Peki ya bizim kızlarımız ne zaman şöyle sıralı baklavalara, güçlü pazulara sahip erkeklere kavuşabilecek? Şekerpare göbekle ya da kürdan gibi dolaşan erkekleri de alıverin bi' zahmet -,-
Evren aslinda cok adaletli ne verirsen onu aliyorsun mesela biz turk kizlarindan yakinip dururuz ama kadinlari biz boyle kezban yaptik sevisse bir dert sevismese bir dert.:) peki siz yaptiniz hamur islerini yedirdiniz kurularipilavlari sonrada kasli erkek nasil bulucaz diyorsunuz. Saka bir yana yeni nesil bu yemekleri de yapamiyor ortaya daha acaip yaratiklar cikaxak.
Hamurişi fazla yememek lazım doğru fakat hiç yemeyip, hep devamlı salatacıları da sevmiyorum. Hepsinden yiyeceksin fazla olmadan. Hem hamurişini yapamayanlar da var, yapsa bir dert yapmasa bir dert.
Karantinaya değilde spor salonuna yazdıralım 👍🏼 bakın bu bir yaşam sitilidir yersin yemezsin bu onların seçtikleri bir durum kilolu ise kiloluyum diye ağlamayacaksın hata onlarda ve her an bir adım atıp değiştirebilirler ama yapmazlar...
Rahmetli kseniia yi hatirladim:) ukraynanin debaltseva koyunde bunlardan var turk erkegine kapak atmak icin yer ariyorlar. Asik olmasada evlenirler. İstanbul'da yasasin yeterki.
Spor salonlarında ince belli kızlar var mı sanıyorsun? Benim hayatım orada geçti. 60 kilonun altında kız olmadığı gibi, 59'u gören direkt zayıfladığını sanıp üyeliğini iptal ediyor. Rakamlar temsilidir.
@perseid78 dostum ben sana bisey demiyorum orada arkadasimizin yaptigi hamle olta atmak :) sonra on bes yirmi kisi artik kac kisi yazarsa ego tatmini yasamak istiyor. Oyunlara gelmeyelim amacli :)
En İyi Cevaplar