Yanlışlıkla aşık oldum hemde hiç olmıyacak birine yardım eder misiniz?

Hemen konuya geliyorum ben bir kızdan hoşlanıyordum işte bütün okul biliyo o kızdan hoşlandığımı. benimde arkadaşlar veselesi ile tanıştığım kız var ama hiç o gözle bana bakarmı bilmediğim bir kız neyse ben bunla yemeğe çıktım ama yalnız değiliz 2 arkadaş daha var. orda da benim hoşlandığım kızın mevzusu geçti kız bana teselli veriyo "az yüzün gülsün deymez" falan filan sonra eve gitme saati geldi herkes ayrı yoldan gitti ben bunla muhabbet etmek için yolu uzattım ama muhabbetini sevdiğim için yani hala aklımda kızla alakalı öyle bişey yok kumkapıdan halice kadar yürüdük işte hafiften sohbet koyulaşınca kolumu uzattım oda girdi birlikte yürüdük beni arkadaş olarak görme ihtimali %70 denebilir çünkü eskiden arkadaş olduğu biriyle çıkmış o konuda çok dik fikirli değil ama resmen yanlışlıkla aşık oldum neyse çok uzattım cidden taktik istiyorum 11 bitti bu sene seneye kızın yüzünü görürmüyüm bilmiyorum yazında bir yerlere çağırsam mı ne yapsam ama resmen aşık oldum
sorun şu ki ben buna hoşlandığım kızdan asla vazgeçemem filan diyodum aşık olan beynime neyse taktikleri bekliyorum çok uzattım yine :)

özet:yanlışlıkla aşık oldum kız beni %70 arkadaş olarak görüyodur ne yapmam lazım.
Yanlışlıkla aşık oldum hemde hiç olmıyacak birine yardım eder misiniz?