Nisanliligimda kaynanalik yapan annesi beni koruyamayan nisanlim kafam çok karışık ne yapmaliyim?

Arkadaşlar biz 2 yıldır nisanliyiz sevdiğim adamla. Bu zamana kadar ailem hiç sevdiğim adamı ezmedi saygılı davrandi. Nisanlimin ailesi için aynı şeyi diyemeyeceğim. Ilk yılı abileri bu yıl ise annesiyle basim dertte. Beni hiç koruyamadi bu zamana kadar. Kendisi başka şehirde çalışıyor annesi yanina gitti kalmaya. Sevdiğim adam dolandirildi parasının yarısı kredi borcuna gidiyor yarısı ile evi gecindiriyorm. Geçen gün konuşuyorduk dedim annen artık geri dönsün buraya sende karakolda kal (kendisi astsubay) hem böylece kredi borcuna odersun tüm paranı iki katı odersen bir yılda biter iki yılda bitecek borç dedim biz evlenicez paraya ihtiyacımız var dedim. Nisanlimda dedi annemi gonderemem bende tamam dedim mecburen. Annesi bizim telefondaki bu konusmalarimizi duymuş hemen tepki göstermiş yanında kalıyorum diye karnı mi ağrıdı demiş bende bir gün sonra dayanamadım üzülmesin diye izah etmek istedim 6 defa aradım açmadı. Nisanlima dedim konuşmuş annesiyle kadın yinede inanmamış. Neden telefonu acmadin diye sormuş annesi de kimseyle konuşmadım o gün demiş nisanlim sonra arasaydin demiş annesi büyükler aramaz demiş. Annesinin benden özür dilemesi gerekmiyor mu? Kendi annem dedi eğer senden özür dilemezse ve sen ararsan annesini sana sütümü helal etmem. Ben nisanlimin beni koruyamayan biri olduğuna ve ana kuzusu olduğuna karar kıldım
Nisanliligimda kaynanalik yapan annesi beni koruyamayan nisanlim kafam çok karışık ne yapmaliyim?