1buçuk ay önce ayrılan eski sevgili niye ortak arkadaşınıza mesaj atıp sorar?

1buçuk ay önce 3buçuk yıllık sevgilimle ayrıldık o ayrıldı sebepse kavgalar anlaşamamak filan.2miz de tıp sonsınıfız ve farklı sehirlerdeyiz. Eski sevgilimin yurt arkadasinin eski hemşire sevgilisiyle görüştük kız benim şehrime geldi çünkü benim şehrimden sevgili yapmış kız. Kızla benim eski sevgilim okuldan arkadaş. Kız eski sevgilimin tiptan arkadasinin eski sevgilisi. Neyse kızla foto çekilip instigrama hikaye attık kızın hesabından. Benim hesaplarımın hepsinden silmistim eski sevgilimi. Kızın hesabindaki hikayeyi görmüş. Kız da ertesi gün instigramini dondurdu kendiyle ilgili bir durumdan. Ertesi gün benim eski sevgilim whatsaptan kıza mesaj attı şöyle:Selam..., ınstagramdan beni engelledin sanırım bir iki bişey sorcam burdan da engellersin sonra artik sana naptıysam. Kız da sor buyur demis çocuk da: (X'i ismim farzedin) Xle bulusmussunuz nasıl napiyo kulaklarım çınladı demiş. Kız da:evt bulustuk konustuk oyle gezdirdi beni demis.Çocuk da:iyi bakalım. Nasıl X demiş. Kız da:X iyii. Sizin durumu sordum ayrıldık dedi sadece. Aa bu arada instigramdan seni engellemedim hesabı dondurdum demiş.Çocuk da Xle bulustun ya ondan engelledin zannettim. Kendine iyi bak iyi eğlenceler demiş. Sizce aradan bir buçuk ay geçmesine rağmen neden ben okulundan mezun olan hemşireyle bulusunca kıza beni sordu amaç ne? X çok üzgün filan gibi duyup egosunu mu tatmin etmek istedi çünkü kızın instigramindan onu engellettim sanmış halbuki kız dondurdu. Sizce benim nasıl olduğumu niye sormuş olabilir? bir de kızın dedikleri sonucu ne düşünmüştür? Ayrılık şöyle oldu ara ara kavga ettiğimiz ama birbirimizden kopamadigimiz bir iliskiydi. Sevgini göster vs diyordu son bikaç ay aşırı üstüne düştüm sevgiye boğdum bu sefer benden emin olup şımardı saçma bahaneyle ayrıldı. En son ayrilmadan bir gun once gorusmustuk yuzyüze. Farklı sehirlerdeyiz ve bibucuk aydir hic konusmadik benim tum hesaplarimdan sildim onu ama engellemedim. Pişman mi olmuştur unutmuş mudur?2miz de birbirimizin ilk sevgilisiydik.
1buçuk ay önce ayrılan eski sevgili niye ortak arkadaşınıza mesaj atıp sorar?