Üniversitede yan sınıftaki kıza açıldım yardım?

Merhaba ben üniversite okuyan bir gencim yan sınfıta bir kızdan hoşlanıyorum arkadaşlar benden habersiz gidip konuşmuş sonra konuşalım falan demiş işte bende kıza umarım rahatsız olamamış sındır kusura bakma falan dedim ayrıldım yanından birkaç gün sonra işte adını falan sordum öyle 4 5 kez konustuk sonra ben buna gittim dedim ben seni daha yakından tanımak istiyorum lütfen rahatsız oluyorsan söyle dedim oda bana bende birşey yok falan dedi bende tamam teşekkürler dedim ayrıldım yanından. Ama kızdan gerçekten çok hoşlanıyordum ve kız nereye gitsem orda arasıra bakışmalarımızda oluyor ve arkadaşlarıda bana bakıyor falan kız sanki gel benimle konuş birdaha açıl acaba kız birinin peşinden koşmasından mı hoşanıyor bilmiyorum. Ama mesela yanımdan geçerken yüzüme bile bakmıyor baksa bir günaydın falan dicem ama yok mal gibi kalırım dersem hani hem cesaret veriyor hemde korkuyorum. Bu dediklerim 1 ay da falan oldu hani bilmiyorum ya sizce ne yapsam gidip bir daha konuşayım diyorum hani taciz de etmek istemiyorum ama kızın sanki gel benle konuş der gibisi var ağır olduğunu mu göstermek istiyor bilmiyorum ama mesela geçen gün bir kız arkadaşla takılmıştım beraber sohbet falan işte ertesi gün çok farklıydı mesela diğer günlere nazaran hani bana hiç bakmıyor nereye gelsem o yerden gidiyor falan. lütfen yardımcı olursanız sevinirim kızın yanında heyecandan ayaklarım titriyor yani o derece unutmayı da denedim olmuyor kızı görünce aklım gidiyor. O takıldığım kızda benle çıkmak istiyor ama ben başkasından hoşlanırken veya birini sevmeden onla çıkamam çıkmam zaten bunu da kıza belirttim ben bu kızdan hoşlanıyorum diye bilerek.. bildiğiniz pempe diziye döndü bu olay ve bu zamana kadar kimseyle çıkmadım hoşlandığım kızlar beni reddetti paso... :/ yorum yaparsanız çok sevinirim.
Üniversitede yan sınıftaki kıza açıldım yardım?