Gizli Üye(30-35)+1 yılYaaa sart mi dayin gelsin amvan gelsin enisten gelsin bir erkek olsun buyuk kafi. Bence hic arama takma bile. Bende aynisini yasadim insan anlik dusunuyo onu onemi olan bisey degil aslinda
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzuluyorm şu an işteyim gözlerim doluyor amcalarla görüşmüyoruz Dayim gelir smaç kanadım kırık gibi
Cevap sahibi+1 yılHayir bence o gelse sen istememelisin. Ne faydasi var ki sana hayatini kendin kazaniuosun annene para vermiyo. Bide gelip evinin kosesine kurulmasini istiyosun. Sanki uzerine duseni yapmis duzgun bir babaymis gibi. Bence konusmalisin ailesiyle. Durum bu ve ben gelmesini istemiyorum su ana kadar baba olarak yapmasi gerekeni yapmadi bundan sonrasina da gerek yok demelisin. Bende ayni seyi yasadim ayrildilar ben universite okuyarak calistim anneme baktim sonra ogretmen oldum. Kendi istedi ama ben istemedim. Gelme dedim. Esimde hep benim yanimda oldu isteme surecinde. Inan onemli bisey degil. Orda oturmak icin onu haketmek lazim zor gunumde yanimda olmadiysa iyi gunumde ihtiyacim yok demelisin
Soran+1 yılBenm babam hep para gönderdi araba faln aldı şimdi boyke oldu aramız
Cevap sahibi+1 yılO zaman arama git kapisina hediye al af dile agla affettir kendini
Soran+1 yılİçimden bişey yapmak gelmiyor okafar kırgınım ki sadece uzuluyirm ağlıyorum farklı şehirlerde yaşıyoruz yanına gitsem o kadınla o çocuklarla onu görmeye dayanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSizden sonra baska bir hayat kurmasına neden kiziyosun ki. Sizden elini cekmemis sonuçta. Herkesin hayati var dimi kendi surduremezdi belki asik oldu belki mecbur kaldi belki annenle yapamadi. Bunlardan dolayi adami suclayamazsin. Size yok gibi de davranabilirdi ama yapmadi degerli olmasaniz onun icin yapardi. Bende adami suclama olan herseyvolmus ve hayatini kurmus. Git elini op
Soran+1 yılAnnem onu bekledi 15 yıl dönmesini bekledik butik dualarımda bize donnesini istedim annem onu sadece sevdi
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Annen ve baban ayrılmiş zaten yani olursa güzel olsada olmayınca neden yok denilmez emin ola bilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılAnnemde çok üzülüyor
Soran+1 yılBabam gelmeyeceği için
Soran+1 yılTamm sağol olun
Babanın yanına git güzel güzel konuş dargınlık küslük olmaz gerekirse özür dile ata dır sonuçta biz gençlere yakışmaz bize affetmek düşer, ölümlü dünya yarınin garantisi yok...
05 Yorumla
Soran+1 yılHatalı olan o hakaret eti külot etti essek oğlu essek dedi s. git dedi
Soran+1 yılArtk aramam kendi bilir çok zoruna gitti
Soran+1 yılAmin sağ ol
- Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yıl20 yıldır ayrılmış ayrıldıgında 1 günluk cocugu olsa şimdi 20 yaşında para vermiş araba almış daha ne ıstıyorsunuz adam kölenızmı onunda bir hayatı var bence baban haklı
11 Yorumla
Soran+1 yılPara verdi araba aldı dershaneye gönderdi dün telde konuşurken bunların hepsini başıma kalktı zaten o kadonla evlendi iki çocuğu oldu onları özel okullarda okutuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılYaşın olmuş 28..8 yaşında gibi davranmayı bırak..
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıyım
- +1 yıl
Aşağda okudum yorumlarını.. adam büyütmüş bu yaşa getirmiş. Ne derse desin o senin Baban.
Arabanıda almış parada vermiş artık kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun. Gelmek istemiyorsa gelmeain Allaha havale et gitsin.
Ayrıca evlenmiş iki çocuğu olmuş diyorsun, ayrılalı 20 yıl olmuş. Napacaktı annenimi bekleyecekti? Elbetde yeni hayat kuracak evlenecekti. Evlenmek haksa boşanmakta hak.
Arada olan çocuklara oluyor evet ama sen artık çocuk değilsin.
Soran+1 yılNe yapıyım yani
- +1 yıl
Git yuvanı kur. Ne yapacaksin?
Soran+1 yılAnladım tamm
eğer böyle bir sorun varsa bence ısrarcı olma geldiğinde herşey daha kötü olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı şeyi düşünüyorm
Soran+1 yılOyke
+1 yılbabanın yanina na git erkek arkadasin la isteme gününden once
08 Yorumla
Soran+1 yılFarklı sehorkerdeyz evli çocukları var onu o çocuklarla görmeye dayanamam
- +1 yıl
ama senin baban insan omrunde bir kez başa gelecek bir şey için cagiriyorsun
Soran+1 yılGelmek istemiyur ne yapıyım
- +1 yıl
konuşmasını bilmen lazim
- +1 yıl
benn arkadaşım değilim benimde istikbalim var diceksin bir kere gel sora daha gelme diceksin
Soran+1 yılGerek yok konuşmayacağım
- +1 yıl
siz bilirsiniz rabbim YARDIMCIN olsun
Soran+1 yılAmin sağ olsun
Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. Babanı ara özür dile ağla birazda gelir heralde bunu yapmak gurur istiyor ama babana gurur yapma
013 Yorumla
Soran+1 yılÇok zoruma gitti yaptıkları aramam artk
Soran+1 yılKonuşmuyorlar annem babamı hala seviyor ben artk aramam
Soran+1 yılArtk aranan çok zoruma gitti
Soran+1 yılNe yapıyım peki
- +1 yıl
Ara babanı sihirli iki kelime söylüyeceksin baba seni seviyorum senden özür diliyorum de babana ne gurur yapma çok sinirli isen seni seviyorumda deme bence söylemende fayda var oradan sen haklıydın filan dersin konuyu açarsın mutlu olmak istiyorsan bunu yapmam gerekiyor bak babanla diğer yaşadığın olay hatırlanmaz ama bu olay sana yara olur hayatı 2. bir bileti yok
Soran+1 yılAranan artk çok kırıldım canım bişey yapmak istemiyorz uzuluyorm sadece
Soran+1 yılBiliyorm uzuluyorm üzüleceğim ama ben artk bişey yapamam
Soran+1 yılDemem
+1 yılBenim de ailem yok. Kız istemeye ailem olmadan tanıdığımla giderim. Napalım ölelim mi :)
08 Yorumla
Soran+1 yılÖlmeyelim de benm babam var ama gelmeyecek bu daha çok zoruma gidiyor
- +1 yıl
E gelmesin. Ne hali varsa görsün.
Soran+1 yılKanadım kırık gibi en mutlu günümüzde musun ediyor bide beni suçluyor
- +1 yıl
Öyle bir adam eve gelse ne olur gelmese ne olur? Söz bozulur söz. Tavır yapar, küfür eder. Ne gereği var?
Soran+1 yılDogru
- +1 yıl
Duygusallığın geçsin daha mantıklı düşüneceksin hatta sevineceksin
Soran+1 yılBelki de
- +1 yıl
Kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ne kadar konusulmasada ayrılıklarda olsa anne ve babayı yanında ıstıyor ınsan boyle önemlı gunlerde babanın bu önemlı gunde yanında olması lazım sonrasında yıne konusmayabılır.
01 Yorumla
Soran+1 yılGelmez biliyorm bende isterim yanında olmasını
ara ozur dile zaten babanda diler kirma adamin kalbini
02 Yorumla
Soran+1 yılArtk aramam çok zoruma gitti
20 yıldır babalık yapmamış adamdan babalık bekleme.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaddi olarak yaptı mezuniyette faln geldi yaa 3 4 defa görüşüyorz
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ara sakince konuş yüreği yumuşar ben babasız hayal etmemiştim de
055 Yorumla
Soran+1 yılArtk aramak istemiyorm yüzüme kapattı onun ataması gerekmiyir mu
Soran+1 yılAnnem de aynı şeyi diyir amaneden özür dileyeceğim ki küfür eden o hakaret eden o
Soran+1 yılS. git dedi essek oğlu essek dedı sanki kötü bişey yapmisim gibı
Soran+1 yılBen kötü bişey yapmadım ki 28 yaşındayım
Soran+1 yılİhtiyacım var dediğim de beni param için arıyorsun diyor maddi durumu çok iyi
Soran+1 yılOrtaokuldan beri dershaneye gönderdim diyor o kadınla evlendi iki çocuğu oldu onları özel okula gönderiyor bunları soyjryincede benm param ben kazanıyorm sana mı hesap vereceğim diyor
Soran+1 yılHaksızmiyim
Soran+1 yılHiçbir doğum günümde yanımda olmadı en çok sevdiği yemeği bile bilmiyorm
Soran+1 yılEvet takıntılıyım
Soran+1 yılIkizler
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
Şifre: Konuşkanlık, yatkınlık, zekâ
İkizlerin olumlu huyları: Uyumlu, her işe yatkın, entelektüel, mantıklı, çabuk kavrayan, canlı, konuşkan, eğlenceli, hareketli, yazı yazmaya ve yabancı dillere yetenekli, zamana uyan gençlik dolu
İkizlerin olumsuz huyları: Değişken, huzursuz, kurnaz, yersiz bir biçimde meraklı, kararsız ikiyüzlü, sinirlerini kontrol edemeyen, dedikoducu, yüzeysel, diken üzerinde yaşayan.
Soran+1 yılOlay özür dilemek değil de hatalı olan ben değilim
Soran+1 yılBen oyke dedikçe o gelmez zaten
Soran+1 yılBende ama o kadar çok alıştırdı ki onsuzluga beni ne yapacağımı bilmiyirm
Soran+1 yılSanmiyorm gelmez
Soran+1 yılArarsam kendini daha çok geri çeker biliyorm özür de dilemek istemiyorm
Soran+1 yılÇok damarıma basıyor
Soran+1 yılÇok sinirliyim elimde değil 3 yıl doğuda küçük bo ilçede yasadm
Soran+1 yılBazen düşünmüyor değilim
Soran+1 yılDün sevgilimi de kırdım annemi de kıriyorm elimde değil
+1 yılarkanda kaya gibi annen var boşver gelmezse gelmesin zaten evladı yerine koyuyorsa herşeyi koyar bir kenara gelir
024 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorm gelmez aryk annemde gel. eşini istiyor zaten
- +1 yıl
annen gelmesini mi istiyor anlamadım
Soran+1 yılEvet gelmesini istiyorum
- +1 yıl
anladım annen arasın bir konuşsun belki gelir dedenler felan sağ mı
Soran+1 yılDedelerim oldu ikisi de , annem mesaj attı galiba watssptan
- +1 yıl
hım... şimdi mi
Soran+1 yılEvet biraz önce aradı mesaj iletiniz iki çizgi mi oluyor dedi aradı annem tahminine göre babama mesaj attı
- +1 yıl
anladım ne zaman isteyeceklerde
Soran+1 yıl10 gün sonra
- +1 yıl
anladım amcan felan var mı
Soran+1 yılVar ama konuşmuyorz
- +1 yıl
neden
Soran+1 yılAnnemle babam ayrıldı hiç arayıp sormadılar
- +1 yıl
anladım onları çağır diyecektm
Soran+1 yılOnlar olmaz
- +1 yıl
dayın felan yok mu
Soran+1 yılVar onlar gelir herhalde
- +1 yıl
üzülme boşver özelden mesaj atsana bir
Soran+1 yılBurdan yaz
- +1 yıl
peki sohbet ederiz diye demiştim yanlız anlama
Soran+1 yılYok anlamadım zaten
- +1 yıl
umarım istediğin gibi olur herşey dertleşmek konuşmak iyi gelir ne zaman istersen çekinme yaz
Soran+1 yılTamm sağol
- +1 yıl
rica gönlü güzel inasn
Israr et razı et babanı gönlünü al haklı bile olsan
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklisn ama aramam artk
Soran+1 yılYoruldum artk insanları idare etmekten en çokta babamı idare etmekten
Soran+1 yılSağ olun ama aramam artk
Soran+1 yılYok aramam artk
dua et belki Rabbim babanın kalbine bir yumuşaklık verir
015 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorm bana çok sinirli dik dik konusiyursn dedi yüzüme kapattı işteyim şimdi goz lerim doluyor
Soran+1 yılSağ ol canm
Soran+1 yılSevgilimin ailesine küçük düşmek istemiyorm sevgilim biliyor ayrı olduklarını ama babamın gelmeyeceğini söyleyemedim ya gelmezse dedim sevgilime benm. ailem devreye girer onsuz olmaz dedi
Soran+1 yılGelmez ki başka şehirde yaşıyoruz çok inat
Soran+1 yılS. git dei essek oğlu essek dedi
Soran+1 yılOyke oldu o beni sildin bide
Soran+1 yılPara verdi araba aldı herşeyi para sanıyor
Soran+1 yılOyke
+1 yılaileleri karistirmadan evlenin
05 Yorumla
Soran+1 yılKüçük bir ilcede yaşıyorm bunu anneme yapamam beni affetmez
- +1 yıl
izin al iki tarafta da imse olmasin
Soran+1 yılAnnem istemez boyke bir durumu
- +1 yıl
eee gelsin adam gibi anan la baban o zmn
Soran+1 yılBabamgelmiyor işte
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılÖzür dile zor bişey değil ağzına yapışmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılO haksız sürekli egolu 28 yaşındayım çok zoruma gidiyor hakaretleri küfürleri
- +1 yıl
hakaret etmesi elbette doğru degil
Soran+1 yılS. git dedi sanki kötü bişey yapmışım gibi essek oğlu essek dedi
- +1 yıl
baban ahlaksızmış o zaman
Soran+1 yılOyke
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yapacagini yapmissin gelmezse kendi bilir
01 Yorumla
Soran+1 yılO beni suçluyor benm kimseye ihtiyacım yok dedim var desem param için ariyirsn diyecek babamın maddi durumu iyi
+1 yılsorun yok babasızda oluyor,
05 Yorumla
Soran+1 yılSonra üzülüyor mu insan
- +1 yıl
ben üzülmezdim,
Soran+1 yılBen şimdiden uzuluyorm
- +1 yıl
biraz üzülmek sorun çıkartmaz önemli olan mutlu bir yuva kurmak
Soran+1 yılOyke
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Gelmiyorsa gelmesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok mutsuzum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiran önce sen istetmeye bak evde kalcan yoksa
00 Yorumla
+1 yılyazık
019 Yorumla
Soran+1 yılKime yazık
- +1 yıl
aile yapısı böyle olanlara neden dünyanızı kötü ediyosunuz
Soran+1 yılBabam annemi aldattı bir kadın için evlendi onunla çocukları var bize hep para gönderdi ama onlarla yaşadı
- +1 yıl
nikahı var mı o kadınla?
Soran+1 yılEvet evli onunla
- +1 yıl
e haram işlerler uğraşsaydı dahamı iyidi
Soran+1 yılNe diyim şimdi bu duruma sevineyim mi
- +1 yıl
günüzde boaşnma oranlarına bak hayırlısı
Soran+1 yılBizimkiler 20 yıl önce boşandı gala alışamadım duruma arkadaşlarıma söylesem hep beni üzmek 8cin babalarından bahsettiler üzdüler sevgilime bile 2 yıl oldu söyleyeli
- +1 yıl
e tabi kolay değil üzüldüm adına :( :(
Soran+1 yılBende hala uzuluyirm
- +1 yıl
üzülme sen
nişanlı namazlımı :)
Soran+1 yılYok namaz kılmıyor
- +1 yıl
vermiyoruz seni bilgine
Soran+1 yılÇok sevdim çok emek verdim elleri aynen babamın ellerine benziyor
- +1 yıl
değmez allah korkusu olmayandan korkarım ben daha iyileri çıkar karşına