+1 yılBence sürekli cinsellik düşünen ya da sevgili değiştiren insanlar kalitesiz değildir. Hani insanların kontrol edemediği abartılı kusurları olabilir. Benim için kalitesiz insan başkalarını yargılayandır, insanları inciten ve haddini bilmeyendir. İnsanları ellerinde olmayan sebeplerden dolayı rencide eden, özür dilemesini bilmeyen, güçsüzün canını yakan, ve diğerlerini aşağılayandır.
01 Yorumla- +1 yıl
sevgili yapınca cinselliğin düşünmesi normalleşmesi ayrı bir hata ben aşçıyım geçen gün yemek yaparken keşke yanımda biri olsaydı dedim elimde malzeme yoktu bende bu yemeği yaptım mesela kadınlar için
NOT (YEMEĞİ GÖRMEK İSTİYORSAN PROFİL VE KAPAK FOTOMA BAK VE KAHKAHA AT)☺☺☺
En İyi Cevaplar
erkekler
sürekli hayatları cinsellik üzerine kuruluysa
bir kıza sevgili değil de o.. gözü ile bakıyorsa
sürekli kötü şekilde hitap edip kızın gururunu hiçe sayıyorsa
en önemlisi saygı denen şeyi sadece kendine sayıyorsa
sürekli sevgilim yok havasında olup ama kıza göz açtırmıyorsa kalitesizdir.00 Yorumla
Herkese yüz verip mavi boncuk dağıtan ve sevgilisi olsun olmasın bunun devamını getiren her kız/erkek karaktersizdir. Bunu son zamanlarda çapkınlık olarak nitelendirenleri gördüm; akıllarına limon sıkayım onların buradan da. Sadakatsizlik, açıkça karaktersizliktir bu...
00 Yorumla
+1 yılEdepsiz sevgilisi mevkilisi ile sevişen kızlar
Cinsellik vs yaşayan kızlar hepsi beş kuruşluk kızdır...
@en güzel en pırlanta dediğim kız edepli terbiyeli nefsine düşmemiş tertemiz pırlanta kızdır bu kız kimse o pırlanta..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılBir aşçı olarak yemek yaparken yolda yürürken bile aklıma cinsellik geliyor kendi başıma yaptığım yemekler bile çok komik ve eğlenceli cinselliği aklımdan geçeni komedi olarak gördüğümden olabilir bu beni kalitesiz yapmaz
NOT (GEÇEN YAPTIĞIM YEMEK PROFİL YA DA KAPAK FOTOMA BAKIN KAHKAHA ATARSINIZ) bu özel yemekte dana testis ve yumurtalarını kullandım hayal gücü nelere kadir☺☺☺☺☺018 Yorumla- +1 yıl
@Blueone Teşekkürler amacıma ulaştım trollendiniz yemeği ben yapmamıştım öyle bir şey yok
abazanda değilim amaç gülmek eğlenmek değilmi yani ben terörist bombacı diye yazsaydım teröristmi olurdum yani çok saçma her halde 14 yaşındasın kafan basmıyor hiç bir abazan 31 çekmece devam diye hesap açıp öyle profil resmi koymaz olabildiğince cool davranır ve etrafınıda kandıracak kız arar ve onunla yüz yüze gelmeden ses tonundan bile abazan olduğu anlaşılır bende onun tam tersini yaptım sana abi tavsiyesi ben ve 30 yaş üstü erkekler abazan değildir ama. eğlenmek TROLLENDİN SENİ GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM ☺☺☺ - +1 yıl
- +1 yıl
Birincisi abazanlar cool falan değildir her şeyi sexe bağlar. Nicklerine böyle isimler verebilirler. Tanıdıklarım var oradan biliyorum. Sevmek kelimesinin tanımını yapamazlar çünkü kadın deyince akıllarına kadının dudakları, göğüsleri, kalçası gelir, kadını seks objesi olarak görürler. Kadın görünce akıllarına yatak gelir
- +1 yıl
ya da yorulma ben sana tanımını yapayım abazanlık daha çok erkeklerde testesteron hormonunu fazla olduğu için artan 14 21 yaş olan bir olaydır
kadınlar dünyanın en güzel varlıklarıdır her halde bunu inkar etmek delilktir
fakat bunu günümüzde yapan bir çok kadın var bikini dekolte iç çamaşırları topuklu ayakkabılar giymek ve bunu kendi güzelliği için yaptığını söylemek ve aynadan kendini bakınca kendinen etkilenmek her halde en büyük abazanlıktır ilk önce kadınlar hanım hanımcık olacak sonra erkekler hizaya girerler sen merak etme - +1 yıl
ve erkeklerin dekoltelerine bakmasından kendini yiyecek olarak hissetmekten gözlerle süzülmekten aşırı derecede zevk alan kadınlar var peki buna ne diyeceksin
- +1 yıl
yani tahrik olmasa taciz olmaz yani sıcaklık olmadan buz erimez sıcağın olmadığı yerde buz hep buzdur
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
sorduğum soruyu cevapla neden erkekler evlendikten sonra rahat bir şekilde seni seviyorum diyemez biliyormusun?
- +1 yıl
senin yerine ben cevaplıyim acı ama gerçek erkek evliliğe kadar cinsellikle hiç alakası yoktur gerek dini sebebler gerek ise yanlış olduğunu düşündüğü için erkeklerin sevmesi için 100 de 60 cinselliğin olması gerekir cinselliği yaşaması gerekir ve kadın ona soğuk davrandığı zaman öz güveni düşer sevilmediğini düşünür vs en önemlisi erkeklerin çoğu düzenli bir cinsel yaşam ve çocuk sahibi olmak için evlenirler kadınlar aşık olup mutlu yuva kurmak için ve bir erkek ancak cinsellikten sonra seni seviyorum diyebilir çünkü cinsellik sevmenin en yüksek boyutudur
- +1 yıl
@Blueone https://www.youtube.com/watch?v=VIkMVYN5PEs psikolog doktor zafer akıncı biraz izle öğren
+1 yılIradesini kullanamamasi ciddiyetsiz olmasi prensipsiz olmasi sorumsuz olmasi surekli azıcık yuz bulunca lackalasmasi eline ayağına yapisacak derecede onune gelene hayran olmasi ve aşağılık kompleksinde olmasi idealist olmamasi her konuda kararsız olmasi. Maymun istahli veya ayrangonullu olmasi amaaan ne sinir karakterler var hakkaten yazarken bile sinirlendim :D
00 YorumlaSenin gibi dünyadan ve gerçeklerden bir haber insanlar kalitesizdir mesela, evet katılıyorum cinsellik amacıyla kendini küçük düşüren kalitesizdir ama senin kime abaza kime kaliteli olarak baktığın tam bir muamma, kriterin yok, olsa da yanıltıcı kriterler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGiyim tarzı çok önemli neden dersen şöyle şimdi kendi güzelliğini ortaya koymayıp vücudunun farklı yerlerini göstererek ilgi çekmek ister bu kız türü benim gözümde çok kalitesiz görünür. Aynı şekilde her zaman sevgili değiştirmesi vs
00 Yorumla
+1 yılŞöyle ki bunu kendine hakaret olarak değerlendirme kendin kaliteli olursan karşında da genelde kalite görürsün böylece herkezin kalitesini ölçmene tartmana gerek kalmaz başlığında da belli oldugu gibi çizgilerin var zaten onları koru kalanına aldırma
00 Yorumla
+1 yılKalitesiz olanı göstermek için ilk kaliteli olmanı görmek gerek. Kaliteli insan kaldığına inanmıyorum. Varsa da 'hakiki' şairlerdir anca. Yüreği yumuşamamış adamda kalite olmaz.
00 Yorumla
+1 yılSadece yaşamaya odaklanmış insanlar amaçsız insanlar nefes alsın yeter potansiyeli taşıyan insanlar konuşmayı bilmeyen insanlar "Kalitesiz" insanlardır.
00 Yorumla
+1 yılKalite degişkendir deger yargına gore şekillenir ya da toplumun sana dayattıklarıyla ya da farkına varmadan medyanın sana verdiği mesajlarla bir algı olusturursun. Göze ya da kulağa ya da diğer duyulara hoş gelmeyenleri kalitesiz bulmamız mümkün
00 YorumlaÜslup en büyük göstergedir.
Munazara ile munakasayi ayirt edemeyen insan kalitesizdir. Haddini bilmeyen, gereksiz samimiyet kuran, herkes gözümde kalitesizdir.00 Yorumla
+1 yıl@bearpimo bana yazacak başka bişey bırakmamışsın, çok doğru kelimeler👍Bunlar insanların kalitesizliğini belirten özellikler
00 Yorumla
+1 yılAbazalik durumu jalite gostergesi degildir veya her hafta sevgili degistiren kizlar filan. Bence kalite baska biseydir. Tam tanimini yapamasam da oturusuyla kalkmasiyla konusmasiyla tavriyla hitabetiyle ne bilim böyle bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. bir insanın gülüşünden terbiyesini, neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evli olduğunu bile bile bir erkekten hoşlanıyorum deyip onunla birlikte olması ve yalan söylemesi
00 Yorumla
+1 yılSürekli şu erkek benim bu erkeğe aşığım diye kız tipi
00 Yorumla
+1 yılLabuali olması. Olur olmadık yerde salakça konuşması vb..
00 Yorumla
+1 yıleğer aniden çilkelefiyorsa , ağzı bozuk laflar ediyorsa , saçma sapan boş kafalysa
00 YorumlaPara konuşması. Bu tür muhabbetlerden nefret ederim.
00 Yorumla
+1 yılherkes bana hasta süperim ben havaalrinda olan erkek
00 YorumlaÇok doğru tespit. Her erkeğe yılışan kızlardan nefret ederim.
00 Yorumla
+1 yılotu b*ku sevgilisne ödeten kız
kadın olmanın avantajını kullanan
dişi sineğe bile sulanan erkek
şiddet vs meyilli erkek00 Yorumla
+1 yılkalitesiz erkek olmanın yolu önce tipsiz olmaktan geçer. aksini iddia edenleri samimi bulmuyorum
00 Yorumla
+1 yılMesela ben kalitesiz bir erkegim. Belirtisine gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik düşkünü, egoist, saygisi olmayan, oturup kalkmayi bilmeyenler
00 Yorumla
+1 yılÇözüm üretmek yerine Sürekli şikayet edip homurdanan kadın ya da erkek
00 YorumlaCıvık olması sakız çiğnemesi doyumsuz ve gözü yüksekte olması
00 Yorumla
+1 yılaynen cinsellik düskünü, kendini bilmez, kisiligi oturmamis, kendini taniyamayan insanlar
00 YorumlaTv izleyen, çok konuşan, boş konuşan, sığ, bağnaz biri kalitesiz geliyor bana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadının paracı olanı kalitesiz erkeğinde sürekli içeni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöyledikleriyle yaptıkları tutarsız kız. veya erkek..
10 Yorumla
+1 yılKüfürlü konuşan nerde nasıl davranacagini bilmeyen Herkes
00 Yorumla
+1 yılben ce konuşmaları hal ve haraketleri belli eder saten
00 Yorumla
+1 yılya da saçlarını yana yatırıp sakızı öküz gibi çiğneyen kekolar ve onların kız versiyonları...
00 Yorumla
+1 yılParalı seks yapan erkek kalitesizdir.
137 Yorumla- +1 yıl
Helal sana.. paralı yapıyor birde özgüvensiz karaktersizler...
- +1 yıl
Adam napsın peki? Bedava seksi yakışıklı picler yapıyo tipsizler yapamıyo. Ayrıca parayla seks yapmak karaktersizlik değildir
- +1 yıl
Parayla seks yapmak yavsaklığın madalya takılmış halidir..
- +1 yıl
@KareAslardanBiri neden öyle düşünüyorsun yaptın mı?
- +1 yıl
Üstüne neden alındın?
- +1 yıl
@KareAslardanBiri arkadaşım bir erkek istiyorsa paralı da yapabilir bundan sanane? Srn yakışıklısun bedava seks yaptın diye adam mı oldun? Kızlar ztn çirkine namuslu yakışıklıya o. ospular
- +1 yıl
Ben sana yakisikliyim bedava seks mi yapıyorum dedim? banane kimin kimle duzustugune ben gorusumu belirttim burada sen bozuldun Ben değil ben saglamim.. yarası olan gocunur.
- +1 yıl
@KareAslardanBiri parayla seks yaptı diye adama kardeşim karaktersiz demek senin ne haddine kardeş hee? Görüşün öyle diye hakaret etmek zorunda mısın? Kızlar tipsiz erkekle seks yapar mı sanıyosun sen? Sen öirkin bir kızlar seks yapar mısın? Ztn sevgili yapamıyolar tipsizliklerinden dolayı başka napsınlar ömür boyu elini mi miksinler?
- +1 yıl
Kızlar senin olsun... boz gitsin hepsini izin verdik sana hadi kolay gelsin..
- +1 yıl
@KareAslardanBiri neye izin versin birader? Sana mı sorcam napacağımı
- +1 yıl
@KareAslardanBiri sağol abi, ama bazıları anlamaz. Şekil A'da görüldüğü gibi.
- +1 yıl
Anlamazmış. Ya haa parayla ha bedava size ne yani? Sen yakışıklılara bedava veriyosan o senin problemin
- +1 yıl
@freedom667 vermek derken? Seviye de yerlerde. Kadının memesine popona bakan başka bişey aramayan tipler gelmiş, yok yakışıklıya 'veriyorsunuz, zengine veriyorsunuz' Benim lügatımda vermek diye bişey yok sayın maganda. Ayrıca kadınlar istediği, sevdiği insanla istediğini yaşarlar bizi bağlamaz. Şekilcisiniz.
- +1 yıl
Hah ben hiç bir kızla cinsellik düşünmedim ben hep aşkı sevgiyi yaşadım sizin gibi yakışıklılara kasar kızları sevmedim ben. Hangi kızı düzgün bulsak picin tekinin g. tünden ayrılmıyor maşallah köpek gibi koşuyorlar peşlerinden. Böyle konışan bir adam yakışıklı olsa bunları yazmazdın dimi daha nazik konuşurdun. Ee çirkinlerle namuslu kız kesilmesini biliyosunız ztn. Yakışıklı olunca diniz düşüyo asıl şekilci sizsiniz burda. Tipsize hayvan yakışıklılara insan olun. Sizin hep üzülmenizin sebebi picleri sevmenizden kaynaklı
- +1 yıl
Aşkı sevgiyi aradım*
- +1 yıl
@freedom667 üzüldüğümü nerden çıkardın? Benim sevgilim de olmadı. Okuldan çıkıp çalışmaya giderdim hala da çalışıyorum. Ne aşka ne sevgiye ne de "vermeye" vaktim yok müptezel arkadaş. Kafandaki kadın profili üzerinden beni yargılama. Ayrıca istesem bütün yakışıklıları da elden geçiririm. Bağ benim belletirim, am* benim elletirim.
Kudur. - +1 yıl
Karakterini belli ettin nası bir insan olduğun çok açık seninle vakit harcayamam böyle devam et
- +1 yıl
@freedom667 hadi canım, hadi anam :)
- +1 yıl
Pehh
- +1 yıl
@İnterestingLady Uğraşma böyle tiplerle bunlar anlamaz seni.. Sende sağolasın..
- +1 yıl
@KareAslardanBiri sen ve senin gibi salaklar anca adam aşağılasın ztn
- +1 yıl
Lan güzel kardeşim akıllı ol yamulturum seni...
- +1 yıl
@KareAslardanBiri sen kimi yamultuyon artist sen kimsin birader adam ol lan
- +1 yıl
Sen kimsin lan ağırlığın ne senin burada dayılık yapmaya utanmiyormusun..
- +1 yıl
@KareAslardanBiri ulan şimdi bak lüfretmek istemiyorum. Burda gelip insanları aşağılayan sensin mal ben mi aşağıladım senin gibilere bu tavır az bile aslında ağzını yüzünü kırmak lazım da neyse
- +1 yıl
Sen o kadar erkek misin gel kır bakalım gücün yeterse gebermede kıracagım derken dikkat et..
- +1 yıl
@KareAslardanBiri ben boksörüm birader nereye vuracağımı gayet iyi bilirim iriyimdir de
- +1 yıl
Bende iriyim bende iyi bilirim onları burada ahkam kesme hadi iyi çalışmalar sana...
- +1 yıl
@KareAslardanBiri sende insanlatı aşağılayıp egoistlik taslama tamam mı yoksa çok canın yanar
- +1 yıl
@KareAslardanBiri @freedom667 kavga etmeyin :(
- +1 yıl
İnsanları aşağılayan egoiat yaratıklarla kavga etmek eğlencelidir
- +1 yıl
Doğrular bunlar yapma sende o zaman kendine güven..
- +1 yıl
Lady kavga flan yok sen rahatına bak..
- +1 yıl
@KareAslardanBiri yakışıklı yaratılmadık biz abicim sen tipsiz görünce aşağılayıp güvenini kırıyosan kusura bakma asıl karaktersiz sensin
- +1 yıl
Kusura bakma yavv ben yakisli değilim.. senide görmedim ne bilim tipini ben sana kendine güven dedim tiple alakası yok bazı şeylerin..
- +1 yıl
@KareAslardanBiri kızlar tipini beğenmedikten sonra asla istemez seni. Sen kendine güvensen nolur? Biz kendi kendimize özgüven problemi çekmedik. Acı çektik kötü şeyler yaşadık beğenilmedik bu yüzden oldu o yüzden azcık insan olsanız öz güven problemi çeken adamı destekleseniz bak bakalım o zaman nası düzeliyor. Dene ve gör
- +1 yıl
Bizede sanki Paris Hilton geldi haa ortada bsey yok daha..
Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Yılışık kız ve erkekler kesinlikle kalitesizdir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. cok faktör var hangisini sayayım
00 Yorumlabir erkeğin kalitesi takıldığı kızlardan anlaşılır
00 Yorumla
+1 yılve bunların toplamı..
00 YorumlaSenin dediklerin + çok konuşan , boş konuşan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. at gozlukleriyle etrafa bakan herkes kalitesizdir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı. Karaktersizliği konuşma tarzı
10 Yorumla
+1 yılcinsellik düşkünü olan.
00 Yorumla
+1 yılKısa boylu erkekler daima kalitesizdir size göre
023 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Blueone ulan salak tipimden boyumdan dolayı reddediliyosam hrpiniz köpeksiniz benim gözümde hayalinizde ki herif 1.80 üstü ise sizi biraz akıllı olmaya davet ediyorum. Tabi sen kızsın anlayamazsın snn boyun kısa olsa nolur ama erkek de sıkıntı işte. Sen bunu bilemezsin neler yaşadığımı bilemezsin salak salak konuşup benim burda vaktimi harcıyorsun
- +1 yıl
- +1 yıl
@Blueone tip boy yol diye hayvan gibi davrabırsanız bana uzun süre bende sizle bmyle konuşurum. Sizin benle düzgün konıştuğunuz yok ki bodoslama olarak polemiğe girsin benle temiz mi kobuşacam sen bana hakaretler ederken hee? Bencil misin lan sen? Kızsın diye sana iyi mi davranacam bir kere bana hayvan givi davrananlar sizlersiniz
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkese göre değişir bu
00 YorumlaBeş para etmezler bu tipler.
00 YorumlaGeçmiş cinsel yaşantısından bahsetmesi
00 Yorumlaefendi çocukları sevin kızlar benim gbi :D
00 YorumlaKonusma tarzi giyim tarzi vs
00 Yorumla
+1 yılKonusma tarzı
14 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılSergilediği hareketlerden
00 Yorumlatutarsız yalaka
00 YorumlaUcuzluk
00 YorumlaEvet öyle
00 Yorumla
+1 yılHakaret etmesi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şeydir
00 Yorumla Yalaka yılışık
00 Yorumla
+1 yılKendini belli eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılEdepsiz hareketleri
00 Yorumla
+1 yılSeviyesi kültürü
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım