etmek istersen hayır demem
Cevap sahibi+1 yılÇOK TEŞEKKÜRLER seni hiç görmedim ama sevgilin senin kıymetini bilmeli
Soran+1 yılBncede bilmeli ama bilmiyo iste :)
Cevap sahibi+1 yılinşallah bilir
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
26Cevap
Biz yakın arkadaşımı yazın askere gönderdik daha 1 hafta oldu geleli kuzu gibi çocuk resmen sinir stres sahibi olmuş , psikolojik olarak çökmüş durumda zordur askerlik adam olmak daha da zordur yapman gereken sıkmadan, üzerine gitmeden tatlı ve sakin bir biçimde onunla konuşmak onu anladığını ve onun yanında olduğun mesajını vermek
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler haklsn
+1 yılşu an bende askerim ve pskolojikmen adamin afedersin opuyolar bak her an emir altindasin ve rutbeliye bise diyemedigi icin sonuc olarak ya arkadaslarina ya sana patlar anlayisli ol her dk tartisma ki o seni cok kiska acaktr en başta sennozgursun o ise tutuklu anladn mi empati kur ve tartışma diger konularda da biraz esnek fakat tamamen de rahat olmaa derim bu benım dusuncem :)
04 Yorumla
Soran+1 yılDiger konular derken rahat olma diyosun ya. Bide cok haklisin kotu bir huyum var benim de o bna 1 söyle se bn bin söylüyorm ama bazi konulardada alttan alıyorm tabi ki
- +1 yıl
Diger konular iste hertürlü umarım duzelir :)
- +1 yıl
Allah razı olsun kardeşim :) nerde yaptn?
onu kadar çok sevdiği her fırsatta söyle ve belli et. yanında ol hep onu özlediğini söyle. 6 ay çocuğu beklemişsin bırakmayacaktır seni. belki kafası bozuktur aklına bir şey takılıyordur. onu çözmek sana kalmış
00 Yorumla
+1 yılOzlediğini sevdğini dile getir. Uzaktayken sanki yanındaymışın gibi. Alttan al onu onunda yaşadkları kolay birşey değil. Ustune titre mesla. Sen kendinden butun vefakarlığı yap. Gelince çıkartırsın acısını :)
12 Yorumla
Soran+1 yılCok üstune titreyince cok deger verince sklr kcar diyolr ya ypmiyorum o benim le ilgiln mi yo bn niye bu dediklerinizi yapaym
- +1 yıl
Ozaman sende kaçan kovalanırmış mhbbtini yap
Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kendi haline bırak onu... Askerlik erkekler için zor bir deneyimdir. Duygularda sıkça değişiklikler olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılHep kendi haline birakiyoruz zaten.
Askerlik bittiktn sonra daha kötü olacak biliyorum
Soran+1 yılYa bilmiyorum cok anlamsız duygular icindeyim pek duygularini ifade etmiyo bunn yuzunden cok tartistik seni cok seviyorum diyo ama pek belli etmiyor bnde cok belli edenbi insnim ve cok seviyorum ayrlmm
Soran+1 yılPeki teşekkürler inş beklediğime deger
+1 yılHoş bayan askerliğin en temel kuralıdır tüfeğine sevgkline sarıldığın gibi sarıl senle tel de konuştuğu zaman stresini almaya bak onla bir kitap okuduğun gibi davran vatan aşkı sevdiklerimizden önce gelir
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler haklısn
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. birbirinize uzak olmanızdan kaynaklanıyor bu hissiyat. orası farklı bir yer insan askerliğin son zamanlarında sivil hayatı unutacak gibi oluyor. sen elinden geleni yap ve bu hislerini belli etme ve sakın onu oradayken terketme.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa o beni askerlik bittktn sonra terkederse nolck
Ben evlendim ayrıldım çok erken evlendim askerden önce sonra ayrıldık askerligim bitmeden :(
04 Yorumla
Soran+1 yılÜzuldum boyle olmasi daha zor peki isteyerek mi ayrldn.
Soran+1 yılHmm
Nasıl bişr denk gelmedir yaaa
Bazıalrı da Askerdeyken Terk ediliyor Adamalr kafayı yiyor yazık
bir de böyleleri var... l*n bana kesin Odun biri denk gelecek =(01 Yorumla
Soran+1 yılVar ya aslnda terk etcez o zamn kıymete bincez simdi ya nasilsa bekliyor bide guveniyo ona asla yanlis yapmicagmi biliyo
+1 yılaskerliğin evrelerini bir geçsin yavaş yavaş orda ne durumda bilen kendisi
00 Yorumla
+1 yılaynı durumdayim tek şey onu beklemk ve bekledigini hissetrimek emin ol işey yaricam
00 Yorumla
+1 yılAhh tatlim bende ayni durumun icindeyim, inan ki benimde hic bir fikrim yok! Surekli tartisiyoruz bos yerde...
Nerde askerlik yapiyor?014 Yorumla
Soran+1 yılTekirdağ da tatlim biz kizlar hep böyle cekicekmiyiz. Bizde insaniz bunlma giriyorum artk
- +1 yıl
Cok haklisin canim ya benim sabrimda kalmadi artik cok zor seyler yasadik ve atlatik ama genede biseyler oluyor. Fazla soguk degil ama cok tartisiyoruz :(
Soran+1 yılHangi konularda tartışıyrsunuz cok ozel degil se
- +1 yıl
Bana bir mesaj ata bilirmisin burda? Ozmn anlatirim sana hem kiz kiza konusuruz ztn en iyi biz anlariz birbirimizi
Soran+1 yılCanm bn yeniyim 2+ puanda olman gerekiyor mesaj atamiyom npcm
Soran+1 yılTakip et e bastim ii olurdu kiz kizs konussak
- +1 yıl
Bende takip ettim seni, bana bir mesaj yolla bilirmisin? ben yapmaya calisiyorum ama olmuyor
Soran+1 yılBnde yapıyorum ama olmuyo kizlar soruyoda arama falan var mı isimim sebramgediya gizli kullanici oldugum icin medaj atamazsn bnde atamyom
- +1 yıl
Canim isimini buldum ama xper 2 olmamiz lazim yoksa olmuyormus ya, baska biseyin yokmu? baska yerde yazim sana
Soran+1 yılNasl baska bişey in xper 2 nasıl olcz
- +1 yıl
Valla bende bilmiyorum burada yeniyim
Yani kik, facebook, ya da baska bseyin yok mu onu demek istedim?
Soran+1 yılVar gurbet yenigün ekle tatlim ismin soyismini sole bn ekliyim ya da
- +1 yıl
Tatlim seni buldumda eklemiyor kendini gizlemissin onu duzelte bilirmisin
Soran+1 yılYok canım acik üstumde lacivertli bir gomlek var ve siywh ceket var sen ismini falan soyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende armak istemiyordum askerdeydken sevgilimi çok canımı sıkılıyordu konustuktan sonra cunku sureklı aglıyordu. Askerdeykende beni aldatmış zaten. ağlıyor dedigim saçma sapan konular yüzünden.
010 Yorumla
Soran+1 yılO asker diye kulagina laf gitnesin diye kiz arkadaslarimla bile gezmiyorum disariya cikmiyorum hep evdeyim sadece o gittiginde aglmistim bidaha aglamadm birsuru skntm var hic birini anlatmyorum ona bizeekide pskoloji ama
Cevap sahibi+1 yıl4 saat nobet 2 saat uykuyla saat 5.30 da kalkp akşam 8 e kadar ayaktamı bekliyorsun sen?
Cevap sahibi+1 yılkendı yaşıtlarından emır alıyor. yat kalk surun rahat hazır ol saga son sola don ggunde 20 tane iştima yemekler berbat?
Cevap sahibi+1 yılannemı babamı aramaya vakıt bulamıyordum. bben
Soran+1 yılEvet haklısın sende ama ne bilim bnden kopar diye cok korkuyorum birkac arkadasm var sevgililer i askerligi bittiktn sonra onlari terketti
Cevap sahibi+1 yılvalla askerden geldikten sonra senı beklettigi icin anca karaktersiz olur başka bişey olmaz..
Cevap sahibi+1 yılbırakırsa seni yanı oda onun karakterinin zayıflıgını goster. r
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ler
Cevap sahibi+1 yılrica ediyorum. yardımcı olamadıgımı dusundum. Biraz kaba yazarım. Özür dilerim.
Soran+1 yılYok oldun teşekkür ederim
+1 yılOna özlem duydugunu hissettir guzel seyler soyle ustune gidip baski yapip bunaltma orada ne gibi zorluklarla ugrasiyo ustune sended araltma sık konusmayin birbirinixi ozleyin gelince sama anlatacağı cok seyi olsun
00 YorumlaOnu mutlu et guzel seylerden konus onu guldur eksikligini hissetmesin zaten bedenen uzaksiniz ama kalben uzak olma en onemlisidr bu sanki yanindaymissin gibi hissettir ona sıkıntili olsanda belli etme onu sıkacak konulardanda bahsetme
00 Yorumla
+1 yıl12 ay uzun dilini kısa tut zincirle gelince bırakırsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılElimizde degil herseyi yaparz ama dilimizi tutamyz :)
- +1 yıl
Hayır işte adama herşeyi yap ama dilini tut :)
Askerlik psikolojisi farklıdır, o yüzden çok iyi davran :) Hep alttan al.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyor m hep sabrediyorum ama bndede guc klmadi artk
Soran+1 yılPeki cok tesekkur
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahahahah :D Canım senlik bir durum yok. Senin yüzünden değil :D Yemeklerine şap atıyorlar onların :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
sevgilin şu an tam bir abaza olmuş durumda bunu değerlendirebilirsin, onu telefonda tahrik et kendini arzulattır.
00 Yorumla
+1 yılona ufak iç çamisirlarini yolla bu onu mutlu etcekdir :) sdfsad
03 Yorumla
Soran+1 yılSaçmlyosun
- +1 yıl
Tabikide sacmaliyorum ne yapa bilceksin. Kendini ezdirmeden onunla empati kurcaksin askerlik demesi kolay ama yapılmasi zor piskoloji bozuyorlar orda. Ama kendinide ezdirme yüz bulmasin
Soran+1 yılPeki teşekkürler
onu rahat bırak şu an vatan aşkını öğrendi şu an çok gururlu üstüne gitme seni sevmediğinden değil tavırları :)
05 Yorumla
Soran+1 yılUmarm öyle dir tesekkur ler :)
Soran+1 yılTeşekkür ler sevmediginden degil dediniz ya umarm seviyodr cunki bn cok seviyorum herseyi goze aldm onun icin :)
Soran+1 yılTeşekkürler cok iisiniz :)
normal davran özlüyom falan de gelince evleniriz de
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Tinlama boşver askerde iken ilgiye ihtiyaç duyar gelince tekmeyi atar :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEgerke biraz gurur varsa ypmaz bizim aileler faln tanisti herkes biliyo biraz taniyosam yapmaz ya da ins diyelim. Simdi sen boyle dedin ya cok kotu aklma takilck cok kotusn
askerlik mi aklıma telefonda sabahladığım geliyor. anla işte
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim :) nden telefon la sabahliyon
Gizli Üye(36-45)+1 yılO şuanda çok berbat bir psikolojisi içinde ne dersr yap bence
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapym
Cevap sahibi+1 yılOraya gitme bunla gezme burada durma triplerini diyorum riayet et
Soran+1 yılBn her dedigini yapıyorm onun hic biyere gitmiyorm takilabilecegm biyerlere gidecegim bir kiz arkadsn bile yok sayesinde nereye gidrsm annmle
şu an durum nasıl benimde sevgilim yeni gidecek askere
00 Yorumlaiyi davran ona orda ıyı davranmıyorlar :)
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
mektup yolla ıcınde fotolarının oldugu
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel fikir
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlıngan olabilir fazla üstüne gitme
00 Yorumla Onu Bırakmayacağını hissettir bence
00 Yorumla
+1 yılVeri ver bir gece her şey rayına girer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnu anlamalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılBn onu anlyorum ama o bni anlmiyo
+1 yılSevgilin geldimi askerden
00 YorumlaGüzel fotolarini yolla:)
00 Yorumla
+1 yılgelince sevicektir
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim
Olabildiğince narin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani