Çok kötü hissediyorum... Değer mi?

Üniversite bitirmiş, iyi bir işi olan güzel bir kızım. Ailem orta gelirli, 2 katlı bir evimiz var ama mahalle olarak elit bir mahallede değil. normal bir yerde... 5 yıllık sevgilim dün ailesiyle bize tanışmaya geldi. Babası Prof. Doktor. Annesi hemşire. Benim ise babamın kamyoneti var, ev yıkımı yapıyorlar ve o yıkımlardan çıkan madenleri satıyorlar. Annem de ev hanımı. Bize geldiler ne iş yapıyorsunuz diye sordular. Babam emekliyim dedi. Şimdi napıyorsunuz diye sordular, hurdacılık getir götür işleri dedi... Sevgilimin 2 kardeşi de gülümsedi dalga geçer gibi... Bu durum utanılacak bir şey mi? Babam hurdacıyım dedi diye tüm hevesim gittti, kendimi çok kötü hissettim... Evimizle alakalı da temeli sağlammı vs diye sorular sorulunca, sevgilime bizi kendinize denk mi görmediniz dedim... çünkü genel imajları tepeden bakmak gibiydi (sevgilim hariç) sevgilim de bana ben seninle evlenicem biz de yokluk gördük böyle şeyler yüzünden tatsızlık çıkarma dedi. Ben ne yapmalıyım? Babam emekliyim diyip geçiştirmediği için nerdeyse ondan nefret edecek duruma geldim.. Kendimi rezil olmuş, ezik biri olarak hissediyorum. Kimseye de anlatamıyorum derdimi. Bir yorum yapar mısınız durumla ilgili?
Çok kötü hissediyorum... Değer mi?