neden ben mesaj atmadan o atmaz neden bana hic ilgi göstermiyor neden umrunda değilmişm gibi davranıyor hani seveni ariyordunuz la kızlar seven deger veren insan size geldiğinde neden böyle davraniyorsunuz ulan nasil. bir sevgili bu insan bir sevgisini hissetirir be bir seviyor belirtisi göster zalımın kızı
Cevabın nedir?
+1 yılAynısı benimde başıma geldi. Sana istediğin değeri vermeyip istediğin ilgiyi göstermeyen kızdan vazgeç. İnan ki değmiyor.
Bak şu taktiği uygula, çok işe yarıyor. Bu 2 gün bu kıza şu ana kadar gösterdiğinden biraz daha fazla ilgi göster. Bu kızın poposunu iyice kaldır. 2 gün sonra birden bire bu kızı umursamayı tamamıyla bırak. Bu kıza hiç mesaj atma, arama, kızı tamamıyla görmezlikten gel. Bir yerde karşılaştığınızda kızı görmezlikten gel, kız orada yokmuş gibi davran, kızla gözgöze gelme. 1-2 ay kadar böyle yaparak sabret. Kız senden bu değişimi görünce her ne kadar sana belli etmese de şaşıracak. Bir süre yine peşinden koşmanı bekleyecek. Burada senin sabredip ona adım atmaman çok önemli. En fazla 2 ay kadar sonra bu kız senin eksikliğini anlayıp senin peşinden koşmaya başlayacak.05 Yorumla- +1 yıl
@Elapory Karşındaki erkek sana değer veriyorsa, seni kaybetmekten çekiniyorsa, bir yerde onun için bir anlamın varsa, bu taktik erkek için de uygulanabilir.
- +1 yıl
deniyecem bunu bakalim sonuc ne olacak
- +1 yıl
Yine de bu taktik işe yarayabilir. Seninle arkadaş kalmak için çabalamaya başlayacaktır. Arkadaş olmanız için senin ilgini çekmeye çalışacaktır.
En İyi Cevaplar
Bak dediklerimi yap onun canı yanar değerlenirsin ozaman... Sabah günaydın akşam iyi geceler yaz alıştır mesaj at... Messjlarını okumak için sabırsızlansın klişe şeyler yazma ve emoji kullan 1,2 hafta sonra mesaj atma hiç kes bir anda her şeyi ruhsal olarak bir boşluk hissedecektir yalnız hissedecek aklı sende olacak senin onun hayatındaki boşluğunu hissedecek oda sana daha güzel davranacaktır... Geri dönerse eskisi gibi değil ilişkinizin kontrolünü sen al ele farklı davran😎
12 Yorumla- +1 yıl
eyvallah reis yapicam bunu deniycem bunu inşallah dedigin gibi olur
ben de zamanında çok sordum neden neden diye ama sorma sonu hep hüsran
014 Yorumla- +1 yıl
herseyin hayırlısi olmadi bir sigara yakar mutluluklar dileriz yapacak bisey yok adam gibi sevdik biz ama onlar o sevginin degerini bilmezlerse orasida onlara kalmş bisey yollari bahtlari açık olsun
- +1 yıl
geri döndükleri zamanda kapalı kapılari görmeyede razilar demekki
- +1 yıl
geldikleri yere gitsinler zamanında o kapılar sonuna kadar açıktı onlara girmediler simdi iş işten geçmiş çektirdiğin kadar acı çektirdin tekrar geri dönmeye hakkin yok senin bikere gitmekle herseyi bitirdin zaten ne olduda geri döndün sevemedimi kimse benim seni sevdigim gibi olmaz işte nerden geldiysen oraya git diyecen ozman istedikleri kadar zorlasinlar kalp kırıldı bikere kapandı bikere o defter yaptikarinn cezasni cekme vakti
- +1 yıl
peki sen ne yapıyorsun tamammi diyorsun yoksa asla olmaz mı diyorsun
- +1 yıl
iyi yapıyorsun tekrardan ayni acıları yaşamaya gerek yok herkes yaptıklarının bedelini cekmeli
- +1 yıl
ben daha bunu hiç yasamadim allah yasattirmasinda benden gitmesin gidersede kapıma gelmesin :)
- +1 yıl
Inşallah hayırlı geceler allah rahatlik versin :)
Demek ki sevmiyor, ayrıl sende neden kendini sıkıntıya sokuyorsun?
18 Yorumla- +1 yıl
bende belki sever diye bekliyorum ama cok acı veriyor bu durum sizce severmi
- +1 yıl
işte kendimi cok ezdirdigimide biliyorum ilk defa bir insana karsi bukadar güçsüz oldum sevgisine muhtac oldum bu acı yedi bitirdi beni konusacam diyorum ama korkuyorum ya tamamen kaybedersem diye ama bu şekilde de cok acı.. sever belki diye umut ediyorum bekliyorum çabalıyorum allahtan tek dilegim bu
- +1 yıl
bilmiyorum valla haklsn ama katılıyorum simdi bende onun gibi yapacam o bana nasilsa bende ona öyle olacam bakalim tepkisi ne olacak artik okadar ilgide gostermiycem fazla
- +1 yıl
saol allah razı olsun yorumlarin icin tesekkur ederim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
5Cevap
+1 yılKardeşim seninki zoru oynuyor sende atmicaksin araniza soğukluk girecek eğer seni kaybetmek istemiyorsa artik aramaya o başlicaktir. Yine takmiyorsa ayril gitsin boşa kürek çekmek demek.
11 Yorumla- +1 yıl
Denedim bunu geldi bana ne oluyor diye sordu falan durumu toparladi sonra yine başladı
+1 yılBize diyeceğine ona de ve sonuca ulaş. Böyle ilişki olmaz.
13 Yorumla- +1 yıl
ya tamamen kaybedersem diye korkuyorum belki bana öyle geliyodur diye düşünüyorum ama galiba kendimi kandiriyorum
- +1 yıl
Korkunun ecele faydası yok derler ya. Öyle bir şey bu da işte. Korkarak yaşama zaten bu tek taraflı ilişkiye dönmüş. En fazla hayatında bir gemi yakarsın.
- +1 yıl
bilmiyorum reis valla zor ya cok zor bir durum
Çağır kimse bu kız konuşcam sana mesaj atsın 😀
119 Yorumla- +1 yıl
ah be icinden gelerek mesaj atmiycaksa atmasn be ben bedenini falan degil kalbini istiyorum onun onun kalbini kazanmak istiyorum ama o böyle yaparak acı cektiriyor bana sevmiyorsan söyle yoluma bakayim benimlesin hic ilgi göstermiyorsun
- +1 yıl
Ya ben ona ilginin kralını gösteriyorum o bunun cok cokfarkinda onu deli gibi sevdigimide ben ona bukadar ilgiliyken o neden oyle degil sence sevmiyormu kendimimi kandiriyorum
- +1 yıl
e neden benimle o zman hani amacı ne benden yiyor desek asla öyle bir hareketi olmadi amac ne yani
- +1 yıl
deme öyle be
- +1 yıl
ozaman diyecek yapacak hicbisey yok kendisi bilir bende artik onun gibi davranirm elimden geleni yaptım onu adam gibi sevdim deger verdim kırmadım bu satten sonra onun gibi yaparim inceldigi yerden kopsun benimde bir gururum var be
- +1 yıl
işte bu bana acı veren bu zaten nasil sevgilisn ya allah. belami. versinki cok seviyorum. onu en ufak bir yanlış hareketim olmadi. kiracak incitecek bir . kelimem olmadi hep mutlu. etmeye çalışıyorum onun hakkinda gram kötü düşünceye sahip olmadm tertemiz kalbimle seviyorum bana 1 adim gelse ben 10 adim giderim ama sevgime karşılık alamayinca iste. sonu böyle acı verici oluyor
- +1 yıl
görüyor zaten bunun cok cok farkinda o benim onu deli gibi sevdigimi cok iyi biliyor emin yani ama dedigin gibi olmuyorsa zorlamanin bir anlami yok acısı bana oluyor kendimi yipratiyorum nediyim allah herkesin gönlüne göre versin benim vicdanım rahat yani adam gibi sevdim tek istedigim sevmiyorsa söylesin gideyim en azindan
- +1 yıl
bir kac defa söyledim hani belli ettim ona o hep seviyorum diyor iki güzel kelime yapıyor uzun ve guzel mesajlar yazıyor bir kac dakikada olsa mutlu ediyor beni o mesaji sonra yine eskisi gibi oluyor yine umursamaz tavırlar mesajlara kisa kisa cevaplar ben konu acmak icin cabalarken o. kisa kesiyor
- +1 yıl
kullanılıyor gibi hissediyorum kendimi acaba com safmıyım diye düşünüyorum
- +1 yıl
amin allah hepimize daha iyisini nasip. etsin bizi seven deger veren insanlarla karşılaştırsın bakalm ilgi gostermiycem ne olacak ne diyecek bakalm
Seviyorsanız siz atın kız haklı ben olsam bende ilk atmam
01 Yorumla- +1 yıl
ya mesele ilk atmak degil mesaj bile degil cok ilgisiz davraniyor sevgisini hissetirmiyor bana bir hissetrsin sevgini 7 24 mesaj atmaya raziyim koymaz
Zalıın kızı naz yapıyor
21 Yorumla- +1 yıl
egerki nazsa eyvallah nazını çekerim sorun degil ama böyle davranarak artik onun beni sevmedigini düşünüyorum
+1 yılArkadaş sitede mi asdfssd
03 Yorumla- +1 yıl
yok yaw içimi buraya döküyorum ben ona söyleyemem bunları ama harbi canımı cok sıkıyor artik. bu durum neden hep. ben
- +1 yıl
Anladım ben bölmeyim o zaman siz rahat rahat dökün
- +1 yıl
sorun değil benim durumumda olan var mı diye merak ediyorum varsa ne yapılabilir bu durumda diye çözüm ariyordum
+1 yıltakmiyordur konustugu baska biri vardir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. Sevse her dakika mesaj atar sana
00 Yorumla
+1 yılAynen bende soruyorum nedenn?
08 Yorumla- +1 yıl
yorumlara bakınca sevmiyor kanitina variyoruz inşallah öyle değildir
- +1 yıl
Öyledir öyle kendinden yola çık seviyorsun her an konuşmak istiyorsun dimi ? Demekki sevse o da her an konuşmak isterdi geç olmadan ayrıl Ama ilgisizsin diye ayrılıyorum deme sevmiyorsun diye ayrılıyorum de
- +1 yıl
seviyorum diyor bende saf gibi inanıyorum işte var mı . benim gibileri be cidden hani aslinda oyle biri değilim ama bu kiz beni cok kötü yaptı kendimi kandirarak devam ediyorum bu ilişkiye ya ilerde belki severse diyorum ama olavak gibi görünmüyor bakalm sabahtan beri mesaj atmadim oda yazmadi bakalim atacakmi
- +1 yıl
Yıllarca bekledim böyle bende mahvettim. kendimi yapmaa
- +1 yıl
çok acı veriyor ama be hic bukadar güçsüz hissetmemiştim kendimi birisine karşı
- +1 yıl
Verir anlıyorum belkide hiç geçmeyecek. . ne kadardır birliktesiniz
- +1 yıl
1 sene oldu
- +1 yıl
Valla. arkdasim senin için en doğru karar ayrılmak olur boşa bekleme
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bazı kızlar atmıyor dostum
05 Yorumla- +1 yıl
evet söyledi
Sevene deger verilmiyor galiba
01 Yorumla- +1 yıl
galiba öyle
Zalımın kızı işte ne bekleyebilirsinki ondan :-)
00 YorumlaDuy bu garibanın sesini be ablam
04 Yorumla- +1 yıl
duymuyor be duymuyor cok sevdigimi biliyor kaçıyor kacan kovalanir hesabi ama yeter lan valla yeter biraz ilgi göster la sen bir adim gel ben sana 10 böyle davranarak sogutuyor kendinden
- +1 yıl
zor kardrsim valla cok zor cok koyuyor bu hareketleri kaybetmekte istemiyorum böylede acı veriyor bana ne yapicam bilmiyorum
Mesaj atsa daha çok üzüleceksin emin ol
06 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
nasil yani
- +1 yıl
nasil olacak peki ne yapaym şimdi ben
- +1 yıl
öyle yapicam baska caresi yok sonucu ne olursa olsun artik oyle yapicam yanimdayken acı veriyorsa yanim da olmamasi daha iyi
+1 yılÜzüldüm bak şimdi
01 Yorumla- +1 yıl
ben hergün üzülüyorum yedi bitirdi bu aci beni artik sevgim nefrete dönüşüyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılHah iste ayni sorun... gicik oluyorum...
011 Yorumla- +1 yıl
sendemi ayni durumdasn başkan
Cevap sahibi+1 yılHe ya... bir yola getiriyim.. surundurcem.. az kaldi
- +1 yıl
nasil yola getirecn baskan varsa bir formülü banada soylermisin allah için ikimizde ayni acıyı sorunu Yaşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılTaktik her zaman belli ve onaylidir.. once pesinden kos ilgi goster kalbine gir... sonra biraz arama ara ver.. o geri gelir... iste o zaman... kopek oluyolar
- +1 yıl
bende öyle tahmin ediyorum guzellikten anlamiyorlar demekki
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi... seveni s. kerler...
S. meni severler. Bu isler boyle
Cevap sahibi+1 yılS. keni severler diyecektim
- +1 yıl
bu lafin doğruluğuna artik yüzde yüz eminim sevmiycem artik bende onun istedigi gibi birisi olucam bakalim ozman ne yapacak
Cevap sahibi+1 yılDene gor hocam.. tecrubeyle sabit
- +1 yıl
eyvallah baskan saolasin dediklerin cok doğru
Cevap sahibi+1 yılBasarilar hocam
Baskasindan hoslaniyodur artik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. utangaç kız belki
00 YorumlaO senin sanssizligin
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı